X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 46
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اگه کنکوری 99 هستی..یه سربزن حتمااا

سلام به دوستان گل

آرزوی بهترینا برای تک تکمون دارم..ایشالا کنکور99بهترین اتفاق زندگیمون باشه که قطعن همینطور هم میشه.

اول از خودم بگم که سال اخریم و رشته تجربی.
      راستیتش این تاپیک رو برای این زدم که دور هم باشیم و از راهنماییای همدیگه استفاده کنیم تا کنکور99 رو همه باهم با رتبه های خیلی خوب پشت سر بزاریم.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلیم عالیه این جوری.من که هستم.هر چند دیگه میخوام تا طرفای شب اینترنتمو وصل نکنم چون واقعا وقت گیره...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در ادامه... میخوام راجب ساعات مطالعه که فکر کنم یکی از دغدغه ی اساسی برای بقیه یا حداقل خودم هست براتون بگم...
      اول از همه بنظر شما چکارایی برای افزایش ساعات مطالعه باید انجام داد که به 8 ساعت برسه؟

داخل پارانتز بگم که شاید بگین چرا 8 ساعت و این حرفا...راستش من خیلیارو دیدم که در مورد ساعات مطالعه های مریخی(من اسمشون رو گذاشتم)حرف میزنن به عنوان مثال14 ساعت یا حتی یه بار تو همینجا دیدم که طرف در مورد 20ساعت درس خوندن تو یه روز حرف میزد

اینا همش فقط و فقط برا تضعیف روحیه اس اینو میگم چون خیلیارو دیدم که باور میکنن این حرفارو...شما 8ساعت با کیفیت درس بخون قطعن موفقی...موضوع اصلی برمیگرده به اینکه اصن برا رسیدن به 8 ساعت مطالعه چیکار باید کرد؟؟

لطفا همگی راهنمایی کنین که همه استفاده کنیم از حرفای همدیگه..ممنون

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aa79 نمایش پست ها
      خیلیم عالیه این جوری.من که هستم.هر چند دیگه میخوام تا طرفای شب اینترنتمو وصل نکنم چون واقعا وقت گیره...
      خیلیم عالی تر که حمایت میکنی..

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_rz نمایش پست ها
      در ادامه... میخوام راجب ساعات مطالعه که فکر کنم یکی از دغدغه ی اساسی برای بقیه یا حداقل خودم هست براتون بگم...
      اول از همه بنظر شما چکارایی برای افزایش ساعات مطالعه باید انجام داد که به 8 ساعت برسه؟

داخل پارانتز بگم که شاید بگین چرا 8 ساعت و این حرفا...راستش من خیلیارو دیدم که در مورد ساعات مطالعه های مریخی(من اسمشون رو گذاشتم)حرف میزنن به عنوان مثال14 ساعت یا حتی یه بار تو همینجا دیدم که طرف در مورد 20ساعت درس خوندن تو یه روز حرف میزد

اینا همش فقط و فقط برا تضعیف روحیه اس اینو میگم چون خیلیارو دیدم که باور میکنن این حرفارو...شما 8ساعت با کیفیت درس بخون قطعن موفقی...موضوع اصلی برمیگرده به اینکه اصن برا رسیدن به 8 ساعت مطالعه چیکار باید کرد؟؟

لطفا همگی راهنمایی کنین که همه استفاده کنیم از حرفای همدیگه..ممنون

اینا چیزاییه که خودم به شخصه بهشون رسیدم...

