برای قبولی در رشته های تاپ تجربی 1بهتره درهفته چندساعت مطالعه کرد 2کدوم درس های اختصاصی اهمیت بیشتری دارن وبایدساعات بیشتری روبه مطالعه ی اونا اختصاص داد 3وازبین درس های عمومی به ترتیب کدوم یک اهمیت بیشتری دارن؟
برای قبولی در رشته های تاپ تجربی 1بهتره درهفته چندساعت مطالعه کرد 2کدوم درس های اختصاصی اهمیت بیشتری دارن وبایدساعات بیشتری روبه مطالعه ی اونا اختصاص داد 3وازبین درس های عمومی به ترتیب کدوم یک اهمیت بیشتری دارن؟
من چون رشته ام ریاضی ولی میدونم اول زیست با ضریب 12 و بعدش شیمی 9 و بعدش فیزیک6 و فک کنم ریاضی هم 6 باشه
عمومی ها که اول ادبیات بعدش عربی بعد دینی و زبان
ادبیات و عربی از همه مهمتره
من فقط همینا رو میدونستم![]()
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
خسته ام از جانی که گرفتار تن است...
1- بستگی به آدمش داره بعضیا با استعدادن و زود مطالب رو میگیرن بعضیا هم پایه ای مشکل دارن و نیاز به صرف وقت بیشتر دارن ولی به طور کلی 50 تا 60 ساعت زمان خوبیه
2-آخه اینم سوال داره خو خیلی واضح است که زیست و شیمی پرچم دار رشته تجربی ان ولی برای قبولی تو رشته های تاپ زدن ریاضی و فیزیک بالای 40 شددیدا توصیه میشه
3-اگه بر اساس ضریب بگیم خو معلومه ادبیات و دین و زندگی ولی 2 تا زبان موزی یعنی انگلیسی و عربی و به خصوص عربی خیلی تراز آدم رو بالا پایین میکنه________________________________________ __________فکر کنم خودتم جواب اینا رو بلد بودی چون یه سری چیزای واضح هستن _____موفق باشیم
سلام هفته ای از ۴۰ ساعت شروع کن و هر هفته ۲ ساعت اضافه کن به ساعات کل هفته(هفته اول:۴۰ هفته دوم:۴۲ و...)تا به ۶۰ ساعت در هفته برسی...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
۶۵٪ ساعات درس هفتگی:اختصاصیا
۳۵٪ ساعات درس هفتگی:عمومیا
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)