X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تعادلم آرزوست

سلام دوستان تو این تابستون گیج شدم که بین دروس پایه دهم ویازدهم چه طوری تعادل برقرار کنم که به هردو بتونم خوب برسم؟؟
      برنامه های آزمونا که برام مصیبت شده عین جت میره جلو تو دوهفته اصن نمیرسی کامل بخونیشون که آزمونم بدی دیگه نمی دونم چیکار کنم.
      از تمام رتبه برتر های کار درست و بچه های دلسوز و باتجربه فروم و همه دست اندرکارانی که در این زمینه ید طولایی دارن و تجربه های مفید دارن کمک میخوام با این کارتون دل یه کنکوری رو شاد میکنین تازشم ثواب داره..

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.h.bahrami نمایش پست ها
      سلام دوستان تو این تابستون گیج شدم که بین دروس پایه دهم ویازدهم چه طوری تعادل برقرار کنم که به هردو بتونم خوب برسم؟؟
      برنامه های آزمونا که برام مصیبت شده عین جت میره جلو تو دوهفته اصن نمیرسی کامل بخونیشون که آزمونم بدی دیگه نمی دونم چیکار کنم.
      از تمام رتبه برتر های کار درست و بچه های دلسوز و باتجربه فروم و همه دست اندرکارانی که در این زمینه ید طولایی دارن و تجربه های مفید دارن کمک میخوام با این کارتون دل یه کنکوری رو شاد میکنین تازشم ثواب داره..
      سلام رفیق.
      رتبه برتر که نیستم ولی تجربه آزمونای تندتند قلمچی رو دارم.به هیچ عنوان اینطور نخون که یه نوک به این درس بزنی یه نوک به اون.یه پایه که خودت حس میکنی بیشتر میلنگی یا یادت رفته رو انتخاب کن و اونو توپ بخون.البته لزومی نداره همه ی درسا الزاما از یه پایه باشه.فرضا زیست دهم رو مشکل داری و شیمی یازده.مباحثی که میدونی وقت گیره بخوای تو طول سال تحصیلی بخونی رو الان تهشو دربیار.اگه وقت اضاف آوردی یه بخشی از اون یکی پایه رو خوب بخون نه همش رو اگه نمیرسی.اینجور نباشه تابستون تموم شه و ببینی هیچی به هیچی.آزمونای بعد عید قلمچی پکوندمون با این سهمیه بندی.واس همین تجربشو دارم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خب سعی کن در هر هفته 3 روز برای دهم 3 روز برای یازدهم بذاری...بیشتر سعی کن رو فهمیدن کار کنی وقت برای تست بیشتر طی سال هست
      به نظرم برای اینکه برسی تست مضربی بزن..مثلا مضرب5

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Senoritta_ نمایش پست ها

خب سعی کن در هر هفته 3 روز برای دهم 3 روز برای یازدهم بذاری...بیشتر سعی کن رو فهمیدن کار کنی وقت برای تست بیشتر طی سال هست
      به نظرم برای اینکه برسی تست مضربی بزن..مثلا مضرب5

الان طبق گفته شما پیش بریم که به نظرم نتیجه ای نداره
      آخه توی سه روز توی هفته برای دهم مثلا چی رو میشه خوند؟؟این سوال برای یازدهم هم هست
      ما توی تابستون هدفمون فهم عمیق مطالبه یا ... نمی دونم
      به هرحال از نظری که دادین ممنونم.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      الان طبق گفته شما پیش بریم که به نظرم نتیجه ای نداره
      آخه توی سه روز توی هفته برای دهم مثلا چی رو میشه خوند؟؟این سوال برای یازدهم هم هست
      ما توی تابستون هدفمون فهم عمیق مطالبه یا ... نمی دونم
      به هرحال از نظری که دادین ممنونم.
      بالاخره باید نصف تایم ر بذاری دهم نضف تایم بذاری یازدهم
      میتونی یه هفته دهم بخونی یه هقته یازدهم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه راه اینه بیشتر روی مفهوم کار کنی و تست ها رو فقط واسه رفع اشکال و یادگیری بذاری مثلا مضرب 5 تست ها رو جلو بری....عمومی ها رو هم میشه فقط عربی و قرابت و ارایه خوند یا حتی هیچ کدوم .... ازمون تابستون قلم چی واقعا روی مخه
      !Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال ذهنمو درگیر کرده تو پایه دروس دهم سخت تره یا یازدهم از این جهت میپرسم که به نظرتون خوندن کدوم تو تابستون وقت میگیره؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشی
      بنظرم تابستون بیخیال ازمونها شو هرازمونی هم برنامشون خیلی سریع پیش میره و مناسب هرکسی نیست و هم کیفیت چندانی نداره ازمونهای تابستون حداقل قلم ک اینطوره.
      شما اگ در طول سال یازدهم رو خوب خوندی ک خب خداروشکر الان دهم رو عالی بخون اگ نه دهم شروع کن به مطالعه عالی بعدش وقتتو بذا رو مباحث سخت و دشوار یازدهم(مثلا سه فصل اخر زیست یازدهم،سینتیک شیمی و...)
      Hello from the otheside
      مشاوره کنکور
      تل
      Fatemenm76
      مشاوره خصوصی تا روز کنکور
      مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یه سوال ذهنمو درگیر کرده تو پایه دروس دهم سخت تره یا یازدهم از این جهت میپرسم که به نظرتون خوندن کدوم تو تابستون وقت میگیره؟؟؟
      اسونی یا سختی بستگی به خود شما اینکه چ مبحثی رو دوس دارید چیو نه و رو چیا تسلط نسبی دارید و...داره ولی بنظر من دهم سخت تره
      Hello from the otheside
      مشاوره کنکور
      تل
      Fatemenm76

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seven نمایش پست ها
      اسونی یا سختی بستگی به خود شما اینکه چ مبحثی رو دوس دارید چیو نه و رو چیا تسلط نسبی دارید و...داره ولی بنظر من دهم سخت تره
      سلام خسته نباشید خانم دکتر ببخشین برای یازدهم چند ساعت مطالعه کافیه به نظرتون؟؟
      و اینکه آیا دین و زندگی رو هم تو برنامه مطالعه قرار بدیم؟؟

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منظورم از یازدهم کلا پایه بود یعنی کنار اختصاصیا و عمومی های فنی دین وزندگی روهم بخونم؟؟؟؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      هیچ وقت سقف ساعت مطالعه برا خودتون تایین نکنین!!!هرچی میتونی بخون ولی با توجه به اینک اول راهی و باید انرژی واسه بعد هم ذخیره داشته باشی خب با ساعت مطالعه بالا شروع نکنید مثلا با ۷_۸ساعت شروع کنید الان من دقیقن متوجه سوالت نشدم اینکه واسه ی دانش اموز پایع دوازدهی چ ساعت مطالعه ای مناسبه یا....؟؟؟
      دینی هم نه فعلن لازم نیس تابستون باید رو مشکلات و قسمتای سخت تمرکز کرد
      Hello from the otheside
      مشاوره کنکور
      تل
      Fatemenm76

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن