X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

فرهنگیان و شیمی

از اول شروع کردنم برا خوندن به خودم گفت یا مکانیک یا شیمی ، بین این دوتا بلخره شیمی رو انتخاب کردم ، اولیت هام هم اول امام خمینی قزوین بود بعد بوعلی همدان بعد جاهای دیگه رتبه ها اومد شدم ۱۱ هزار منطقه دو (البته ۱۰ هزار تو زیر گروه ۳)، وقتی کارانامه اومد همه رو مجاز زده بود ، کلی هم خونواده مخصوصا پدرم خوشحال شد وقتی دید فرهنگیان رو مجاز زده ، بعدشم همش راجب خوبیای فرهنگیان و اینکه نمی دونم امسال ظرفیتا زیاد شده و فرهنگیان خیلی خوبه و اینا حرف زد ، راستش من اصلا از اول فرهنگیان رو دوست نداشتم پدرم هم بهم میگه هر چی دوست داری برو اما من میدونم که ته دلش میخواد برم فرهنگیان ، چیزی که مشخصه اینه با این رتبه اصلا قبولی فرهنگیان احتمالش خیلی خیلی کمه ، شخصا دوست داشتم کاش به خاطر معدل و هرچیز دیگه نمی تونستم برم فرهنگیان و اونوقت با خیال راحت شیمی رو انتخاب میکردم ، شاید شما بگید فرهنگیان رو بزار تو اولویت با توجه به اینکه قبول نمیشم و اونجوری خیال همه رو راحت کنم اما میترسم از شانس بدم یه وقت قبول بشم ، چیکار کنم بنظرتون ، من با خودم هم این روزا رو راست نیستم اینو میدونم که اگه شیمی همدان رو بیارم حتما تا ارشد ادامه میدم البته همه ی هدفم اپلای و خارج از کشوره ، این روزا خیلی دو دل و گنگم اصلا فکرم کار نمیکنه اگه خودم تنها بودم میگفتم میرم شیمی و تا ارشد یا بالاتر ادامه میدم تهشم هرچی میخواد بشه بشه ، اگه میتونید یه حرفی بزنید خیلی میترسم
      ویرایش توسط Amirhossein10 : 17 مرداد 1398 در ساعت 02:31

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر
      من کارشناسی و کارشناس ارشدم از دانشگاه سراسری خوب توو رشته شیمی گرفتم و رتبه های برتر دوره هم بودم برا من و افرادی که در اطرافم میشناسم شیمی هیچ چیزی جز وقت تلف کردن نداشته رک میگم وقتتو تلف نکن

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه رشته تجربی بودی و بومی تهران
      میتونستی شیمی شهید رجایی بزنی که هم شیمیه (نه اموزش شیمی)هم قابلیت ارشد خوندن و استخدام رسمی هم داره
      شریاط بالا رو داری؟؟وگرنه برو سراغ بیو شیمی تو کارشناسی سلولی مولکولی اگه به زیست هم علاقه داری

// life moto
      }if(sad()===true)
      sad().stop;
      beAwesome;
      }
      [

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رتبه شما خوبه
      ترازتو بگو لطفا
      فرهنگیان از الان اقتصادی جدا میشی از خانواده کم کم بیمه میشه 4 سالت میخوره برات بازنشستگی
      سربازی دو ماه رزم میزی دیگه نداری
      استخدام رسمی هستش، خلاصه بزن مصاحبه خوب باشه انشالله قبولی
      تو مو میبینی و پدر پیچش مو

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن