X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

گرایش نرم افزار رو کی باید انتخاب کنم ؟

سلام دوستان امروز رفتم برا ثبت نام دانشگاه ازاد ( با سوابق تحصیلی ) و مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کردم مشکلم این هست که توی فرم انتخاب رشته تنها نوشته بود مهندسی کامپیوتر و گرایشی نداشت مثل نرم افزار و سخت افزار و ...

من علاقم نرم افزار هست کی باید این گرایش رو انتخاب کنم ؟ داخل خود دانشگاه یا در همین فرایند های ثبت نام ؟ دانشگاه های دولتی رو که میدونم از ترم 5 گرایش انتخاب میکنن ولی در مورد ازاد شنیدم همین اولش داخل ثبت نام باید گرایش رو انتخاب کنی همچین چیزی صحت داره ؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein_22 نمایش پست ها
      سلام دوستان امروز رفتم برا ثبت نام دانشگاه ازاد ( با سوابق تحصیلی ) و مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کردم مشکلم این هست که توی فرم انتخاب رشته تنها نوشته بود مهندسی کامپیوتر و گرایشی نداشت مثل نرم افزار و سخت افزار و ...

من علاقم نرم افزار هست کی باید این گرایش رو انتخاب کنم ؟ داخل خود دانشگاه یا در همین فرایند های ثبت نام ؟ دانشگاه های دولتی رو که میدونم از ترم 5 گرایش انتخاب میکنن ولی در مورد ازاد شنیدم همین اولش داخل ثبت نام باید گرایش رو انتخاب کنی همچین چیزی صحت داره ؟
      علیک سلام،اطلاعاتتون بروز نیست،از سال 95 به بعد گرایش ها در کارشناسی حذف شدند و باید در کارشناسی ارشد گرایش انتخاب کنی

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farhadhamidi نمایش پست ها
      علیک سلام،اطلاعاتتون بروز نیست،از سال 95 به بعد گرایش ها در کارشناسی حذف شدند و باید در کارشناسی ارشد گرایش انتخاب کنی
      سلام مطمعن هستین ؟ چون من از همه که میپرسم هنوزم میگن ترم 5 به بعد انتخاب گرایش هست !

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام مطمعن هستین ؟ چون من از همه که میپرسم هنوزم میگن ترم 5 به بعد انتخاب گرایش هست !
      آره مطمئنم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

سلام وقتتون بخیر
      منم درگیر این موضوع بودم
      دیروز رفتم دانشگاه ازاد ثبت نام کردم، از مسئول ثبت نام که پرسیدم گفت ما تو این دانشگاه فقط نرم افزار داریم
      حالا نمیدونم دانشگاه شهر شما کدوم گرایش ها رو داره...
      یکی از دوستامم کامپیوتر روزانه میخونه، گفت بعد از چند ترم اسم نرم افزار رو رشته اش خورد و ربطی به ارشد نداره!
      موفق باشید
      دانستن کافی نیست، باید اقدام کرد.
      خواستن کافی نیست، باید کاری کرد.
      هیرام اسمیت

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Love Rain نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر
      منم درگیر این موضوع بودم
      دیروز رفتم دانشگاه ازاد ثبت نام کردم، از مسئول ثبت نام که پرسیدم گفت ما تو این دانشگاه فقط نرم افزار داریم
      حالا نمیدونم دانشگاه شهر شما کدوم گرایش ها رو داره...
      یکی از دوستامم کامپیوتر روزانه میخونه، گفت بعد از چند ترم اسم نرم افزار رو رشته اش خورد و ربطی به ارشد نداره!
      موفق باشید
      سلام شما واسه ثبت نام اولیه رفتین یا ثبت نام نهایی ؟ جوابای ثبت نام اینترنتی مگه اومده ؟

یه سوال دیگه داشتم من تو ثبت نام اینترنتی معدل کل پیش دانشگاهیم رو قسمت سوابق تحصیلی وارد نکردم یعنی در حقیقت رفتم کافی نت واسه ثبت نام اون بنده خدا گفت این قسمت معدل کل پیش ستاره دار نیست مشکل ایجاد نمیکنه واردش نکرد حالا من کلا به شک افتادم اینکه واردش نکردم مشکل ایجاد نکنه ؟ شنیدم هم ملاک پذیرش بر اساس معدل کتبی دیپلم هست درسته ؟
      ویرایش توسط Amirhossein_22 : 05 شهریور 1398 در ساعت 13:47

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      4 ترم اول رو مهندسی کامپیوتر میخونید بعد ترم 5 تعیین گرایش میکنید ک برید نرم افزار / سخت افزار / ایتی .. و بر اساس معدل هم هم حق تعیین دارید .. یعنی معدل بالاها حق انتخابشون بیشتره و اگ معدلتون پایین باشه ممکنه بهتون گرایش نرم افزار نرسه و قبل شما پر شه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام شما واسه ثبت نام اولیه رفتین یا ثبت نام نهایی ؟ جوابای ثبت نام اینترنتی مگه اومده ؟

یه سوال دیگه داشتم من تو ثبت نام اینترنتی معدل کل پیش دانشگاهیم رو قسمت سوابق تحصیلی وارد نکردم یعنی در حقیقت رفتم کافی نت واسه ثبت نام اون بنده خدا گفت این قسمت معدل کل پیش ستاره دار نیست مشکل ایجاد نمیکنه واردش نکرد حالا من کلا به شک افتادم اینکه واردش نکردم مشکل ایجاد نکنه ؟ شنیدم هم ملاک پذیرش بر اساس معدل کتبی دیپلم هست درسته ؟
      سلام
      من واسه ثبت نام اولیه رفتم
      بعدش گفتن فکر کنم 15 یا 16 شهریور تماس میگیرن که واسه ثبت نام نهایی مدارک رو ببریم
      کافی نت واستون پیرینت گرفت دیگه؟!
      میتونید واسه اینکه خیالتون راحت شه برید به این ادرس و معدل رو وارد کنین
      https://azmoon.iau.ac.ir/Wfrm_login.aspx?Sys=1&SysTpy=1

نام: 754.png نمایش: 34 اندازه: 151.7 کیلو بایت

واسه من تاریخ اخذ دیپلم رو اشتباه زد اومدم خونه درستش کردم
      فقط بعداز ویرایش کد رهگیری جدید داد به من که دوباره پیرینت گرفتم
      دانستن کافی نیست، باید اقدام کرد.
      خواستن کافی نیست، باید کاری کرد.
      هیرام اسمیت

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن