سلاااااااااام دوستانحقیقت حال خودم چندان خوب نیست ولی وقتی اینجا پست می گذارم و با شماها صحبت می کنم آروم تر میشم...
یک کنکور دیگه با همه تلخی ها و شیرینی هاش داره تموم میشه ... بیایید آخر این قصه رو خوب تموم کنیم...تا آخرین لحظه ادامه بدید ، تسلیم نشید..
عزیزی که الان متوجه شدی با درس شیمی ، زیست ، ریاضی یا....مشکل داری لطفا تسلیم نشو ، نمیگم تو این چند ساعت معجزه می کنی یا حتما به چیزی که می خوایی می رسی ولی بهت قول میدم اگر از این چند ساعت باقی مونده به خوبی استفاده کنی می تونی رتبه ات رو از چیزی که الان هست بهتر کنی حتی شده یک رقم ... شاید با خودت بگی یک رقم می خواد چه کار کنه من که دیگه قبول نمیشم؟! حداقلش این هست که بعد کنکور میگی چه خوب بود اون چندساعتی که خوندم و بعدا قدر زمانت رو خواهی دونست(خودم این حالت کاملا احساس کردم)...
یک سری دیگه از دوستان تا حالا دست و پا شکسته مطالعه کردن و الان دارن تسلیم میشن ... با خودش میگه من که فلان درس رو نصفه خوندم دیگری رو مرور نکردم اون یکی که... خواهش میکنم از روی احساس تصمیم نگیرید ، همیشه تا آخرین لحظه تلاش کنید و آخر راه منتظر رحمت خداوند باشید . من بارها برام پیش اومده که در درسی کامل تسلط نداشتم ولی با اطمینان اول به خدا و بعد بر خودم در جلسه حاضر شدم و تونستم بهترین نتیجه رو بگیرم...ادامه بده دوست من بدون توجه به نتیجه..
سری آخر کامل خوندن و مسلط هستن . به همه تون مرهبا میگم که سختی های راه رو به جون خریدید و تلاش کردید.با تمام قوا ادامه بدید و به قول آقای @امیر123 کوک چهارم رو محکم بزنید...
حالا بگید ببینم جز کدوم دسته هستید و حالتون الان چطوره؟؟؟؟؟