از اول شروع کردنم برا خوندن به خودم گفت یا مکانیک یا شیمی ، بین این دوتا بلخره شیمی رو انتخاب کردم ، اولیت هام هم اول امام خمینی قزوین بود بعد بوعلی همدان بعد جاهای دیگه رتبه ها اومد شدم ۱۱ هزار منطقه دو (البته ۱۰ هزار تو زیر گروه ۳)، وقتی کارانامه اومد همه رو مجاز زده بود ، کلی هم خونواده مخصوصا پدرم خوشحال شد وقتی دید فرهنگیان رو مجاز زده ، بعدشم همش راجب خوبیای فرهنگیان و اینکه نمی دونم امسال ظرفیتا زیاد شده و فرهنگیان خیلی خوبه و اینا حرف زد ، راستش من اصلا از اول فرهنگیان رو دوست نداشتم پدرم هم بهم میگه هر چی دوست داری برو اما من میدونم که ته دلش میخواد برم فرهنگیان ، چیزی که مشخصه اینه با این رتبه اصلا قبولی فرهنگیان احتمالش خیلی خیلی کمه ، شخصا دوست داشتم کاش به خاطر معدل و هرچیز دیگه نمی تونستم برم فرهنگیان و اونوقت با خیال راحت شیمی رو انتخاب میکردم ، شاید شما بگید فرهنگیان رو بزار تو اولویت با توجه به اینکه قبول نمیشم و اونجوری خیال همه رو راحت کنم اما میترسم از شانس بدم یه وقت قبول بشم ، چیکار کنم بنظرتون ، من با خودم هم این روزا رو راست نیستم اینو میدونم که اگه شیمی همدان رو بیارم حتما تا ارشد ادامه میدم البته همه ی هدفم اپلای و خارج از کشوره ، این روزا خیلی دو دل و گنگم اصلا فکرم کار نمیکنه اگه خودم تنها بودم میگفتم میرم شیمی و تا ارشد یا بالاتر ادامه میدم تهشم هرچی میخواد بشه بشه ، اگه میتونید یه حرفی بزنید خیلی میترسم

LinkBack URL
About LinkBacks