X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

مشکل بزرگ من در برنامه ریزی🙁

سلام
      راستش من ۲ ساله پشت کنکورم ولی نمیتونم خوب برنامه بریزم
      هر دفعه نوشتم و اجرا نمیتونم بکنم
      الان تقریبا دو هفته اس شروع کردم ولی طبق سال پیش...
      فقط درجا زدم
      خیلی تلاش کردم کلی مطلب خوندم ولی نمیدونم چجوری باید بنویسم
      راستش پیش ۲ تا مشاور رفتم
      اولی یه دپارتمان خیلی بزرگ و شلوغ ولی مشکلش این بود که منو فرستاد پیش یه دانشجوی سال دوم که میگفت پزشکی میخونه اونم فقط حرف زد هزینه اشم خیلی بود
      مشاور دوم که خیلیا گفتن خوبه و فلان
      مث ربات برنامه نوشت برام که از فلان ساعت تا فلان ساعت زیست بخون فلان اندازه تست بزن
      خلاصه با جفتشون نتونستم کنار بیام
      اگه بخوام با قلمچی پیش برم فقط تخصصی یه پایه رو میبنده
      تو این یه ماه و نیم میتونم دوم و سومو ببندم؟
      راهنماییم کنید لطفا: (❤
      ♡Be your Own HERO

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mysterious نمایش پست ها
      سلام
      فقط درجا زدم
      اولی یه دپارتمان خیلی بزرگ و شلوغ ولی مشکلش این بود که منو فرستاد پیش یه دانشجوی سال دوم که میگفت پزشکی میخونه اونم فقط حرف زد هزینه اشم خیلی بود
      مث ربات برنامه نوشت برام که از فلان ساعت تا فلان ساعت زیست بخون فلان اندازه تست بزن
      ببین من فقط درمورد اجرا نکردن برنامه بهت میگم شاید مشکل از محیطیه
      که توش درس میخونی برو کتابخونه ایی سالن مطالعه خصوصی جایی که بقیه درس بخونن و انگیزه درسخوندنت باشه
      من اینجوری بودم امسال از اول سال رفتم سالن مطالعه گرچه مدیریتش خیلی رو اعصاب بود وچند باری اومدم بیرون ولی واقعا خیلی خوب بود
      ولی به شرطی که بقیه هم درس بخونن و بذارن شماهم بخونید و اینجوری با دیدن درسخوندن همدیگه انگیزه اتون خیلی بیشتر میشه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mnb1392 نمایش پست ها
      ببین من فقط درمورد اجرا نکردن برنامه بهت میگم شاید مشکل از محیطیه
      که توش درس میخونی برو کتابخونه ایی سالن مطالعه خصوصی جایی که بقیه درس بخونن و انگیزه درسخوندنت باشه
      من اینجوری بودم امسال از اول سال رفتم سالن مطالعه گرچه مدیریتش خیلی رو اعصاب بود وچند باری اومدم بیرون ولی واقعا خیلی خوب بود
      ولی به شرطی که بقیه هم درس بخونن و بذارن شماهم بخونید و اینجوری با دیدن درسخوندن همدیگه انگیزه اتون خیلی بیشتر میشه
      نه از اون لحاظ مشکل ندارم
      انعطاف نداره اصلا برنامم
      مثلا مینویسم از الان تا هفته ی بعد آیکیو زیست ۳ قسمت و تست بزنم ولی وقتی انجام نمیشه خیلی بهم میریزم و نمیتونم ادامه بدم
      ♡Be your Own HERO

