خوب اینا چرا زودتر نیومده اخههههههههههههه ؟؟؟؟؟؟؟
من رفتم برنامه ریزی بادوربین مداربسته علی میرصادقی گرفتم
به نظرتون خووووووبه؟؟؟؟؟؟؟
سهم من از دنیا نداشتن است تنها قدم زدن در پیاده روهای پاییز و فکرکردن به کسی که هیچوقت نبود........
کتاب صفر کلوین وجه تمایزش با سایر کتب مشاوره تحلیل درس به درس و مبحث به مبحث کنکوره+مشخص کردن مباحث مهم و پرتکرار و راه کار های ب حافظه سپاری مطالب و عنوان کردن شگرد هایی برای فهم بهتر مطالب ___مولف این کتاب یعنی مهندس فرهپور برای این کار علاوه بر اساتید تخته سیاه از دیگر مدرس ها و مولف ها هم کمک گرفته و در پایان هر مشاوره درس کتاب های کمک درسی مناسب اون درس رو بدون هیچ کم کاستی اوورده__کلا کتاب های مشاوره و استاتید مشاور کنکور نقش کاتالیزگر رو بازی میکنن درسته شاید بدونه اون ها هم بشه به مقصد رسید ولی با اونا((البته مشاور به درد بخور)) سرعت رسیدن ب مقصد سریع تر میشه!!
تا شما خوب بودن رو تو چی ببینید __من مختصرا این کتاب رو شرح دادم و مفصلا چند تا کتاب مشاوره ای جدید التالیف تو بازار رو___بستگی داره شما از کتاب های مشاوره ای چی میخواید___اگه فقط اصول درس خوندن براتون مهمه علوه بر این 3 کتاب کنکورت رو قورت بده خیلی سبز هم میتونه کمکتون کنه ولی اگه تحلیل درس ب در س و مبحث ب مبحث براتون مهمه صفرکلوین تخته سیاه انتخاب خوبیه!!!
کتاب کنکور و خدایی که در این نزدیکی است امروز به دستم رسید.
مزخرفه، پولمو ریختم دور، توش پر از چرت و پرته، البته چندتا مقاله مشاوره ای هم داره که همه جا هست و نیاز نداشت ۱۸۵۰۰ بابتش پول بدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Math & Physics are fun
سلام دوستان
من یه کتاب با مطالب انگیزشی میخوام کسی سراغ نداره؟ (اگر هم اصلا به کنکور ربطی نداشت مهم نیست) فقط یه کتابی میخوام وقتی میخونم انرژی بگیرم
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
سردم است
و زمستان در این میان
نقشی ندارد ...
دوستان بنظر شما من چه کتابی رو بگیرم
میخوام تحلیل هاش خوب باشه برنامه ریزیش هم همینطور کلا بنظر شما بهترین کتاب در این باره چیه
اگه تحلیل کلی کتاب ها رو میخوای=کارنامه فائق خوبه ولی اگه تحلیل کتاب ها رو به صورت مبحث به مبحث و کلی می خوای=صفرکلوین عالیه
اگه کتاب برنامه ریزی هم میخوای واسه سال سوم=کتاب خودم میتوانم خیلی سبز کتاب خوبی بود ولی دیگه تجدید چاپ نشد___الان هم کتاب همراه من مهروماه کتاب خوبیه..!!
کلا هر کتابی که میخواید بخرید برید خودتون کتابفروشی و از نزدیک ورق بزنید ببینیند به روحیاتتون و اون چیزی که ازش انتظار دارید میخوره یا نه!!!
ویرایش توسط پاپا پوریا : 02 آبان 1392 در ساعت 01:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)