بازم مدرسه شروع شد ....
الان که بهش فکر میکنی چه حسی داری؟؟؟
عالی
فرقی نمیکنه واسم
عصبانی
اه اه اسمش رو هم نیار ....!!!
نظری ندارم
بازم مدرسه شروع شد ....
الان که بهش فکر میکنی چه حسی داری؟؟؟
من همیشه عاشق مدرسه بودم!!! خیل خوب بود... سال پیش دانشگاهی رو اصلا دوست نداشتم چون خیلی سرم شلوغ بود و مشغله داشتم و معلما هم اذیت میکردن... ولی سوم دبیرستان بهترین سال عمرم بود.
الانم دلم گرفته که فردا نمیرم مدرسه!!!
"کاش بعضیا میفهمیدن که این زندگیه نه سریال ترکیه ای که با دسیسه چینی بتونی به هرچیز که میخوای برسی..."
و ای کاش هممون بفهمیم که برای رسیدن به یه هدف بزرگ باید حتی بیشتر از توانمون هزینه کنیم...
یک ثانیه سستی میتونه مسیر زندگیت رو عوض کنه...
کاش بفهمیم که هرچقدر هم خفن باشیم نباید به خودمون مغرور شیم و دست از تلاش بکشیم!
باید بفهمیم...!!
من میرم پیش اما دلهوره دارم کنکورم که دارم![]()
فعالیت و زندگی تمام مردم بر دو نوع است :
گروهی تابع اندیشه های خود هستند
گروهی تابع اندیشه های دیگران
ای خدا ... دوباره سرصف ایستادن و نرفتن سر صف و با چک و لقد بردن ما سر صف شروع شد!
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت دارههههههه
وای!نمیتونم منتظر فردا بمونم...دلم تنگ شده واسه دوستام
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
من که خیلی خوشم چون مدرسه مون روزای دوشنبه پیش دانشگاهیاش تعطیلن!!!!!هورااااااا............. ........ امسال از اول مهر نمیریم.دی.ولی درکل اون اشتیاقی که سالای گذشته داشتمو ندارم.همش بخاطر کنکورهههههه
هیچ حسی نسبت به مدرسه ندارم.....ولی از سخنرانی اول صبح که قراره 20 دقیقه طول بکشه ولی تا ساعت 12 طول میکشه خیلی بدم میاد
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
من درسم تموم شده اما بدجور دلم گرفته خیییییییییییییییییییییییی ییلیییییییی دوست داشتم هنوز میرفتم مدرسه واسه لحظه به لحظش دلتنگم
دلم میخواد گریه کنم چون دلم برا دوسام تنگ شده چون شهر جدید و بچه های جدید دیگه.دلم میخواس پیش دوسام بودم ک همیشه سر صف اذیت میدادیم و معاون همش اسم منو میاورد چون میدونس باجنبه هسم ناراهت نمیشم خخخخ.یادش بخیر.پری ،مهسا،نیلو،آنا،مینا،الناز ،کیمیا کجایین ک دلم براتون تنگیده.خدایا
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)