4. Top | #4
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیزم خیلی وقتا ما نیاز به مشاور نداریم به اراده نیاز داریم باید کم کم به خودت یاد بدی چجور کارایی که مینویسی رو اجرا کنی
      از کارای ساده شروع کن
      فردا سر ساعت ۸ میرم حموم!
      و سعی کن سر ساعت اینکارو بکنی... فردا یک ساعت زودتر بیدار میشم... موقعی که زنگ خورد پاشو از سر جات تا ده بشمر و چشاتو باز نگهدار تا برنگردی به تخت!!!
      برنامت باید اینجوری باشه که ساعت های خالیت رو پیدا میکنی و یه قسمتی از روز به انجام کارای متفرقه اختصاص بدی
      مثلا از ساعت ۹تا ۱۲ ساعت مطالعه س!!!
      همیشه سر این ساعت باید مطالعه کنی... این باعث میشه این کارا یجور عادت شه... کم کم وقتی به ۹تا۱۲ عادت کردی بازم بسته به موقعیت خودت برای خودت یه ساعت مطالعه ی دیگه تنظیم میکنی مثلا ۴_۷ عصر
      با خودت عهد میبندی من قبل از این ساعت هرکاری بخوام میکنم اما به محض اینکه چشمم به ساعت خورد و دیدم تو تایم مطالعم هستم بازد بری بشینی پشت میز یا پیش کتابات... حتی اگه نخونی... توی اون تایم باید با خودت عهد ببندی با گوشی کار نمیکنی
      قبل از ساعت مطالعه میری دستشویی که وسطش حتی به خاطر سر رفتن حوصلت پانشی بری دبلیو!!!
      من پارسال برای خودم ساعت مطالعم رو از ۴صبح تا ۹ تنظیم کردم تو اون تایم نه میخوابیدم نه گوشی رو دست میزدم از برنامه ی keep me out استفاده میکردم و مثلا واسه ۴ ساعت قفلش میکردم گوشیو!!! خیلی وقتا بدون ساعت پامیشدم از خوابم...
      قبل از ساعت مطالعه م وقتی میشینم پشت میز هدفم رو روی یه برگه مینویسم به همراه تمام درصدهای مورد نیاز!!!
      میذاشتم جلوم بمونه!
      من واقعا بی انضباط و بی اراده بودم اما وقتی تعهد دادن به خودم رو شروع کردم دیگه احازه ندادم تو تایم مطالعم کار دیگه ای بکنم... کم کم تایم مطالعت رو بیشتر کن
      اینجوری مثلا متوجه میشی من فردا از این ساعت تا این ساعت پای درسمم و هیچ کار دیگه ای نمیکنم خانوادم برن بیرون هم نمیرم...!
      اینجوری میدونستم حداقل مطالعم حدودا روزی ۶ ساعت هست!!!
      کم کم تایم مطالعت رو بیشتر کن

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rafolin403 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیزم خیلی وقتا ما نیاز به مشاور نداریم به اراده نیاز داریم باید کم کم به خودت یاد بدی چجور کارایی که مینویسی رو اجرا کنی
      از کارای ساده شروع کن
      فردا سر ساعت ۸ میرم حموم!
      و سعی کن سر ساعت اینکارو بکنی... فردا یک ساعت زودتر بیدار میشم... موقعی که زنگ خورد پاشو از سر جات تا ده بشمر و چشاتو باز نگهدار تا برنگردی به تخت!!!
      برنامت باید اینجوری باشه که ساعت های خالیت رو پیدا میکنی و یه قسمتی از روز به انجام کارای متفرقه اختصاص بدی
      مثلا از ساعت ۹تا ۱۲ ساعت مطالعه س!!!
      همیشه سر این ساعت باید مطالعه کنی... این باعث میشه این کارا یجور عادت شه... کم کم وقتی به ۹تا۱۲ عادت کردی بازم بسته به موقعیت خودت برای خودت یه ساعت مطالعه ی دیگه تنظیم میکنی مثلا ۴_۷ عصر
      با خودت عهد میبندی من قبل از این ساعت هرکاری بخوام میکنم اما به محض اینکه چشمم به ساعت خورد و دیدم تو تایم مطالعم هستم بازد بری بشینی پشت میز یا پیش کتابات... حتی اگه نخونی... توی اون تایم باید با خودت عهد ببندی با گوشی کار نمیکنی
      قبل از ساعت مطالعه میری دستشویی که وسطش حتی به خاطر سر رفتن حوصلت پانشی بری دبلیو!!!
      من پارسال برای خودم ساعت مطالعم رو از ۴صبح تا ۹ تنظیم کردم تو اون تایم نه میخوابیدم نه گوشی رو دست میزدم از برنامه ی keep me out استفاده میکردم و مثلا واسه ۴ ساعت قفلش میکردم گوشیو!!! خیلی وقتا بدون ساعت پامیشدم از خوابم...
      قبل از ساعت مطالعه م وقتی میشینم پشت میز هدفم رو روی یه برگه مینویسم به همراه تمام درصدهای مورد نیاز!!!
      میذاشتم جلوم بمونه!
      من واقعا بی انضباط و بی اراده بودم اما وقتی تعهد دادن به خودم رو شروع کردم دیگه احازه ندادم تو تایم مطالعم کار دیگه ای بکنم... کم کم تایم مطالعت رو بیشتر کن
      اینجوری مثلا متوجه میشی من فردا از این ساعت تا این ساعت پای درسمم و هیچ کار دیگه ای نمیکنم خانوادم برن بیرون هم نمیرم...!
      اینجوری میدونستم حداقل مطالعم حدودا روزی ۶ ساعت هست!!!
      کم کم تایم مطالعت رو بیشتر کن
      مرسی بابت راهنماییت دوستم❤
      فقط راجب خود برنامه نوشتنت هم میگی؟
      چجوری مینوشتی؟
      اگه مهمون میومد یا مریض میشدی چیکار میکردی؟
      ♡Be your Own HERO