۱-زود بیدار شدن
      وقتی صبح زود بیدار میشید،اول از همه این که انرژی خیلی بیشتری دارید و به برنامه هاتون خیلی بهتر میرسید.من خودم‌ تا یکم دیر بیدار میشدم فکر میکردم به برنامم دیگه‌نمیرسم و کل اون روزم خراب میشد.که البته خیلی عادت بدیه و کلا باید همیشه بیشترین حالت ممکن بشینی درس بخونی.نهایتش درسای کم اهمیت تر رو اون روز نمیخونید
      ۲-داشتن فعالیت شبانه
      سعی کنید هر شب یا یه شب در میون فعالیت بدنی داشته باشید.پیاده روی،استخر،باشگاه و ... تو خونه نشستن شمارو خسته و از درس زده میکنه
      داشتن فعالیت شبانه علاوه بر علتی برلی شادی و طراوت و تازه شدن روح،باعث میشه دلتون برای کتاباتون تنگ شه و با انگیزه بیشتری برید به استقبال درس.سعی کنید ساعات پایانی که درس نمیخونید یا کمتر میخونید این کارو کنید که یا بعدش بخوابید و یا درس زیادی برای خوندن نمونده باشه
      ۳-برنامه بازه بندی شده نداشته باشید
      منظورم اینه که مثلا نگید از ساعت ۱۰ تا ۱۲ زیست.چون کافیه یه ذره به هم بخوره
      بیشتر سعی کنید هر درس رو تا یه مبحث و یا صفحه خاصی برسونید
      ۴-گوشیو کنار بذارید
      میتونم بگم از مهم ترین عوامله.خیلی خیلی ذهنو درگیر میکنه و بدون این که متوجهش بشید،هم وقتتون رو میگیره و هم ذهنتون درگیر میشه
      میتونید گوشی رو ونار بذارید و به عنوان مثال،مثلاً ۱۰ شب به بعد یکم کار کنید یا مثلا بیاین تو انجمن و سوالاتتونو بپرسید
      ۵-از حاشیه به دور باشید
      کلا سعی کنید پیجایی که خیلی در مورد #نه به تاثیر قطعی یا #نه به ظلم به کنکوریا و از این‌جور چیزا توجه نکنید.خودشون درست میشن.خیلی از معلما هم‌برای این که مخاطب جمع کنن الکی بلوا به پا میکنن.اگه واقعاااا نیاز بود توجه کنید.نه جایی که کاری از دستتون بر نمیاد

و در ضمن نگید میخوام این روز حتما فلان ساعت بخونم.کلا سعی کنید کم کم بیارید بالا ساعت مطالعتونو و حفظش کنید.هدفتون براتون مهم باشه خودتون بهش پایبند میمونید
      و این که لطفا تلاشتونو بکنید و تا اونجایی که میشه همین یه سالو وااااقعا از تفریحات تا اونجایی که میشه بزنید.نه فقط در ظاهر.تک بعدی نباشید.ولی همه چی به اندازه خودش

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان خوبین منم کنکوری99ام .خوبه ایده تون.
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      امیدوارم نا امیدت نکرده باشم اما فکر نکنم بتونی
      !Saved by Grace, through Faith, in the gift of God

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اینا چیزاییه که خودم به شخصه بهشون رسیدم...

۱-زود بیدار شدن
      وقتی صبح زود بیدار میشید،اول از همه این که انرژی خیلی بیشتری دارید و به برنامه هاتون خیلی بهتر میرسید.من خودم‌ تا یکم دیر بیدار میشدم فکر میکردم به برنامم دیگه‌نمیرسم و کل اون روزم خراب میشد.که البته خیلی عادت بدیه و کلا باید همیشه بیشترین حالت ممکن بشینی درس بخونی.نهایتش درسای کم اهمیت تر رو اون روز نمیخونید
      ۲-داشتن فعالیت شبانه
      سعی کنید هر شب یا یه شب در میون فعالیت بدنی داشته باشید.پیاده روی،استخر،باشگاه و ... تو خونه نشستن شمارو خسته و از درس زده میکنه
      داشتن فعالیت شبانه علاوه بر علتی برلی شادی و طراوت و تازه شدن روح،باعث میشه دلتون برای کتاباتون تنگ شه و با انگیزه بیشتری برید به استقبال درس.سعی کنید ساعات پایانی که درس نمیخونید یا کمتر میخونید این کارو کنید که یا بعدش بخوابید و یا درس زیادی برای خوندن نمونده باشه
      ۳-برنامه بازه بندی شده نداشته باشید
      منظورم اینه که مثلا نگید از ساعت ۱۰ تا ۱۲ زیست.چون کافیه یه ذره به هم بخوره
      بیشتر سعی کنید هر درس رو تا یه مبحث و یا صفحه خاصی برسونید
      ۴-گوشیو کنار بذارید
      میتونم بگم از مهم ترین عوامله.خیلی خیلی ذهنو درگیر میکنه و بدون این که متوجهش بشید،هم وقتتون رو میگیره و هم ذهنتون درگیر میشه
      میتونید گوشی رو ونار بذارید و به عنوان مثال،مثلاً ۱۰ شب به بعد یکم کار کنید یا مثلا بیاین تو انجمن و سوالاتتونو بپرسید
      ۵-از حاشیه به دور باشید
      کلا سعی کنید پیجایی که خیلی در مورد #نه به تاثیر قطعی یا #نه به ظلم به کنکوریا و از این‌جور چیزا توجه نکنید.خودشون درست میشن.خیلی از معلما هم‌برای این که مخاطب جمع کنن الکی بلوا به پا میکنن.اگه واقعاااا نیاز بود توجه کنید.نه جایی که کاری از دستتون بر نمیاد

