کسی کتاب123بدرخش شهاب اناری روداره؟لطفا اگه داره بگه ممنون.
کسی کتاب123بدرخش شهاب اناری روداره؟لطفا اگه داره بگه ممنون.
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
من خریدم و کامل خوندم
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
Telegram ID :@Naseri199
" با جمع بندی صحیح درصد درس زیست را میتوان حداقل ۳۰% بهبود بخشید"
دوستان راست میگن اصلا رتبه ۱ کنکورم که درس نخوند این کتابارودخوند با سینا تهرانی مشاوره گرفت فیلمای ونوس نگاه کرد و روزی سه بار شربت خار شتر با آب دماغ بز کوهی ۴ ساله قر قره میکرد![]()
الان تو خیلی باشعوری ؟ وقتی پاسخی مناسب و در جهت سوالی که پرسیده شده نداری سکوت کن.. میدونی که.. کلاسش بیشتره اینجوری .
بی صبرانه منتظر رتبه یک شدنتون و شنیدن تجربیات و راهکار های شما و معجون پیشنهادیتون هستیم..
رفع اسپم : این کتاب رو دربارش نمی دونم ولی شهاب اناری جدیدا وارد فاز جدیدی از کسب و کار شده ..
دلیلشو نمیدونم .. تالیف کمک درسی کنکور کفاف یک زندگی مرفه در کانادا رو نمیداد؟ کسی نمیدونه..
در هر صورت این رویه جدید کاریشون رو شخصا نمیپسندم.. تالیف کتاب ، سخنرانی ها انگیزشی ، راهکار های موفقیت و ..
خیلی شبیه کاسبی ها و تبلیغات درخشان و امیدوارانه ی صدا و سیما در زمینه کنکوره.. با این تفاوت که ایشون ظاهرا دامنه کاریشون رو گسترده تر کردن و صرفا به کنکوری ها محدود نمیشه..
فکر می کنم خیلی زود باید منتظر یه همچین چیزایی هم باشیم :
سری کتاب های آبی موفقیت درزندگی ! : )) کتاب های زرد موفقیت در زندگی..کتاب های سبز موفقیت در زندگی .. پرسش های پیمانه ای موفقیت در زندگی...
خدا به دادمون برسه..
خب اول ممنون از نظرت دوم خب شهاب اناری رتبه1کنکور76هست من یکی از سنخنرانی هاشو گوش دادم حرفاش به درد بخورتر از شومن های امروز کنکور مثل منتظری ومسعودیو..........هست این کتابشم آخرین صفحه کتاب زبانش تومبتکران دیدم برام جالب اومد.موفق باشی راستی خوب جواب دوست عزیز کنکوری مونودادی دیگه لازم ندیدم چیزی بهش بگم.
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
من کتابای روانشناسی موفقیت زیادی از برایان تریسی، دارن هاردی، دبی فورد و تونی رابینز و...
خوندم ولی این کتاب در عین حجم کمش خیلی واسم کاربردی بود
به شخصه سخنرانی های اقای اناری رو خیلی دوست دارم
و مطالعه این کتاب رو به کسانی که دنبال یه کتاب خوب در زمینه موفقیت و برنامه ریزی هستند پیشنهاد میکنم
مشاوره دوران جمع بندی
با دانشجوی دانشگاه تهران
Telegram ID :@Naseri199
" با جمع بندی صحیح درصد درس زیست را میتوان حداقل ۳۰% بهبود بخشید"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)