فکر کنم توی ۱۵ خط حدود ۴۰ بار توهین کردی
.gif)
رفیق آرومتر، من اولش هم گفتم که موافق حق انتخاب هستم و اگه کسی فکر میکنه که توی نظام جدید میتونه بهتر نتیجه بگیره، حتما باید این امکان رو داشته باشه...
اما این نکته رو بگم، توی نظام جدید،در مورد زیست و فیزیک، به هیچ وجه آسونتر نیست بلکه به عنوان یه کتاب جدید، قطعا باتلاق بزرگی خواهد بود...در مورد ریاضی و شیمی موافقم حدود ۲۰-۳۰ درصد آسونتر هست، ولی باید این نکته رو هم دید که اگر مسائل طرح شده از یه مبحث، آسون باشن، همون سوال آسون توی نظام قدیم هم هست پس عملا ضرر چندانی وجود نداره...در مورد عربی هم قطعا اشتباه میکنید، سوالات ترجمه عربی نظام قدیم هم نیاز به حفظ ۵۰۰ لغت نداره و تمام سوالات ترجمه رو میتونید با دو ساعت مطالعه، جواب بدید چون تکنیک های ساده ای داره، اما مبنای کتاب عربی نطام جدید تغییر کرده، درسته ساده تر هست اما نیاز به دبیر، برای نشون دادن این تغییر مبنا داره ..ادبیات و دینی و زبان هم که عملا تغییری ندارن...بنظرم اگر یه نفر، مباحثی رو که آشنایی کاملی باهاش داره رو ول کنه و بره از اول، یه سری مباحث جدید رو به صرف آسون شروع به خوندن بکنه، اشتباه بزرگیه...این یه باتلاقی خواهد بود که خیلی ها رو در خودش خفه خواهد کرد...نظام جدید، اون بهشتی که از دور دیده میشه نیست و قطعا سختی های خاص خودشو داره، بخصوص برای داوطلب نظام قدیم...بیینید، شما الان برید و کتابای پایه ششم و هفتم رو ببینید، با وجودی که این مباحث رو تا حدودی خودتون قبلا خوندید و خیلی براتون سخت خواهد بود و مباحث آسونی هم هست، قطعا خسته خواهید شد، این واقعیت ماجراست...هر تصمیمی که بخواید بگیرید، من بهش احترام میزارم...