نوشته اصلی توسط
Mohammad_Loiw
سلام.من پيش رياضي هستم.معدل سومم 17.5 شد.ميخوام بدونم ميتونم عمران تهران قبول شم يا نه؟
من از اول تابستون قلمچي ثبت نام كردم.ولي تراز هام اصلا خوب نبود.بعد آزمون انتظار تراز بالا دارم ولي ميبينم كه ترازم با اون چيزي كه فكر ميكردم زمين تا آسمون فرق داره.(حتي به زير 5000 هم رسيده) مثلا انتظار داشتم فيزيك رو 80 بزنم ولي 50 زدم.يا حسابان رو كه 60 به بالا زنم ولي به خاطر اشتباه هاي محاسباتي 20 زدم.ديگه نا اميد شده بودم كه كارنامه آزاد آزمايشيم اومد 5272.يكم بهم انگيزه داد.
اين تابستون اصلا درس نخوندم.فقط ميرفتم آزمون ميدادم و مبحث هايي كه براي آزمون داده بودن رو نميخوندم.الان چند روزه(بعد از نتيجه آزاد) كه شروع كردم به درس خوندن و دارم بيشتر رو اختصاصي كار ميكنم.
1.چه رتبه كشوري بايد بيارم تا عمران تهران قبول شم؟
2.اين رتبه اي كه گفتين چه درصد هايي رو ميخواد؟
3.اين كه ساكن تهران هستم چقدر تاثير داره؟(منظورم بومي گزينه ايه)
4.من كلا با درس ديي مشكل دارم.تصميم گرفتم روزي يكي دو درس رو خلاصه نويسي كنم.به نظر شما آيه ها روچي كار كنم؟
5.كلاس براي درس رياضي و فيزيك چي پيشنهاد ميكنيد(هزينه هر كدوم از 400 بيشتر نشه)خودم تصميم دارم قلم چي برم.براي ديفرانسيل معلمش آقاي قاجاره.خيلي تعريفشونو شنيدم كسي ميشناستشون؟
واقعا ممنون از وب عالي و مفيدتون.مطمئن باشين پاداش اين همه كمكي كه به امثال ما ميكنيد رو يه روزي ميگيرين.