سلام دوستان قلمچی ۱۳۰ هزارتومان اعتبار به خاطر حضور پیوسته در ازمونها و ارسال کامنت در سایت کانون داده ولی خب من کتاب جدیدی نیاز ندارم ، هر کدوم از دوستان که کتاب کانون میخواد به من بگه که من نصف قیمت این اعتبارو میدم بهش
سلام دوستان قلمچی ۱۳۰ هزارتومان اعتبار به خاطر حضور پیوسته در ازمونها و ارسال کامنت در سایت کانون داده ولی خب من کتاب جدیدی نیاز ندارم ، هر کدوم از دوستان که کتاب کانون میخواد به من بگه که من نصف قیمت این اعتبارو میدم بهش
کتاب زرد 97 شون انقدر افتضاح بود و تستای نظام قدیمی که ما نخونده بودیم رو آورده بودن تو کتاب که رفتم توی صفحه دوازدهم گفتم این چه کتاب افتضاحیه و ...
از تهران زنگ زدن به بابام میگن سعید چرا به کتابای ما توهین کرده ؟ کتابای ما هیچ مشکلی نداره و ... بعد زنگ زدن به کانون شهرمون گفتن جرا این دانش آموزتون با لحن بسیار توهین آمیز به کتابای ما بد و بیراه گفته ؟!! هرچی میگفتم مت فقط گفتم کتابشون افتضاحه میگفتن نه تو یه چیزی گفتی !
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
من فقط آبی فارسی رو استفاده کردم راضی بودم بقیه کتاباش مطمئنن چرته سعی کنید عمومی ها رو بگیرین قلمچی عمومی هاش خیلی بهتره وضعش
D e A d I n S i D e
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)