عاغا من کلا با آیات موشکل دارم اونم چ موشکلی!.........اصن نمیتونم حفظشون کنم.........مخصوصا ک گاج اومده تفسیر کرده آیاتو.......این کتاب آیاتش چجوریه؟..........خوبه؟
سلام منم اولش مشکل تو رو داشتم...بنظرم آیات و نکات گاج یا میکرو(هردورو نگیریا چون عین همن) تهیه کن.بعد با روش tick 8 برا یه صفحه آیه بنویس صفحه بعدی پیامشو.واقعا روش معرکه اییه من نتیجه خوبی ازش گرفتم.ضمنابرای همه دروس عمومی من tick8 نویسی میکنم.جدا به همه توصیه میکنم!!!برگ tick 8 هم میتونی با ورد ۲۰۰۷ بسازی.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
بله کلا آیات و به خاطر سپاری اون ها یکم زمان میخواد ولی با این حال کتاب هایی هم اومدنه که قسمت های مهم هر کدوم از آیات رو رنگی کردنه و از بقیه قسمت های آیات جدا کردنه که برای به خاطر سپاری بلند مدت آیات برای بعضی ها کاربرد داره عین کتاب های همایش دریافت و جمع بندی مهروماه...
کتاب آیات و روایات گاج هم کتاب فوق العاده کاملیه و در مقایسه با رقیباش که دریافت و شبقره و مهروماه هستن واقعا یه سر و گردن ازشون بالاتره ولی خوب آیات رو مارک دار نکرده عین همایش ...ولی با این حال شما اگه دین و زندگی رو با آزمونا چند بار مرور کنی مسلما خیلی از آیات نا خود آگاه تو ذهنت تثبیت میشه... اگه باز هم مشکل داشتی با آیات از همون کتاب ها استفاده کن امیدوارم کمکت کنه!!!
سلام خوبید دوستان؟
بچه ها برای درس دین و زندگی خودتون رو زیاد درگیر کتاب کمک درسی نکنید،اولویت شما و مهمترین اولویتتان در این درس باید متن کتاب درسی باشه
آیات رو ازش غافل نشید،یاد بگیرید هر آیه به چه علتی اومده،حفظ کردن آیات خیلی میتونه بهتون کمک کنه، کار سختی نیست،سعی کنید هر شب قبل از خواب یا چند شب در هفته قبل از خواب رو بذارید برای این کار.
آیاتی رو هم که یادتون میره رو بنویسید بزنید توی اتاقتون یا به جایی که زیاد باهاش سروکار دارید مثل آینه...
خودتون ترفندش رو یاد بگیرید
یادتون باشه هیچ کاری وجود نداره که غیر ممکن باشه...
حتما و حتما بررسی سوالات کنکور سالهای قبل رو فراموش نکنید که نکات و ریتم سوالات تکراریه...
موفق باشید
ویرایش توسط v73 : 01 آبان 1392 در ساعت 15:09
خلاف قوانین
ویرایش شده.
سلام بر دوستان
من میخوام هنوز به جای گرفتن کتاب دینی جامع گاج ،از پیام آیات گاج استفاده کنم بعدا از دینی جامع اسفاده کنم؟چطوره؟نظرتون چیه؟
لطفا با نقل قول جواب بدید
موفق باشید
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
ویرایش توسط ALONE MAN : 01 آبان 1392 در ساعت 22:09
کار جالبیه__ولی تو آزمون ها سوالاتی که از متن کتاب میاد رو چه جور میخواید جواب بدید؟؟؟
اگه متن رو از خود کتاب و تحلیل آیات رو از این کتاب میخونید کار خوبی انجام میدید
ولی بعدا اگه بخواید دین و زندگی جامع رو تهیه کنید مسلما وقت نمیکنید همه اش رو تموم کنید.....به نظرتون بهتر نیست با همون دین و زندگی جامع از الان شروع کنید؟؟؟...
درکل هر تصمیمی میگیرید امیدوارم موفق باشید توش....!!!
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)