و در ضمن نگید میخوام این روز حتما فلان ساعت بخونم.کلا سعی کنید کم کم بیارید بالا ساعت مطالعتونو و حفظش کنید.هدفتون براتون مهم باشه خودتون بهش پایبند میمونید
      و این که لطفا تلاشتونو بکنید و تا اونجایی که میشه همین یه سالو وااااقعا از تفریحات تا اونجایی که میشه بزنید.نه فقط در ظاهر.تک بعدی نباشید.ولی همه چی به اندازه خودش
      سلام..خیلی ممنون از راهنماییات..
      من ی موردی رو هم با اجازتون به حرفات اضافه کنم که حتماا حتماا یه برنامه بلند مدت برا خودتون بریزین..بالفرض طبق اون برنامه ی بلند مدتی که من برا خودم ریختم تا اخر تابستون زیست 2 رو تموم میکنم..حالا شاید بگین خیر این کار چیه؟؟
      تو جواب باید بگم که خیرش اینکه شما از وضع و حجم درسی که خوندی و خواهی خوند خبر داری ینی همینطوری نمیری جلو(هرچی قسمت باشه...) که اخر تابستون یهو میبینی هیچکاری نکردی یا با خودت نگی که خیلی بهتر میتونستم از تابستون استفاده کنم..
      اگه بخوام خلاصه بگم برنامه بلند مدت میتونه:
      1.شمارو از حجم و وضعیت خودتون مطلع کنه(خیلی مهمهههه)
      2.از همه مهم تر به شما انگیزه میده(ینی به عنوان مثال شما میدونی هر روز 2 صفحه زیست بخونی اخر تابستون کل کتاب رو تموم کردی)

امیدوارم به دردتون بخوره...

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هیچوقت یادتون نره که هیچ دلیلی نداره که موفق نشین
      هیچ چیزه غیرممکنیم وجود نداره..
      موفق باشین
      ویرایش توسط Amir_rz : 21 مرداد 1398 در ساعت 23:08

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان لطفا کمکم کنین. کسی میدونه وقتی میخوای سال سوم برای کنکور بشینی بخونی، چطوری باید معافیت گرفت؟ با ثبت نام تو پیام نور و اینا؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ میشه لطفا راهنمایی کنین؟ دارم روانی میشم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      برای افزایش ساعت مطالعه:
      تلوزیون رو بزارین کنار واقعا یا حداقل شبکه نمایش و مستند و ورزش رو بیخیال بشین
      زود بیدار بشین
      ساعت مطالعتونو یادداشت کنین به طور دقیق
      برنامه ریزی داشته باشین
      ویرایش:خودتون گوشی نداشته باشین و از گوشی والدین چه برای تل چ سایتا استفاده کنین