6. Top | #6
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      در مورد اینکه به برنامت نمیرسی بهتره یه برنامه ای رو انتخاب کنی که متناسب با خودت باشه من پارسال سرعتم با قلمچی یکی نبود از نصف سال گذاشتمش کنار!!
      تابستون رو هم خودت برنامه بریز ببین چقد توانایی داری
      مشاورها فقط میپرسن چند ساعت میخونی میگی مثلا شش واست مینویسن ریاضی مبحث فلان اینقد تست
      گاهی به همه تستا نمیرسیم ۴ تا یک درمیون تستارو بزن... وقت کردی یه دور دیگه بزن و تستای ۲ به بعد به صورت ۴ در میون بزن

7. Top | #7
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

مرسی بابت راهنماییت دوستم❤
      فقط راجب خود برنامه نوشتنت هم میگی؟
      چجوری مینوشتی؟
      اگه مهمون میومد یا مریض میشدی چیکار میکردی؟
      من واقعا زندگیم اینجوریه که تمام روز رو درگیر بودم! کارای اشپزی و شستشوی لباس و اینا به عهده ی منه...!
      اول یه راه حل پیدا کردم واسه اشپزی شبا من خسته بودم نمیتونستم درس بخونم پس اشپزیمو گذاشتم واسه اون تایم چون از ساعت ۹ صب یه ذره خونه شلوغ میشد من از ساعت ۴ صبح درس میخوندم روزم رو با درس مورد علاقم شروع میکردم مثلا زیست... زیست یه درس حفظیاتیه نیاز به تمرکز داره پس واسه تایمای خلوت زیست میخوندم
      تایمای شلوغ که تی وی روشنه و اینا ریاضی و فیزیک میخوندم باز ظهرا که همه میخوابیدن شیمی میخوندم عمومیا هم دوسه ساعت در روز میخوندم اونم بعد از اتمام اختصاصیا چون اواخر انرژی نمی موند برام

درسارو اینجوری میخوندم زیست ۳ ساعت
      شیمی ۲
      ریاضی و فیزیک یک روز در میون ۳ ساعت+۱ساعت
      (مثلا روزای فرد سه ساعت فیزیک میخونم +یک ساعت مرور(تست) مطلب روز قبل ریاضی)
      روزای زوج برعکس!
      روزای فرد زبان یک ساعت +ادبیات یک و نیم
      روزای زوج عربی یک و نیم+ دینی یک ساعت!

