X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

در مورد دانشگاه ازاد پیراپزشکی و پشت کنکور ماندن

سلام خدمت دوستان

من رتبم تو منطقه یک 18 هزار و کشوری 69 هزار و ترازم 7500 شده

تصمیم گرفتم که ازاد انتخاب رشته کنم یه رشته ای مثل پرستاری - اتاق عمل - هوشبری اگر بشه که خود ازاد شهر دور (خودم تهرانم) اگرم نشه ظرفیت مازاد دانشگاه ازاد یه شهر معقول مثلا رشت - سمنان یا حتی دورتر چون طبق سالای گذشته تا 75 هزار اینا حالت عادی مازاد برمیداشتن و حتی رتبه کشوریر خیلی داغون هم گاها بر میداشتن

سوالی که داشتم اینکه من بخوام دو ترم مرخصی بگیرم از این دانشگاه ازاد و کنکور سال بعد شرکت کنم «که حداقل یکم دلم قرص باشه که این دانشگاه یه رشته معقول قبول شدم» مشکلی پیش نمیاد ؟

1-از لحاظ معافیت سربازی باید چیکار کنم؟؟ چون سال بعد میشه سومین کنکورم

2-بعد اینکه باید نیمی از شهریه دو ترم رو پرداخت کنم موقع مرخصی یا کامل؟

3-سوال بعدی اینکه اگر دانشگاه فرهنگیان توی تکمیل ظرفیت قبول شم چیکار باید بکنم که ازاد رو ول کنم بیام فرهنگیان؟ از این بابت مشکلی نیست؟

4- ظرفیت مازاد دانشگاه ازاد همون شهریور اعلام میشه ؟ اگر شهریور اعلام نمیشه و باید منتظر بمونم باید چجوری برای معافیت کار کنم مشکلی پیش نیاد؟

5-سوال اخرم اینکه به نظرتون احتمال داره دانشگاه ازادظرفیت مازاد حتی شهر دور هم قبول نشم؟ چقد شانسش هست که قبول بشم

واقعیتش اینکه اول تصمیم داشتم پیام نور ثبت نام کنم ولی چون میترسم سال بعد بازم از این اتفاقا رقم بزنه سنجش و داغون تر شه و بحث تاثیر معدلو ...
      همه چی تصمیم گرفتم دانشگاه ازاد رشته پیراپزشکی شهر دور بزنم تا خیالم یکم راحت شه

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      up لطفا اگر کسی اطلاع داره کمک کنه دعاتون میکنم :d

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط msperouz نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان

من رتبم تو منطقه یک 18 هزار و کشوری 69 هزار و ترازم 7500 شده

تصمیم گرفتم که ازاد انتخاب رشته کنم یه رشته ای مثل پرستاری - اتاق عمل - هوشبری اگر بشه که خود ازاد شهر دور (خودم تهرانم) اگرم نشه ظرفیت مازاد دانشگاه ازاد یه شهر معقول مثلا رشت - سمنان یا حتی دورتر چون طبق سالای گذشته تا 75 هزار اینا حالت عادی مازاد برمیداشتن و حتی رتبه کشوریر خیلی داغون هم گاها بر میداشتن

سوالی که داشتم اینکه من بخوام دو ترم مرخصی بگیرم از این دانشگاه ازاد و کنکور سال بعد شرکت کنم «که حداقل یکم دلم قرص باشه که این دانشگاه یه رشته معقول قبول شدم» مشکلی پیش نمیاد ؟

1-از لحاظ معافیت سربازی باید چیکار کنم؟؟ چون سال بعد میشه سومین کنکورم

2-بعد اینکه باید نیمی از شهریه دو ترم رو پرداخت کنم موقع مرخصی یا کامل؟

3-سوال بعدی اینکه اگر دانشگاه فرهنگیان توی تکمیل ظرفیت قبول شم چیکار باید بکنم که ازاد رو ول کنم بیام فرهنگیان؟ از این بابت مشکلی نیست؟

4- ظرفیت مازاد دانشگاه ازاد همون شهریور اعلام میشه ؟ اگر شهریور اعلام نمیشه و باید منتظر بمونم باید چجوری برای معافیت کار کنم مشکلی پیش نیاد؟

5-سوال اخرم اینکه به نظرتون احتمال داره دانشگاه ازادظرفیت مازاد حتی شهر دور هم قبول نشم؟ چقد شانسش هست که قبول بشم

واقعیتش اینکه اول تصمیم داشتم پیام نور ثبت نام کنم ولی چون میترسم سال بعد بازم از این اتفاقا رقم بزنه سنجش و داغون تر شه و بحث تاثیر معدلو ...
      همه چی تصمیم گرفتم دانشگاه ازاد رشته پیراپزشکی شهر دور بزنم تا خیالم یکم راحت شه
      1 - میتونی بری آزاد یا پیام نور و معافیت تحصیلی بگیری ..

2 - شرایط هر واحد دانشگاه ازاد و پیام نور فرق میکنه .. ممکنه ترم اول بهت مرخصی بدن و ترم دوم بهت مرخصی ندن یا بر عکس یا ممکنه دانشگاه بیخیالی باشن دو ترم رو بهت مرخصی بدن ! ولی در کل باید شهریه ثابت رو پرداخت کنی تا برات مرخصی تحصیلی صادر بشه .

3 - اطلاعی ندارم

4 - برو پلیس +10 کد سخا رو بگیر و وارد این سایت شو .. ببین تاریخ معافیتت واسه کی هست ! https://services.epolice.ir اگه تاریخ معافیتت 6/31 باشه که مشکلی نداری چون نتایج رو احتمالا قبلش اعلام کنن ولی اگه احیانا قبلش اعلام نکردن باید دفترچه پست کنی و هر موقع نتایج اومدی از دانشگاه یه نامه ببری پلیس +10 تا اعزام رو تبدیل به معافیت تحصیلی بکنن

5 - احتمالا زیاد هر 3 تاش رو میاری ..

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن