" دائما یکسان نباشد حال دوران ، غم مخور "- فقط شرکت در تاپیک های درسی.
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
[QUOTE=fati_k;1470456]من نمیرسم همه مطالب رو بخونم تو کنکور کلی وقت اضافه میارم![]()
منم دیدم ولی یکی گفت خیل تکتیکی درس میده فقط رو تست های خاص جواب میده اونم که تو میگی روش تدریس بقیه است[/QUOTE
برای کنکور امسال رفیق عزیز وقت کمه باید جمع بندی کار کنی اگه برای 99 میخوای باید کتاب بخونی...............یه پیشنهاد دیگه هم دارم برات همایش مسائل شیمی صنیعی تو آلا عالیه
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
شیمی امروز سنجش نشون داد که همچنان شیمی بی رحم ترین درس کنکوره ، سختیش یک طرف ، زمانشم یک طرف ، اخرین درس بودنشم یک طرف
پ.ن: مملکت داره به قاچ میره ما ها داریم از کنکور و شیمی و اینا حرف میزنیم ،
با این وضعیت پیش اومده پزشکم بشی دیگه فایده نداره تو این کشور لعنتی ،
اخرش یا قحطی زده میشیم ، یا مث سوریه میشیم ، یاهم مث یمن
ناموسا تا حالا فک کردین چقد اوضاع خرابه ؟![]()
کاشکی آخر این سوز بهاری باشد ...
ویرایش توسط am3213 : 20 اردیبهشت 1398 در ساعت 15:53
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
ببینین متاسفانه کسانی میان در مورد یه سری محصولات نظر میدند که اصلا هیچ اطلاعی ندارند.دوست عزیز شما اگر شیمی شیروانی رو ببینید کل مسائل رو خواهید زد شک نکنید.ازمون سنجش ثبت نام نکردم
بدترین و سخت ترین و بد قلق ترین سوالایی که تو شیمی تا الان دیدم بودم امروز بود بغیر از دو سه تا سوال بقیش خیلی سخت طراحان سنجش قاطی کردن نه به آزمون 30ام نه امروز 🙄🤔
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)