من خودم عاشق pes بودم...ولی بعد از اینکه یه هفته فیفا بازی کردم تازه فهمیدم فوتبال چیه....
واقعا زمین تا اسمان با pes فرق میکنه....
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
من اصن با فیفا نمیتونم کنار بیام ... PES 14 رو شنبه نصب کردم و دیدم که دقیقا شده مثل فیفا . برا همین رفتم و دوباره PES 13 رو نصبیدم .
سلام منم فیفا رو بیشتر میپسندم واقعیتره . 14 پی اسو بازی کردم تازه یک کم شبیه فیفا شده ولی نمیدونم چرا 1-تار هست 2-وقتی ال 1 و میزنی بازیکن عوض شه کنده3-گرافیک بازیکنا هیچ شباهتی به عکسای منتشره نداره نمونش مجیدی شاید پچ بیاد درست شه!!!!!!
فیفا 14 هم که نیوده لااقل تو شهر ما
فیفا اگر لیگ قهرمانانو تبلیغاش لیسانس بشن وبازیکناش ی کم از حالت کارتونی در بیاد عالی میشه(مثل پی اس های قبل 14 چون پی اس 14 هم شده مثل فیفا( حالت کارتونی))
من بار ها و بارها گفتم ! گیم پلی pes 2014 توهین به شعور مخــاطبــه !!
البته طبق آماری که من دارم تنها تو ایرانه که pes بازها تعدادشون از فیفا بازها بیشتره !!!
البته من pes 2014 رو یک ربع بیشتر فرصت نکردم بازی کنم ! شاید گیم پلی رو ارتقا داده باشن !
از نظر گرافیک ویدوئی pes یک سرو گردن بالاتر از فیفاست !
ولی گیم پلی این 2 تا اصلا قابل قیاس نیست !!
یِ جورایی میشه گفت pes یِ بازی عام پسنــدِ !!
فیفا 14 دمو رو بازی کردم واقعـــا فوق العاده بــــود ؛ فوق العاده ... !!
و من الله توفیق سجـــاد از یزد !!!
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
بر اساس نظر خوانندگان سایت پرفسورهای دانستنیها بازی fifa کمی محبوبیت بیشتری دارد؛البته با فاصله بسیار اندک!!من بار ها و بارها گفتم ! گیم پلی pes 2014 توهین به شعور مخــاطبــه !!
البته طبق آماری که من دارم تنها تو ایرانه که pes بازها تعدادشون از فیفا بازها بیشتره !!!
Fifa:54%
pes:46%
صددرصد fifa
من که یه فیفابازم
پی اس فقط تا2008جالب بود بعدبه شدت نزول کرددرحالی که روزبه روزبه قدرت فیفاافزوده شد
همه امیدواربودن پی اس 14بهترین باشه ولی نشد که نشد
پی اس 14 افتضاحی بیش نیس به نظرم
همه طرفدارای پی اس مشتاقانه به دنبال انتشارپی اس 15 هستن
حالاحالاهابایدمنتظربمونن ولی خب
چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
PES 2014 Or FIFA14
خب خودمم میخواستم بعد کنکور برم یه بازیه فوتبال بخرم ، و سواله منم بود.
آخر تصمیم اشتباه رو گرفتم.Pes2014
اولش خوشم اومد و از انتقاد های زیاد تعجب کردم.اما هر چی پیش میرفت ضعف های برنامه نویسی بیشتر آشکار میشد.
اولا اینو بگم ، Fifa همیشه از نظره presentation ، رقبا رو له میکنه !
منوی فیفا هزار بار از pes بهتره.
اما گیم پلی.شرکته کنامی engine برنامه نویسیش رو امسال برای اولی بار عوض کرد و رفت روی Fox engine
خب این خیلی خوبه نه ؟
راستش نه زیاد.الآن برنامه نویس های pes با این تغییره انجین ، دقیقا شدن مثله نی نی هایی که میخوان راه رفتن یاد بگیرن.در حالی که برنامه نویس های فیفا الآن با انجینه خودشون انس گرفتن
فاصله ی این دو تا خیلی زیاده ... Fifa واقعا در حال حاضر pes رو نابود کرده.
فکر میکنید pes برای چی تغییر انجین داد ؟ برای اینکه خودشم میدونست دیگه با این سبک نمیتونه کاری کنه.
اگه pes بخواد یه روزی از فیفا سبقت بگیره زمانیه که روی فاکس انجین استاد شه.که حداقل 5 سال زمان میبره.
پس بدون شک فیفا14 انتخاب بهتریه
یه مدت PES رو بورس بود و جوانان به اشتباه میگفتن که عالیه
اما فقط کسی که FIFA بازی کرده میدونه چه حالی داره
معمولا تازه کارا میگن PES خوبه ؛ اما انتخاب حرفه ای ها FIFA ــست
رقیب میطلبیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)