نوشته اصلی توسط
EMPROR
سلام خدمت تمامی دوستان گل.انشا.. نماز و روزهاتون قبول باشه.امیدوارم اون دوستانی که میخوان تو کنکور 98 شرکت کنن با تمام قدرت برن جلو تا بهترین نتیجه رو بگیرن.دوستان همونطوری که میدونین اگه خدا بخواد میخوام تو کنکور 99 تجربی شرکت کنم اما الان بر سر دو راهی گیر کردم!حالا این دو راهی چیه؟ببینین من تو اختصاصیا وضعیتم خوبه یعنی الان 100% مطالب فیزیک + 100% مطالب ریاضی + 80% مطالب شیمی + 70%مطالب زیست رو میدونم اما مشکل من تو عمومیاست یعنی تو عمومیا اگه درصد بگیریم نهایتا دینی:50% ، عربی:50% ، ادبیات:50% و زبان:15% میشه و از اون جایی هم که عمومیا تو کنکور تراز رو به طرز عجیبی بالا میکشه، واقعا نگرانم که عمومیا کار دستم نده!حالا سوالم اینه،آیا تابستون برم آزمون آزمایشی و با برنامه آزمون جلو برم یا تو تابستون آزمون آزمایشی نرم و خودم بشینم تو خونه عمومیا رو بکشم بالا؟بنظر خودم که بشینم و عمومیا رو بکشم بالا چون تو زبان خارجه ضعیفم و اگه آزمون آزمایشی برم ممکنه بازم زبان رو کنار بذارم اما دوس دارم نظر و راهکارای شما رو بدونم تا بهترین انتخابو داشته باشم.(اینم بگم که من نمیتونم تو کنکور98 شرکت کنم)