ساعت مطالعه ی ریاضی فیزیکم متناسب با ضعف شدیدم توی این دو درس بود گرچه پایان هفته سالت مطالعه فیزیک و ریاضی و شیمیم یکی بود!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rafolin403 نمایش پست ها
      من واقعا زندگیم اینجوریه که تمام روز رو درگیر بودم! کارای اشپزی و شستشوی لباس و اینا به عهده ی منه...!
      اول یه راه حل پیدا کردم واسه اشپزی شبا من خسته بودم نمیتونستم درس بخونم پس اشپزیمو گذاشتم واسه اون تایم چون از ساعت ۹ صب یه ذره خونه شلوغ میشد من از ساعت ۴ صبح درس میخوندم روزم رو با درس مورد علاقم شروع میکردم مثلا زیست... زیست یه درس حفظیاتیه نیاز به تمرکز داره پس واسه تایمای خلوت زیست میخوندم
      تایمای شلوغ که تی وی روشنه و اینا ریاضی و فیزیک میخوندم باز ظهرا که همه میخوابیدن شیمی میخوندم عمومیا هم دوسه ساعت در روز میخوندم اونم بعد از اتمام اختصاصیا چون اواخر انرژی نمی موند برام

درسارو اینجوری میخوندم زیست ۳ ساعت
      شیمی ۲
      ریاضی و فیزیک یک روز در میون ۳ ساعت+۱ساعت
      (مثلا روزای فرد سه ساعت فیزیک میخونم +یک ساعت مرور(تست) مطلب روز قبل ریاضی)
      روزای زوج برعکس!
      روزای فرد زبان یک ساعت +ادبیات یک و نیم
      روزای زوج عربی یک و نیم+ دینی یک ساعت!

ساعت مطالعه ی ریاضی فیزیکم متناسب با ضعف شدیدم توی این دو درس بود گرچه پایان هفته سالت مطالعه فیزیک و ریاضی و شیمیم یکی بود!
      ممنونم❤
      از تابستون شروع کردی شما؟
      واسه تابستون عمومی چی خوندی؟
      ♡Be your Own HERO

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      فقط درجا زدم
      سلام
      درمورد اجرا نکردن برنامه خب احتمالا هنور به درس خوندن جدی عادت نکردید و چند روز بخونید دیگه خودتون سمت درس میرید

اما در مورد مشاور، اولا پیش این مشاورایی که سرشون شلوغه نرید چون نمیتونن به اندازه کافی براتون وقت بذارن. هر وقت خواستید با یکی مشاوره بگیرید حتما اولش اینو ازش بپرسید که چندتا شاگرد داره. مشاوری گه بیشتر از ده تا شاگرد داشته باشه نمیتونه وقت کافی براتون بذاره
      و اینکه حتما کارشو ببینید و اگه طوری باشه که برنامه رو به سبک مطالعه شما بنویسه و فقط کارش این نباشه که جدول برنامه ریزی رو بدون پرسیدن شرایط شما بنویسه به درد نمیخوره

اگه بخونید میتونید دوم و سوم رو ببندید
      ولی اگه وقت نمیکنید همه رو بخونید بهتره برید سراغ مباحثی که اهمیتشون بیشتره

10. Top | #10
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      پارسال تابستون رو نخوندم ولی امسال برنامه م پوشش نواقص سال قبله!
      میخوام گزینه دو رو واسه مهر ثبت نام کنم چون گزینه دو زیادی پایه رو کار نکرده در طول سال واسه تابستون پایه رو میخونم...دوم رو پارسال خوب خوندم امسال سوم رو میخونم!
      سوم رو فقط اختصاصی میخونم + درک مطلب زبان و لغت اضافه ی درک مطلبها+ عربی پایم که پارسال عربی رو کلا فقط ترجمه زدم اونم ۵۰ درصد!
      ادبیات هم ارایه!

