آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naazanin نمایش پست ها
      خب اگه مفاهیم خیلی پایه ای ریاضی رو بلد نیستی یا یادت رفته، نیاز داری که کتابای دبیرستان یا حتی راهنمایی رو بشینی یه دور بخونی و تمریناشو حل کنی
      حتی میتونی کتابای کمک درسی تشریحی رو هم یکم حل کنی تا راه بیفتی
      همین مفاهیم پایه ای رو خیلی از بچه های تجربی اصلا بلد نیستن
      تازه بعدش میتونی بری کلاس کنکور ( که توصیه نمیکنم، کلاس کنکور از همون اول سطحش بالاست ) یااینکه فیلم های آلاء رو نگاه کنی.
      بعدش هم درسنامه ی خیلی سبز رو بخونی و تست هاشو بزنی.
      برای تجربی خود تمرینای کتاب خیلی مهمه که خیلی سبز تست هاشو آورده.
      بعدش میبینی ریاضی میشه نقطه قوتت! ریاضیت که پیشرفت کنه فیزیک و مسائل شیمی برات راحت تر میشه.

1. بخاطر اینکه کلاس کنکور نمیری یا 100 مدل کتاب نخریدی فکر نکن از بقیه عقب افتادی! تنها چیزی که باعث میشه عقب بیفتی اینه که درس نخونی، تست نزنی!
      2. اگه هدفت کنکور 99 هست، فعلا ریاضیو تقویت کن، چون اگه بخوای هر 4 تا رو باهم جلو ببری رو هیچکدوم نمیتونی تمرکز کنی، مفاهیم پایه ای رو ک یاد گرفتی و رفتی سراغ تست کم کم بقیه درسا رو شروع کن.
      3. انقد نگو من ضعیفم! ضعیف کسیه که فقط غر میزنه و شروع نمیکنه، هر کی تو هر درسی قویه از بچگی قوی نبوده! تلاش کرده براش.
      4. موفق باشی.
      اشتباهه فقط روی ریاضی تمرکز کنه
      بنظرم رو شیمی و زیست تمرکز کنه در کنارش ریاضی و فیزیک هم بخونه
      شیمی ک فقط محاسباتش یکم سخته اونم ب مرور زمان درست میشه میتونی فیلم محاسبات شیمی بگیری
      فیلم میخای بگیری برای شیمی اقاجانی بگیر ریاضیات هم منتظری خوبه فیزیک هم تو الا کازرانیان خوبه +طلوعی هم بدک نیس
      +++
      عمومی هم خوب بخون ک روی رتبه خیلی تاثیر داره بخصوص عربی ادبیات

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir5119 نمایش پست ها
      اشتباهه فقط روی ریاضی تمرکز کنه
      بنظرم رو شیمی و زیست تمرکز کنه در کنارش ریاضی و فیزیک هم بخونه
      شیمی ک فقط محاسباتش یکم سخته اونم ب مرور زمان درست میشه میتونی فیلم محاسبات شیمی بگیری
      فیلم میخای بگیری برای شیمی اقاجانی بگیر ریاضیات هم منتظری خوبه فیزیک هم تو الا کازرانیان خوبه +طلوعی هم بدک نیس
      +++
      عمومی هم خوب بخون ک روی رتبه خیلی تاثیر داره بخصوص عربی ادبیات

تمرکز که گفتم در حد یکی دوهفته مثلا، برای مفاهیم پایه، اونم اگه داوطلب کنکور 99 باشه
      من برای کسی گفتم که سطحش صفر مطلقه، شاید استارتر سطحش بالاتر باشه.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تمرکز که گفتم در حد یکی دوهفته مثلا، برای مفاهیم پایه، اونم اگه داوطلب کنکور 99 باشه
      من برای کسی گفتم که سطحش صفر مطلقه، شاید استارتر سطحش بالاتر باشه.
      نه من همون صفر مطلقم ریاضیم خیلی ضعیفه ولی خب همون شروع کردنش سخته وقتی یکم درگیرش بشم با تمرین راه میفتم سر من یه سمساری قدیمی شلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه بین امید و نا امیدی بین خنده و گریه بین ولش کن و تو میتونی...

