سلام ، من پدرم یه کد ایثار گری (5درصد :/) از نیرو انتظامی گرفته که یه کد برای فرزند دادن و یکی برای خودش ، حالا من سوالم اینه که تو بخش کد ایثار گری باید مال خودمو بزنم یا پدرمو؟!؟ اخه ننوشته هم جلوش پدر یا فرزند ، ممنون
سلام ، من پدرم یه کد ایثار گری (5درصد :/) از نیرو انتظامی گرفته که یه کد برای فرزند دادن و یکی برای خودش ، حالا من سوالم اینه که تو بخش کد ایثار گری باید مال خودمو بزنم یا پدرمو؟!؟ اخه ننوشته هم جلوش پدر یا فرزند ، ممنون
بهتره بری یه کافی نت خیلی خوب (معمولا توی مرکز شهریا شلوغ میشن و با تجربه) بری برات به راحتی میزنن چون کارشون اینه و هزار تا مثل اینو دیدن
بچه های سهمیه ایثارگر یا کلا سهمیه :اون قسمت داوطلب استفاده از سهیمه پذیرش اون قسمت براتون چی نوشته؟
سلام بچه ها من نوع پیش کد ایثارگری رو گزینه (ارتش جمهوری اسلامی ایران)وارد میکنم اما پس از ثبت نهایی اطلاعات میزنه (نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران)
برای شما چجوریه.
D e A d I n S i D e
D e A d I n S i D e
مفت بری و مفت خوری که دیگه انقد سوال جواب نداره! راحت راه می افته براتون،شما نگران نباشید یه وقت اوخ نشید!
سهمیه چیز غلطیه ولی سوال من ازتون اینه
اگه خودتون داشته باشید و یا شامل بشید استفاده نمیکنید ؟
بحث ایران اصل بقاهه و همه برای زنده موندن تلاش میکنن
قانون از پایه غلطه نه کسی که طبق قانون پیش میره
شما فرض کن شامل بشی اگه نخوای استفاده کنی هم پدر و مادرت مجبورت میکنن بحث اوخ شدن نیست
وگرنه پنج درصد که هیچ تاثیری نداره در واقع
D e A d I n S i D e
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)