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.amp98 نمایش پست ها
      سلام
      درمورد اجرا نکردن برنامه خب احتمالا هنور به درس خوندن جدی عادت نکردید و چند روز بخونید دیگه خودتون سمت درس میرید

اما در مورد مشاور، اولا پیش این مشاورایی که سرشون شلوغه نرید چون نمیتونن به اندازه کافی براتون وقت بذارن. هر وقت خواستید با یکی مشاوره بگیرید حتما اولش اینو ازش بپرسید که چندتا شاگرد داره. مشاوری گه بیشتر از ده تا شاگرد داشته باشه نمیتونه وقت کافی براتون بذاره
      و اینکه حتما کارشو ببینید و اگه طوری باشه که برنامه رو به سبک مطالعه شما بنویسه و فقط کارش این نباشه که جدول برنامه ریزی رو بدون پرسیدن شرایط شما بنویسه به درد نمیخوره

ممنون بابت راهنماییتون❤
      شما خودتون چجوری درسا رو بازه بندی میکردین؟
      مثلا برنامه ی هفتگی که مینوشتید حجم مشخصی در نظر میگرفتین و اگه به هر دلیلی بهش نمیرسیدید چیکار میکردید؟
      مروراتون چجوری بود؟
      ♡Be your Own HERO

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام بنظرم بهتره
      اول برای شروع و استارت زدن هدفتونو مشخص کنین..
      بعدش که تلکیف تون با خودتون مشخص شد...
      اول روش مطالعه و تست زنی دروس رو یاد بگیرید
      که چگونه دروس رو بخونید و چگونه واسشون تست بزنید...
      مرور کردنشون چحوری باشه...بعدش روش برنامه ریزیشون هم یاد میگیرید چجوری باشه که من پیشنهاد میکنم ازین روش برنامه ریزی حجمی زمانی استفاده کنی یعنی یه ححم مشخص سبک رو انتخاب میکنی براساس اهمیت و این بازه ای ک تابستانه لازمه خونده بشه (مثل آرایه قرابت زبان فارسی یا عربی یا زبان خارجه سوم اگر مشکلی داری یا تخصصیا)
      بعد اینکه صرفا یه برنامه روزانه سبک واس خودت بنویسی از ساعت مطالعه دو ساعت هم باشه اشکالی نداره ولی پیوستگیت رو رعایت کن بعدش به خودت جایزه بده ک من این مقدار حجم خوندم تست زدم انجامش دادم اجازه دارم اون کار موردعلاقم انجام بدم فیلم ببینم برم خرید گردش اینا حال هوام عوض بشه
      و اینکه به اضافه این واسه مشکل اراده فقط بدن هستش ک عادت به درس خوندت نداره و پس میزنه میگه نمیتونم یه صدایی توی ذهنتم هست ک نمیتونی انجامش بدی اینا عادیه خوب ولی وقتی شروع کنی استارت بزنی یکم کلاچ گاز بگیری دگ ترمز نمیگیری فیدبکای مثبتت رو میبینی فقط لازمه تمرکزت روی هدفت باشه خودت رو مقید به این کنی ک امسال با جون دل بیای جلو مطمعنم موفق میشی....
      به اون هدف زیبات که واسش میجنگی خودت رو لایقش میدونی میرسی.. فقط یکم لازمه روی همون هدف تمرکز بشی از یه سری چیزای ک باعث میشه وقتهای مرده ات زیاد شه یه تایم خاصی تعیین کنی ک اون موقع بری سراغش انجامش بدی

13. Top | #13
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو 1/5ماه پایه کامل بسته میشه؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.amp98 نمایش پست ها
      سلام

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      فقط درجا زدم
      برنامت باید انعطاف داشته باشه
      وقت استراحت بزاری برا خودت
      اگه نتونستی برنامتو اجرا کنی وقت استراحتت حذف میشه و باید بخونیش
      اگه هم خواستی مباحثی که میخوای بخونی رو بگو تا یه قالب برنامه برات بنویسم بتونی از اون قالب برنامه بنویسی

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط هادی1 نمایش پست ها
      برنامت باید انعطاف داشته باشه
      وقت استراحت بزاری برا خودت
      اگه نتونستی برنامتو اجرا کنی وقت استراحتت حذف میشه و باید بخونیش
      اگه هم خواستی مباحثی که میخوای بخونی رو بگو تا یه قالب برنامه برات بنویسم بتونی از اون قالب برنامه بنویسی
      دقیقا این انعطافه رو نمیتونم به وجود بیارم
      یه مهمونی یا کار فوری میخوره همه چیم بهم میریزه
      آره اگه میشه تو پ.خ برام بفرستید❤
      ♡Be your Own HERO

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)