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme12589 نمایش پست ها
      نه من همون صفر مطلقم ریاضیم خیلی ضعیفه ولی خب همون شروع کردنش سخته وقتی یکم درگیرش بشم با تمرین راه میفتم سر من یه سمساری قدیمی شلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه بین امید و نا امیدی بین خنده و گریه بین ولش کن و تو میتونی...
      برای کنکور 99 میخوای بخونی؟

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      واقعا تو همونی؟
      ?

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای کنکور 99 میخوای بخونی؟
      برام مهم نیس 99باشه یا سال بعدش من فقط میخوام پیشرفت کنم ینی در درجه اول برام مهمه خودم و از این وضعیت بکشم بیرون که ریاضی و فیزیک م خوب بشع از صفر مطلق بیام بیرون بعد به کنکور فکر کنم و براش برنامه ریزی کنم آخه دوستم میگه چهارتا پایه ریاضیه چهارتا پایه هم فیزیک میشه هشتا پایه ریاضی فیزیک نمیشه تو یک سال و نیم یاد گرفتش
      درس های عمومی که با خوندن حل میشه مشکل من همین دوتا درسه زیستم که با فاگوزیست و الگو میخونم شیمی هم که مبتکران

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      واقعا تو همونی؟
      به جان خودم همونم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fateme12589 نمایش پست ها
      برام مهم نیس 99باشه یا سال بعدش من فقط میخوام پیشرفت کنم ینی در درجه اول برام مهمه خودم و از این وضعیت بکشم بیرون که ریاضی و فیزیک م خوب بشع از صفر مطلق بیام بیرون بعد به کنکور فکر کنم و براش برنامه ریزی کنم آخه دوستم میگه چهارتا پایه ریاضیه چهارتا پایه هم فیزیک میشه هشتا پایه ریاضی فیزیک نمیشه تو یک سال و نیم یاد گرفتش
      درس های عمومی که با خوندن حل میشه مشکل من همین دوتا درسه زیستم که با فاگوزیست و الگو میخونم شیمی هم که مبتکران

چقدر از حرف بقیه تاثیر میگیری دقیقا حرفای منفی روت تاثیر میذاره
      همین کنکور 99 نتیجه میگیری مطمئن باش، ب شرطی که از حاشیه بیای بیرون
      حاشیه همین حرفای منفی دوستات و حرف فلان برنامه کنکوری که میگه هیچکی موفق نمیشه مگر اینکه از دی وی دی های من استفاده کنه و پول! پول بریزه تو حسابم
      فقط بخون، ولی بدون اگه درگیر حاشیه بشی صد سالم که بگذره حاشیه تموم نمیشه!
      برای زیست هم فاگو نخون، همون الگو خوبه ( چون من خودم تغییر رشته ای بودم و زیست رو خودم خوندم، و تقریبا هیچکسی هم از فاگو راضی نبود : )) )

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ببین ی زمانی باهات همدرد بودم ولی من دی وی دی نگاه کردم{برو بگرد بپرس دیوی دی خوب چی هس!! همین الا خوبه}صرفا فقط برا راه افتادن دی وی دی میدیدم بعد دی وی دی تستای قاصک و امتحان دبیرای سر کلاس اینا رو میزدم ک اسونه و اعتماد ب نفس میده بعد ک راه افتادم رفتم سراسری زم بعدش تالیفی {یچیزی ک این وسط هس اینکه فهمیدم باو دی وی دی فقط 10% کار منو راه انداخته و اگه بخام الان دوباره برگردم ب قبل فقط گاج نقره میخونم ن دی وی دی ن قاصدک ن چیز دیگه فقط گاج رو چند دور میکردم }

باشد ک رستگار شویم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن