سلام .من چند وقت نمیدونم روزی چند تا از درس هارو بخونم. با روزی 7 ساعت. چند تا عمومی بخونم چندتا تخصصی ؟ رشتم تجربیه/
سلام .من چند وقت نمیدونم روزی چند تا از درس هارو بخونم. با روزی 7 ساعت. چند تا عمومی بخونم چندتا تخصصی ؟ رشتم تجربیه/
دوست عزیز هرکی شیوه مطالعاتی خاص خودشو داره هرکسی برحسب نقوه ضعف و قوتش و اون درسی که میخواد تو اون روز بخونه زمان بندی میکنه___مثلا من و شما می خوایم تو یه روز زیست و عربی و زبان بخونیم من زبانم و عربیم قویه و با صرف 2 ساعت راحت به اون هدفم میرسم و 5 ساعت باقیموندرو به زیست میدم حالا ممکنه شما زبان و عربیتون ضعیف باشه و زیست خوبی داشته باشید مسلما زمانتون رو باید بین دروس عمومی و اون درس اختصاصی به طور مساوی تقسیم کنید و 3/5 ساعت عمومی و 3/5 ساعت اختصاصی بخونید____ولی معمولا بچه ها برای شروع سال تمرکز و ساعت بیشتری برای اختصاصیا میزارن و رفته رفته که به عید نزدیک میشن زمانشون رو برا ی عمومیا افزایش میدن___شما هم با شناختی که نسبت به خودت داری اون 7 ساعتت رو با توجه به دروسی که میخوای تو اون روز بخونی و با توجه بیشتر به اختصاصیا تقسیم کن و هرچی که به نوروز و بعدش نزدیک تر میشیم توجهت رو به عمومیا بیشتر کن ___موفق باشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)