سلام دوستان
ازبین کتب قلم چی کدوم کتابای مربوط به دروس پیششون برای کنکور ریاضی خوبن؟
اگه میشه نام ببرید ممنون میشم
موفق باشید
سلام دوستان
ازبین کتب قلم چی کدوم کتابای مربوط به دروس پیششون برای کنکور ریاضی خوبن؟
اگه میشه نام ببرید ممنون میشم
موفق باشید
سلام
اگه فارغ التحصیل هستی سعی کن از کتابای انتشارات دیگه استفاده کنی چون کتاب های کانون حجمشون کمه.
باز اگه کانون رو دوست داری بخونی :
زبان انگلیسی جامع
دین و زندگی
عربی اگه گاج کامل بگیری خیلی عالیه به جای کانون چون تستاش فقط تست کنکور سراسری با سنجشه.درسنامه کامل هم داره
ادبیات هم موضوعی بخون.
فیزیک 30 سال کنکور خوبه
ریاضی و نمیدونم چون رشتم تجربیه.
شیمی هم جامع مهروماه بگیری بهتره چون مولفش همون کسیه که پاسخ کتاب های آبیه شیمی کانون رو نوشته حجمشم معقوله 670 صفحه
Math & Physics are fun
من خودم عقیدم اینه که هیچکدوم از کتابای درسی قلم چی با ناشرای دیگه قابل رقابت نیس!!!
خیلی ضعیف تره!
اما دفتر برنامه ریزیش و برنامه راهبردیش یکه!!
منم پارسال وا3 ثبت نام رفتم گفتن اجباریه!!! کاریشم نمیشه کرد گویا!!!
اگر میخواین بگیرین ب نظرم عربی + کتابای زرد عمومی و اختصاصی بگیرین!!!
موفق باشین![]()
تو نقش اول این عاشقونه ای
من با تو گیشه ها رو فتح میکنم
من تحلیلی رو داشتم راضی بودم
شما به طور کلی 2 راه داری
یا یه کتاب بگیری که آموزش و تست خوب باشه
یا آبی قلمچی + جزوه های درسی
اولی اولیویت داره چون هزینش کمتره
-------------------
البته به حرف مهدی هم باید گوش داد(پست پایین)
ویرایش توسط No Name : 08 مهر 1392 در ساعت 18:59 دلیل: توصیه mehd
آقایون خانوما، دوره کتابای قلمچی رو یه خط قرمز بکشید که با خریدشون فقط پول و وقت و همچنین آیندتونو به هدر دادید، والسّلام
البته به غیر از بنفش که کلا قضیه ش فرق میکنه
بعضی از موضع گیری ها نسبت به کتاب های قلمچی واقعا بی انصافیه واقعا___درسته که این انتشارات کتاب هاش نسبت به انتشارات دیگه یکی دو level پایین تره ولی من افرادی رو دیدم تو روستا های اطراف شهرمون که با خودمون که آزمون میدادن با خوندن همین کتاب های قلمچی چه تراز هایی که نمیاوردن لابد الان می خواید بگید فقط تو آزمون های کانون ترازشون خوب میشد ولی نتایج کنکورشون که اومد همه رو متعجب کرد___یکیشون عربی رو فقط از سبز کانون می خوند و تست هم از آبی میزد و آخر تو کنکور اگه اشتباه نکنم 70 و خورده ای زد__یکی دیگه از دوستام فیزیک فقط و فقط و فقط آبی قلمچی پایه و پیش خوند و آخر تو کنکور 46 زد در حالی که یکی اومد و گاج سفید رو ترکون آخرش......
از بین کتاب های قلمچی کتاب های آبی برای کنکوری ها((منبع معتبر تست های کنکور))__ و کتاب های بنفش((استفاده از بهترین مولف های کنکوری)) رو خیلی قبول دارم+کتاب ژنتیک استاد کرامت که به جای ژنتیک جمعیت خیلی سبز با اون حجمش اومدم ژنتیک جمعیت رو از این کتاب خوندم و واقعا نتیجش رو دیدم___
راستی کتاب های قلمچی_همگامان((مشترک)) یکی از بهترین کتاب های موجود تو بازرا هستن که دوست خوبمون آقا مهدی دین و زندگیش رو برای بچه ها گذاشتن و عربی این این مجموعه که مولفش استاد تاجبخش هست هم یکی از کم نقص ترین کتاب های موجود تو بازارهکلا با هر کتابی که راحتید و ازش نتیجه میگیرید پیش برید و زیاد درگیر اسم این انتشارات و اون انتشارات نشید!!!
موفق باشید
کاملا با حرف اقا پوریا موافقم
اما اگه جز لیست کتاباش(اگه اشتباه نکنم 10سال کنکور)هست اونم بگیری خوبه![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)