نوشته اصلی توسط
Y.3.R
سلام.من خودم فارغ التحصیل رشته تجربی بودم اما بخاطر علاقه ی شدیدم به ریاضی امسال تو کنکور ریاضی و فیزیک شرکت کردم و با توجه به کلیدها درصدهای احتمالیم به صورت زیر است:ادبیات:35%عربی:22%دینی:0زب ن: 22% ریاضی:12%فیزیک:12%شیمی:40% حالا با توجه به گفته های بالا چندتا سوال داشتم،ممنون میشم که با دقت راهنماییم کنین:1)رتبه ی احتمالیم رو چند پیش بینی میکنین؟(منطقه ی 3 هستم)2)با اینکه رشته ام تجربیه ولی خودم به شدت به ریاضیات علاقه دارم و خیلی دوس دارم که در آینده ریاضیات رو تدریس کنم اما از شانس بد من،دیگه سنم از معلمی گذشته و نمیتونم معلمی و دبیری رو تو انتخاب رشته ام وارد کنم! به همین خاطر یه حسی بهم میگه که برم رشته ریاضیات و کاربردها رو بخونم اما از یه طرف از این رشته اطلاع چندانی ندارم و همچنین از بازار کارش هم میترسم(اینم بگم که من میتونم برا سال بعد تجربی رو بخونم اما دوتا مشکل دارم: 1)دیگه حسش نیست ک درس بخونم 2) با اینکه پسرم ولی وقتی خون میبینم حالم بد میشه)حالا نظر شما چیه؟آیا رشته ریاضیات و کاربرها رو بخونم؟3)اگه نظرتون این بود که رشته ریاضیات و کاربرها رو بخونم،با رتبه ی احتمالیم کدوم دانشگاه برم خوبه؟