نوشته اصلی توسط
saj8jad
1 ـ به نظر من حداقل 15-20 درصد سوالات نظام جدید سبک تر بودن به نسبت سوالات نظام قدیم، هیچ تضمینی وجود نداره سال 99 سوالات نظام جدید آسون طرح بشند و من تصور میکنم با این اوضاع کنکور 99 به شدت سطح سوالات سخت تر خواهند شد هم نظام قدیم و هم جدید ولی درجه سختی نظام جدید بیشتر و بیشتر خواهد شد، شک نکنین، ببینید چه زمانیه که دارم میگم
2 ـ کسی که 97 98 نظام قدیم بوده به هزار دلیل بهتره 99 هم نظام قدیم کنکور بده اینطوری بازدهی بیشتری خواهد داشت به شرطی که واقعا بخونه، اما کسی که سال ها از درس دور بوده و میخواد کنکور بده بهتره نظام جدید کنکور بده
3 ـ همین قدر بگم که مباحث نظام جدید به نسبت نظام قدیم واقعا قدری سبک تر شدن البته اینکه خیلیا میگن کتابای نظام جدید خیلی آسون شدن واقعا اغراق میکنن و اینطور نیست اصلا
4 ـ هزینه ها خیلی سنگین شده بدون شک طوری که یه فقره کتاب عمومی 130.000 تومن شده!، در مورد منابع نظری ندارم، از سایت خود انتشارات خریداری کنید تا تخفیف داشته باشید و هزینه هاتون کمتر در بیاد
5 ـ من تصور میکنم سال دیگه نظام قدیم قدری سبک تر خواهد بود و نظام جدید سخت تر و چالشی تر خواهد بود، دقیقا بر عکس کنکور 98 میشه، نظر من اینه و یقینا هم همینطور خواهد شد
6 ـ نظر خودت چیه!؟!