نوشته اصلی توسط
aa79
اینا چیزاییه که خودم به شخصه بهشون رسیدم...
۱-زود بیدار شدن
وقتی صبح زود بیدار میشید،اول از همه این که انرژی خیلی بیشتری دارید و به برنامه هاتون خیلی بهتر میرسید.من خودم تا یکم دیر بیدار میشدم فکر میکردم به برنامم دیگهنمیرسم و کل اون روزم خراب میشد.که البته خیلی عادت بدیه و کلا باید همیشه بیشترین حالت ممکن بشینی درس بخونی.نهایتش درسای کم اهمیت تر رو اون روز نمیخونید
۲-داشتن فعالیت شبانه
سعی کنید هر شب یا یه شب در میون فعالیت بدنی داشته باشید.پیاده روی،استخر،باشگاه و ... تو خونه نشستن شمارو خسته و از درس زده میکنه
داشتن فعالیت شبانه علاوه بر علتی برلی شادی و طراوت و تازه شدن روح،باعث میشه دلتون برای کتاباتون تنگ شه و با انگیزه بیشتری برید به استقبال درس.سعی کنید ساعات پایانی که درس نمیخونید یا کمتر میخونید این کارو کنید که یا بعدش بخوابید و یا درس زیادی برای خوندن نمونده باشه
۳-برنامه بازه بندی شده نداشته باشید
منظورم اینه که مثلا نگید از ساعت ۱۰ تا ۱۲ زیست.چون کافیه یه ذره به هم بخوره
بیشتر سعی کنید هر درس رو تا یه مبحث و یا صفحه خاصی برسونید
۴-گوشیو کنار بذارید
میتونم بگم از مهم ترین عوامله.خیلی خیلی ذهنو درگیر میکنه و بدون این که متوجهش بشید،هم وقتتون رو میگیره و هم ذهنتون درگیر میشه
میتونید گوشی رو ونار بذارید و به عنوان مثال،مثلاً ۱۰ شب به بعد یکم کار کنید یا مثلا بیاین تو انجمن و سوالاتتونو بپرسید
۵-از حاشیه به دور باشید
کلا سعی کنید پیجایی که خیلی در مورد #نه به تاثیر قطعی یا #نه به ظلم به کنکوریا و از اینجور چیزا توجه نکنید.خودشون درست میشن.خیلی از معلما همبرای این که مخاطب جمع کنن الکی بلوا به پا میکنن.اگه واقعاااا نیاز بود توجه کنید.نه جایی که کاری از دستتون بر نمیاد
و در ضمن نگید میخوام این روز حتما فلان ساعت بخونم.کلا سعی کنید کم کم بیارید بالا ساعت مطالعتونو و حفظش کنید.هدفتون براتون مهم باشه خودتون بهش پایبند میمونید
و این که لطفا تلاشتونو بکنید و تا اونجایی که میشه همین یه سالو وااااقعا از تفریحات تا اونجایی که میشه بزنید.نه فقط در ظاهر.تک بعدی نباشید.ولی همه چی به اندازه خودش