خدايا من چشمام كور شد سر اين كنكور اون وقت ٦٠٠٠؟؟
5 هزار پارسالم که درصدای الانم خیلی بهتر از اون هس شده سه برابرسرمو کدوم دیواری بکوبم متلاشی شه -________-
Move in silence only speak when it's time to say checkmate♟️⁶
من تا حال سم دروغ خوردم ولی هیچوقت قسم مادرمو دروغ نخوردم بجون مادرم قسم شیمی و فیزیکمو 46 زده بودم زده 38 بخدا راست میگم با رتبه مشکل ندارم زیاد ابروریزی نشد ولی خوب پایین تر از اون چیزیه که فک میکردم درصدم مطمعنم درست درصد گرفتم همون روز درصد گرفتم ولی رتبه رو نزدیک دوهزارتا از تخمینم بدتر داده که اونم به خاطر سطح سوالات منطقی بوده بچه ها
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
?
باید خودکشی کنم.....
زبان و ادبيات فارسي زبان عربي فرهنگ و معارف اسلامي زبان خارجي درصد نمره درس 58/7 57/4 100/0 70/7
رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و نوبت دوم گروه آزمايشي علوم تجربي
دروس اختصاصي زمين شناسي رياضيات زيست شناسي فيزيك شيمي درصد نمره درس 54/7 41/2 58/0 44/5 48/1 نمره همترازي (ملاک عمل) 60/6 41/6 60/8 46/3 51/0
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه) آخرين رتبه مجاز در سهميه نهايي ( دوره هاي روزانه ونوبت دوم ) رتبه کل در سهميه نهايي ماکزيمم نمره کل زير گروه ها ۴۸۴۲ ۶۰۰۴۷ ۲۲۵۰ ۹۹۱۶
سيستم راهنماي انتخاب رشته مجازي مربوط به رشته محل هاي با آزمون از بعد ازظهر روز شنبه نوزدهم مرداد ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرار مي
خدایا مرسی ممنون تخمینم 13 بود 7 منطقه 3 شدم البته به هزار منظورمه
ولی معلومه سخت شده پارسال 30 هزار کشور میشد 7 هزار الان من 26 هزار کشوری شدم شده 7013 تو منطقه 3 و نمره تراز 8500
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 113 مهمان)