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      این دفعه میخوام یه مواردی رو خدمت دوستانی که از فیلم اموزشی استفاده میکنن رو بگم که حتماا مطالبی خوندن که بعضیا میگن به درد نمیخوره و از این حرفا یا میگن فیلمای فلان موسسه رو ببینی کنکور صد در صد قبولی و...
      حقیقتش فیلم اموزشی واقعن موثره تو یادگیری و اموزش...بعضی از موسسه ها که سوالم به تعداد زیادی حل میکنن واقعن عالی تر میشه..
      نکته دومی که میخوام بگم اینکه هیچوقت با نگا کردن خالی به هیچ نتیجه ای نخواهی رسید حتماا حتماا تست بزن
      نکته اساسی برمیگرده به خوده طرف بعضیا با خوندن درسنامه کتب تست راحتن بعضیا مث خودم با فیلم اموزشی دلیل نمیشه که یکی از یکی بهتر باشه من منظورم خدمت کسایی هستش که حوصله خوندن درسنامه و تحلیل و اینا ندارن ...
      موفقیت در کنکور=اموزش قوی و درست+حل کردن تست و سوال مفهومی-اموزشی(تشریحی برای فهم و درک برای مثال مسلط شدن به کتب درسی)+تکرار(مرور که اصلی ترین هست)

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobin112233 نمایش پست ها
      دوستان لطفا کمکم کنین. کسی میدونه وقتی میخوای سال سوم برای کنکور بشینی بخونی، چطوری باید معافیت گرفت؟ با ثبت نام تو پیام نور و اینا؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ میشه لطفا راهنمایی کنین؟ دارم روانی میشم
      فکر میکنم این طوری باشه که میرید ثبت نام میکنید آزاد یا پیام نور و وقتی مشمول اشتغال به تحصیل شدید،مدارکشو از دانشگاه میبرید و میبرید پلیس+۱۰ بخش نظام‌ وظیفه و معافیت تحصیلی رو میگیرید.فکر میکنم این طور باشه

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام..
      کم کم داریم به اخرای تابستون نزدیک میشیم..خیلیا از تابستون به نحو احسنت استفاده کردن و خیلیا هم به هر دلیلی نتونستن..حقیقتا تو تابستون باتوجه به اطلاعاتی که خودم دارم خیلیا از مرداد و اواسطش استارت برای کنکور رو زدن و کم و بیش مطالعه ای داشتن ولی خب از مهرماه اوضاع برای ما متفاوته..خیلیا مث خودم میخوان بدونن که زمان بازگشایی مدارس ساعت مطالعه چقدر باید باشه؟؟
      -و اینکه قضیه سال دوازدهم اصن چی هست ینی تا کی و چه زمان هایی میریم مدرسه؟؟
      اگه کسی میدونه راجب سوال دوم ممنون میشم که بگه تا همه استفاده کنیم.

15. Top | #15
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      باید بکوب تا خود عید بری مدرسه
      پارسال که سیاست میدادن که همه تا اردیبهشت میان اخرش یه هفته قبل عید کسی نرفت
      فقط حواست باشه که اون دوتا درس چرت که نهایی هست رو از همون اول بخون که شب امتحان داغون میشی
      علوم اجتماعی خیلی حجمش کمه ولی چرتو پرت هست و اینکه هیچ حاشیه نداره باید بکوب متنو بخونی
      اون بهداشت هم200صفحه هست که دیگه شب امتحان نمیشه تموم کرد
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir_rz نمایش پست ها
      سلام..
      کم کم داریم به اخرای تابستون نزدیک میشیم..خیلیا از تابستون به نحو احسنت استفاده کردن و خیلیا هم به هر دلیلی نتونستن..حقیقتا تو تابستون باتوجه به اطلاعاتی که خودم دارم خیلیا از مرداد و اواسطش استارت برای کنکور رو زدن و کم و بیش مطالعه ای داشتن ولی خب از مهرماه اوضاع برای ما متفاوته..خیلیا مث خودم میخوان بدونن که زمان بازگشایی مدارس ساعت مطالعه چقدر باید باشه؟؟
      -و اینکه قضیه سال دوازدهم اصن چی هست ینی تا کی و چه زمان هایی میریم مدرسه؟؟
      اگه کسی میدونه راجب سوال دوم ممنون میشم که بگه تا همه استفاده کنیم.

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن