X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 63 از 63
    1. Top | #61
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lara27 نمایش پست ها
      من 1400 میخوام کنکور بدم سردرگمم کسی منو راهنمایی میکنه؟؟؟
      در مورد 1400 فقط کنکور نظام جدید خواهد بود واگر قصد دارید واقعا 1400موفق بشی از الان به قصد کنکور 99 با منابع نظام جدید شروع کن.
      البته احتمالا از سال 1400 کنکور دیگه به شکل فعلی نخواهد بود و تغییراتی خواهد داشت.

2. Top | #62
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط POlyhYmNia نمایش پست ها
      کسایی که میگن نظام جدید خیلی عوض شده یا....واقعا تا حالا کتاباشونو نگا کردین؟
      من تو این وقتی که داشتم کتاباشو بررسی کردم
      کسی که تو نظام قدیمه و تسلط نسبتا خوبی داره اما هرسال رتبه اش بدتر از سال گذشته, بره نظام جدید به نفعشه چون براش راحتتره
      شیمی جای مباحث عوض شده و بهتر
      زیست بازهم همینطور..اگه مشکلاتون کلمات مسخره فرهنگستانه! که اون قابل حله...نیس؟
      ریاضی خیلییییی اسون تر شده مباحث پرفرمولی مثل مقاطع و...نیس
      فیزیک شما اصلا پراکندگی نداری امواج جمع و جور شده حرکت و دینامیک هم. خبری از مدار خازن نیس فقط مقاوت مونده
      از عمومی ها هم که نگم

اینا نظر منه...
      اگه کسی تسلط خوبی داره اما بعلت دشواری و پراکندگی و حجم زیاد نمیتونه قدیم پاس کنه, جدید واسش عالیه
      وگرنه بمونه با اون همه مطلب و سال بعدم هیچی ب هیچی
      سلام من 1400 کنکور میدم میشه منو برا منابع جدید راهنمایی کنی؟

3. Top | #63
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها

1 ـ به نظر من حداقل 15-20 درصد سوالات نظام جدید سبک تر بودن به نسبت سوالات نظام قدیم، هیچ تضمینی وجود نداره سال 99 سوالات نظام جدید آسون طرح بشند و من تصور میکنم با این اوضاع کنکور 99 به شدت سطح سوالات سخت تر خواهند شد هم نظام قدیم و هم جدید ولی درجه سختی نظام جدید بیشتر و بیشتر خواهد شد، شک نکنین، ببینید چه زمانیه که دارم میگم

2 ـ کسی که 97 98 نظام قدیم بوده به هزار دلیل بهتره 99 هم نظام قدیم کنکور بده اینطوری بازدهی بیشتری خواهد داشت به شرطی که واقعا بخونه، اما کسی که سال ها از درس دور بوده و میخواد کنکور بده بهتره نظام جدید کنکور بده

3 ـ همین قدر بگم که مباحث نظام جدید به نسبت نظام قدیم واقعا قدری سبک تر شدن البته اینکه خیلیا میگن کتابای نظام جدید خیلی آسون شدن واقعا اغراق میکنن و اینطور نیست اصلا

4 ـ هزینه ها خیلی سنگین شده بدون شک طوری که یه فقره کتاب عمومی 130.000 تومن شده!، در مورد منابع نظری ندارم، از سایت خود انتشارات خریداری کنید تا تخفیف داشته باشید و هزینه هاتون کمتر در بیاد

5 ـ من تصور میکنم سال دیگه نظام قدیم قدری سبک تر خواهد بود و نظام جدید سخت تر و چالشی تر خواهد بود، دقیقا بر عکس کنکور 98 میشه، نظر من اینه و یقینا هم همینطور خواهد شد

6 ـ نظر خودت چیه!؟!
      نقل قول نوشته اصلی توسط kohyar نمایش پست ها
      به هزارتا دلیل میخوام نظام قدیم بدم که چنتاش رو گفتی .مهمترینش منابع هست اونم نه فقط پولش اینکه واقعا اخت شدن با منابع جدید و شرایط جدید زمان بره
      حتی با اینکه حجم مطالب نظام جدید کمتره میگم به درک اون اگه حتی 10 ساعت بخونه من 12 ساعت میخونم جبران میشه
      ولی از اطلاعیه سنجش میترسم که انتخابی داده .الان شاید بگی بخاطر اطلاعیه و کسایی که جدید دادن حق انتخاب داده من میگم قبول ولی سال دیگه اگه بازم سر نظام قدیم ببره و بگه میرفتین نظام جدید من حق انتخاب داددم حالا گوور باباتون پول داشتین منابع جدید بخرین یا نه اونموقع چی؟
      .....

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن