X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکور ۹۹نظام جدید یا قدیم ؟! اصلا پشت موندن با این اوضاع درسته؟

بنظرتون با این شرایط که وضعیت اینده کنکور نظام قدیم خیلی معلوم نیست باید پشت موند یا نه یه رشته ای خوند تو آزاد؟اگه پشت موندن با نظام قدیم ریسکش خیلی زیاد نیست ؟" ن . قدیم "کدوم نظام بهتره کنکور بدیم؟ (لطفا نظام قدیمی هاییی که کتاب نظام جدید میخونن به سوال اخر جواب بدن ) البته ممکن نیست حالا حالا ها کنکور رو بردارن برای نظام جدید

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در ضمن برای نظام قدیما دیگه نه کلاسی هست نه جزوه ای فقط خودتی و کتابایی که تا الان گرفتی

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mstt نمایش پست ها
      بنظرتون با این شرایط که وضعیت اینده کنکور نظام قدیم خیلی معلوم نیست باید پشت موند یا نه یه رشته ای خوند تو آزاد؟اگه پشت موندن با نظام قدیم ریسکش خیلی زیاد نیست ؟" ن . قدیم "کدوم نظام بهتره کنکور بدیم؟ (لطفا نظام قدیمی هاییی که کتاب نظام جدید میخونن به سوال اخر جواب بدن ) البته ممکن نیست حالا حالا ها کنکور رو بردارن برای نظام جدید
      نظام جدید خوندن بهتره ولی من خودم به دو علت اینکار رو نمی کنم اول اینکه کلی وقت گذاشتم زیست رو بلدم دوم اینکه هزینه خرید کتاب نظام جدید خیلی بالاس و نمیصرفه چون به هر حال من قبلا نظام قدیم کتاباشو خریدمو بلیطمو خرج کردم ولی کسی که اولین باره میخواد کنکور بده قطعا نظام جدید بهتره

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من چون امسالو نخوندم دیگه یادم رفته درسا برا کنکو ۹۸ منظورمه از کم کاری نبود الانم نمیدونم چی کار کنم؟ اوضاع کنکور هم که اینطوری رو هواست
      چیزی که میخام بدونم اینکع تفاوت نظام قدیم و جدید چه قدر ه ؟ توی یکی از سایتا نوشته بود دانش اموزان نظام قدیم در مورد بسیاری از موضوعات غنی تر خوندند جمع بندیشم میگفت اگر دانش اموزای نظام قدیم تسلط داشته باشن رو دروس خودشون میتونن بسوالای نظام جدیدا پاسخ بدن البته درس عربیشون استثنا ست

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      عربیشون چه جوریه؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      من چون امسالو نخوندم دیگه یادم رفته درسا برا کنکو ۹۸ منظورمه از کم کاری نبود الانم نمیدونم چی کار کنم؟ اوضاع کنکور هم که اینطوری رو هواست
      چیزی که میخام بدونم اینکع تفاوت نظام قدیم و جدید چه قدر ه ؟ توی یکی از سایتا نوشته بود دانش اموزان نظام قدیم در مورد بسیاری از موضوعات غنی تر خوندند جمع بندیشم میگفت اگر دانش اموزای نظام قدیم تسلط داشته باشن رو دروس خودشون میتونن بسوالای نظام جدیدا پاسخ بدن البته درس عربیشون استثنا ست
      عربیشون چه جوریه؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gloria1370 نمایش پست ها
      عربیشون چه جوریه؟
      عربی نظام قدیم رو قواعد میچرخه مال اونا لغت اینا بیشتره قواعد کمتره

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      نظام جدید خوندن بهتره ولی من خودم به دو علت اینکار رو نمی کنم اول اینکه کلی وقت گذاشتم زیست رو بلدم دوم اینکه هزینه خرید کتاب نظام جدید خیلی بالاس و نمیصرفه چون به هر حال من قبلا نظام قدیم کتاباشو خریدمو بلیطمو خرج کردم ولی کسی که اولین باره میخواد کنکور بده قطعا نظام جدید بهتره
      کسی که سالها از درس دور بوده و اصلا تسلطی رو کتابای زمان ما نداره جدید بده بهتره
      ببین یه موضوع جالب اینه با اینکه چارچوب مطالب نظام جدید و قدیم یکیه اما محتوا کاملا فرق داره مثلا تو ببین امسال تو زیست ۲۰ درصد و تو شیمی ۳۸ درصد سوالات مشترک بود و این نشون میده دو نظام چقدر فرق دارن
      عمومی ها هم به همین منوال بود و زیاد فرق داشت
      لغات اخر کتاب عربی دوازدهم و یازدهم نظام جدید به اندازه کل ادبیات دوران دبیرستان ما لغت داره و اینا مثه ما نیستن از لغات اخر کتاب عربیشون سوال ندن زبان هم همین طور کامل عوض شده
      ریاضی و فیزیک هم با اینکه مطالب یکیه اما همچنطور که دیدید تیپ سوالات کاملا جدیده
      پس اینقدر نگید این دوتا نظام عین همن تو ۶ ماه میشه جمعش کرد نظام جدیدو
      به نظرم امسال کاری که میشه کرد اینه که به سنجش فشار بیاریم یه سری مباحث رو تو ریاضی و فیزیک حداقل حذف کنه تا این دو درس کلمل مشترک بشن و وقت روی درسای دیگه بذاریم کاری که سنجش همون اول داشت انجام میداد و بحث نور رو حذف کرد
      در ضمن مباحث غیر مشترک تو نظام قدیم تو زیست و شیمی مباحث راحتی هستن و تست اسون دارن مثل کاربرد مشتق یا ۳ فصل اخر پیش ۲ زیست

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام.اگه چندین سال از درس دبیرستان دور بودین خب نظام جدید امتحان بدید در غیر این صورت نظام قدیم...امسال اولین کنکور نظام جدید بود کاملن انتظار میرفت ک سطح خیلی بالایی نداشته باشه ولی سال بعد وبعدترها قطعن اینطور نخواهد بود پس از این بابت نگران نباشید درسته مباحث مورد سوال کنکور امسالم ی جورایی براساس سرفصلای نظام جدید بود ک باز اینم معقوله با توجه به اینکه در نهایت قراره باهم سنجیده بشن و البته ناعدالتیه!ولی شما اگ خوب و درست درس بخونید چ نظام قدیم باشید چ جدید میتونید موفق بشید اصن قصد ندارم شعار بدم عین واقعیت رو گفتم.
      Hello from the otheside
      مشاوره کنکور
      تل
      Fatemenm76
      مشاوره خصوصی تا روز کنکور
      مصاحبم:https://forum.konkur.in/thread55148.html

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ۹۷ دیپلم گرفتم ولی دروس پیش رو خیلی نخوندم ۹۷ تا ۹۸ هیچی نخوندم و همه چی کاملا یادم رفته چون عمقی نبود مطالعه ام

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ۹۷ دیپلم گرفتم ولی دروس پیش رو خیلی نخوندم ۹۷ تا ۹۸ هیچی نخوندم و همه چی کاملا یادم رفته چون عمقی نبود مطالعه ام
      اگه پول داری در حد ۳ ۴ تومن منابع و ازمون بگیری برو نظام جدید

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arshaa نمایش پست ها
      کسی که سالها از درس دور بوده و اصلا تسلطی رو کتابای زمان ما نداره جدید بده بهتره
      ببین یه موضوع جالب اینه با اینکه چارچوب مطالب نظام جدید و قدیم یکیه اما محتوا کاملا فرق داره مثلا تو ببین امسال تو زیست ۲۰ درصد و تو شیمی ۳۸ درصد سوالات مشترک بود و این نشون میده دو نظام چقدر فرق دارن
      عمومی ها هم به همین منوال بود و زیاد فرق داشت
      لغات اخر کتاب عربی دوازدهم و یازدهم نظام جدید به اندازه کل ادبیات دوران دبیرستان ما لغت داره و اینا مثه ما نیستن از لغات اخر کتاب عربیشون سوال ندن زبان هم همین طور کامل عوض شده
      ریاضی و فیزیک هم با اینکه مطالب یکیه اما همچنطور که دیدید تیپ سوالات کاملا جدیده
      پس اینقدر نگید این دوتا نظام عین همن تو ۶ ماه میشه جمعش کرد نظام جدیدو
      به نظرم امسال کاری که میشه کرد اینه که به سنجش فشار بیاریم یه سری مباحث رو تو ریاضی و فیزیک حداقل حذف کنه تا این دو درس کلمل مشترک بشن و وقت روی درسای دیگه بذاریم کاری که سنجش همون اول داشت انجام میداد و بحث نور رو حذف کرد
      در ضمن مباحث غیر مشترک تو نظام قدیم تو زیست و شیمی مباحث راحتی هستن و تست اسون دارن مثل کاربرد مشتق یا ۳ فصل اخر پیش ۲ زیست
      شما دقیقا ازهمون نوع افرادی هستی ک دستشون ب گوشت نمیرسه میگه بو میده چرا؟چون میدونی نظام جذدید سبک شده واسون شده و چون خودت حالا یا توان مالیشو نداری بری نظام جدید یا حالشو نداری میخوای بگی بقیه نرن نظام جدید تا اینکه خودتم ضرر نکنی ولی ادم عاقل میدونه وقتی سنگین ترین مباحث ریاضی زیست فیزیک حذف شده یا کمرنگ شده میشه تو 1سال ترکوند میگی نه؟خیلیا بودن سال قبل تو کنکور رتبه 40 50هزار اوردن کسی ک 4050هزار میشه یعنی هیچی حالیش نیست اما سال بعدش هزار دوهزار شدن شایدم بهتر تو نسل ما نطام قدیما بودن چطور اونا توسنتن نتجیه بگیرن تو ی سال بخونن موفق شن بااون همه مباحث سخت مثل زنتیک جمعیت مثل گیاهیشما اصلا زیست نظام جدید خوندی؟ لطفا یا حرف نزن یا اگر میزنی از عقده حسادت نزن عزیز من

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی مسخرس من با چشمم دیدم کسایی ک هیچ ذهنیتی از درس نداشتن خوندن موفق شدن اما ی نظام قدیمی ک خب خلی چزیزا میدونه چطور نمیتونه با منابع جدید اوکی بشخه؟فرامیل مثلثات عوض شده؟اتفاقا اونا تو همین مبحث حرکت سقوط ازاد ی حالت سوال دارن ولی ما ده مدل داشتیم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با سلام
      اگر از به حاشیه رفتن نظام قدیم مینرسید خیر اینطور نیست
      از سیصد هزار داوطلب شاید پنجاه هزار قبولی و پنج هزار تغییر نظامی باشند .
      درخصوص کلاس چون بسیاری از مطالب مشابهند براحتی در کلاسها شرکت کنید.
      جدید فقط حذف دارد مطلب مازاد ندارد که وقت شمارا بگیرد.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما نظام قدیمین؟ کلاس نظام جدید رفتین آیا؟
      چون کتاباش متفاوته واقعا بیشتر دبیرام با کتاب جلو میرن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن