X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

Unhappy من یه سردرگمم

سلام دوستان
      من امسال سال اول کنکورم بود.چون جهشی خوندم یه سال کوچیکتر از همکلاسیای امسالم بودم.
      متاسفانه گند زدم کنکورو به معنای واقعی کلمه.رتبم شد 18000منطقه سه.
      راستیتش خونوادم اصرار دارن که تربیت معلم یا دبیری شیمی و اینا بزنم.چون شیمیو تو کنکور 50 زدم.اینم بگم که شاید قبول بشم.
      خونوادم از این میترسن من یه سال دیگه بمونم رتبم بدترم بشه همین معلمی هم نیارم.ولی خودم دوست دارم کنکور بدم دوباره چون من یه سال زودتر کنکور دادم و یه جورایی طبق سنم سال دیگه باید کنکور میدادم.
      بنظر شما چقد ریسکیه موندنم ؟ممکنه رتبم تا 5000 بیاد سال دیگه که رادیولوژی قبول بشم؟
      یا بقول مامان بابام تعیین رشته کنم؟
      از هر 10 دانش اموزی که میمونن چند نفر رتبشون بهتر میشه؟
      واقعا سردرگمم یه آینده بهتر بای خودم میخواستم ولی اینجوری آرزوهام نابود میشه.
      چقد ریسکیه موندنم؟

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببین اصن مهم نیس از هر ده پشت کنکوری چند تاشون موفق میشن
      چون هر ادمی با ادم دیگه فرق میکنه
      اگه انگیزه ی موندن داری
      میدونی میتونی از پسش بر بیای
      تنبلی نمیکنی
      بمون
      اگه نه بری بهتره
      سعی کن خودت تصمیم بگیری
      چون بقیه جای تو نیستن و از شرایطت خبر ندارن

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنون از جوابتون.خودمم دوست دارم بمونم

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهسایی نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من امسال سال اول کنکورم بود.چون جهشی خوندم یه سال کوچیکتر از همکلاسیای امسالم بودم.
      متاسفانه گند زدم کنکورو به معنای واقعی کلمه.رتبم شد 18000منطقه سه.
      راستیتش خونوادم اصرار دارن که تربیت معلم یا دبیری شیمی و اینا بزنم.چون شیمیو تو کنکور 50 زدم.اینم بگم که شاید قبول بشم.
      خونوادم از این میترسن من یه سال دیگه بمونم رتبم بدترم بشه همین معلمی هم نیارم.ولی خودم دوست دارم کنکور بدم دوباره چون من یه سال زودتر کنکور دادم و یه جورایی طبق سنم سال دیگه باید کنکور میدادم.
      بنظر شما چقد ریسکیه موندنم ؟ممکنه رتبم تا 5000 بیاد سال دیگه که رادیولوژی قبول بشم؟
      یا بقول مامان بابام تعیین رشته کنم؟
      از هر 10 دانش اموزی که میمونن چند نفر رتبشون بهتر میشه؟
      واقعا سردرگمم یه آینده بهتر بای خودم میخواستم ولی اینجوری آرزوهام نابود میشه.
      چقد ریسکیه موندنم؟
      با سلام
      بر اساس تجربه خودم میگم.
      در کل برای ساختن آینده نباید زیاد به یکی دو سال فکر کنید. بعدا که وارد دانشگاه و بعدش کار و زندگی مستقل شدین متوجه خواهید شد از این یکسال ها زیاد از دست خواهید داد. نمونش اینه ممکنه فقط بعضی از دانشگاهها و اساتید یکی دوسال تو کار پایان نامه شمارو معطل کنن (به همین راحتی) بنابراین مشکل این مورد جدی نیست بخصوص در مورد شما که یکسال هم کوچکترین.
      مورد دوم اینه ببینید علاقتون چیه و چی شما رو اشباع می کنه در آینده. آیا معلمی شما رو راضی می کنه؟؟ یا مثلا به هیئت علمی دانشگاه فکر می کنید؟ یا اینکه دوست دارین پزشک موفقی باشید؟ و ...
      در مورد آینده خودتون عجله نکنید. البته اینا در صورتیه که خودتون و تواناییتون رو بشناسید. آیا شما امسال تمام توانتون رو گذاشتین و نشد؟؟ آیا هنوز راه برای شکوفایی استعدادتون دارین؟؟ همچنین باید در بدترین حالت ممکن دل و جرات این که سال بعد همین رتبه رو نیارید رو داشته باشید. هر آرزویی تاوانی داره.
      سیل عظیمی از دانشجویان کارشناسی و ارشد و دکترا رو ببینید که برای شرکت در کنکور صف بستند. رفتن دانشگاه و برگشتن. شما یکی از اونا نباشید.
      ویرایش توسط Rubiker : 17 مرداد 1398 در ساعت 23:53

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ممنون از جوابتون.باید در این رابطه فکر کنم که سال دیگه میتونم یا نه.چون امسال وقت کمی گذاشتم.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن