X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

یه سوال خوشکل زیست

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه:
      داشتم فصل گوارش رو مرور می کردم دیدم خیلی سبز نوشته هم در لوله ی گوارش و هم در لوله ی تنفسی موسین وجود دارد و به همین دلیل این ها دارای غشای موکوزی هستند.در مورد لوله ی گوارش که قبوله و موسین پس از تماس با آب غشای موکوزی را به وجود میاره و...
      حالا بحث سر اینه که مگه نباید موسین برای به وجود اوردن غشای موکوزی(یا کلا فعالیتش) با آب تماس پیدا کنه؟خوب تو لوله ی تنفسی که آب نیست؟پس غشای موکوزی چه جوری به وجود میاد؟
      می دونم دکتر شاید بخواین بگین تو کنکور از اینا نمی یاد و از این حرفا.لطفا جواب بدین می خوام خودم بدونم.خیلی متشکر،مرسی.
      ویرایش توسط Parniya : 25 دی 1392 در ساعت 23:30 دلیل: ویرایش عنوان

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تو لوله ی تنفسی سلول های خاصی(جامی شکل)مخاط ترشح می کنند که از نظر ساختار با موکوز گوارشی فرق داره.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یعنی تو لوله ی تنفسی موسین وجود نداره؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.behnam نمایش پست ها
      یعنی تو لوله ی تنفسی موسین وجود نداره؟
      سلام بینی نای نایژه ها و نایژک ها سلول مژکدار دارن که روی این سلولها رو غشای موکوزی پوشونده..
      گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع

سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

ویرایش توسط shjafari92 : 18 شهریور 1391 در ساعت 15:05

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من باز اومدم!
      کی میگه تو لوله تنفسی آب نیست؟؟؟
      همه ی قسمت های داخلی بدن مرطوب هستش
      کی گفته تو لوله تنفسی موسین ترشح نمیشه؟؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خدا عمرت بده منم که همین نظرو دارم ولی خیلی سبز گفته تو لوله ی تنفسی موسین وجود داره (از سلول های مژک دار ترشح میشه)و مخاط تنفسی حاصل عمل اونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم میگم این حرف اشتبه چون تو لو له ی تنفسی که آب نیست تا موسین فعال بشه و موکوز حاصل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خدا عمرت بده منم که همین نظرو دارم ولی خیلی سبز گفته تو لوله ی تنفسی موسین وجود داره (از سلول های مژک دار ترشح میشه)و مخاط تنفسی حاصل عمل اونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم میگم این حرف اشتبه چون تو لو له ی تنفسی که آب نیست تا موسین فعال بشه و موکوز حاصل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      من دارم میگم که میگه تو لوله تنفسی آب نیست؟؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb

سلام جوانان . تو زمستون وقتی تنفس میکنی رطوبت از بدنت به همراه گازهای تنفسی میان بیرون که باعث بخار میشه این یه مطلب عمومی در مورد وجود آب و رطوبت تو سیستم تنفسی . در نظر بگیریم که یکی از وظایف موکوز(موسین + اب ) دفاع غیر اختصاصیه که سیستم تنفسی در نای و نایژه به شدت بهش احتیاج داره پس من کوچول - موچول فکر میکنم که حتما تو سیستم تنفسی موسین هست شما چی میگین ؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه:
      داشتم فصل گوارش رو مرور می کردم دیدم خیلی سبز نوشته هم در لوله ی گوارش و هم در لوله ی تنفسی موسین وجود دارد و به همین دلیل این ها دارای غشای موکوزی هستند.در مورد لوله ی گوارش که قبوله و موسین پس از تماس با آب غشای موکوزی را به وجود میاره و...
      حالا بحث سر اینه که مگه نباید موسین برای به وجود اوردن غشای موکوزی(یا کلا فعالیتش) با آب تماس پیدا کنه؟خوب تو لوله ی تنفسی که آب نیست؟پس غشای موکوزی چه جوری به وجود میاد؟
      می دونم دکتر شاید بخواین بگین تو کنکور از اینا نمی یاد و از این حرفا.لطفا جواب بدین می خوام خودم بدونم.خیلی متشکر،مرسی.
      سلام
      بله کاملا درسته تو لوله تنفسی موسین وجود داره .دلیل نمیشه چون شما یاد گرفتین برای ایجاد غشا موکوزی نیاز به آب است حتما هم تو لوله تنفسی آب وجود داشته باشه چون اطلاعات درون کتاب درسی در حد خودش توصیح داده و وارد سطوح دانشگاهی نشده فقط شما قبول کنید که لوله تنفسی هم موسین داره و به دنبال آب و .... نباش چون خبری از آب به طور مستقیم در مجاری تنفسی نیست چون اگه بود شما باید دائم سرفه میکردی
      دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
      www.piruzanpub.ir

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پس یعنی شما میگین که اگه نای یا حنجره یا... یه آدم بریده بشه و در حال طبیعی به سطح داخلیش دست بزنیم کاملا خشکه و اصلا دستمون خیس نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      منظور از آب که آب با کشش سطحس کم مثل آبی که میپره تو گلو نیستش که!!!
      منظور از آب h2o هستش!
      حالا هر حالتی میخواد داشته باشه!!!
      اینم در حد کتاب!

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دمت گرم-این قابل توجیه تره

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fery نمایش پست ها
      سلام جوانان . ؟
      اينکه کتابگفتهيسريباکتريواردشيردانميشنواونجاتکثيرميشناياگوارشدر شيردان هم با باکتريهستهمباانزيمهايگوارشي؟

آقای کوچک زاده راهنمایی می کنید ؟

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology نمایش پست ها
      سلام
      بله کاملا درسته میکردی
      اينکه کتاب گفته ي سري باکتري وارد شيردان ميشن و اونجا تکثير ميشن ايا گوارش در شيردان هم با باکتري هست هم با انزيم هاي گوارشي؟

آقای کوچک زاده راهنمایی می کنید ؟

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان اینکه در مجاری تنفسی آب وجود نداره که کلا اشتباهه! موسین با ترکیب شدن با آب به موکز تبدیل میشه حالا این آب یا بهتر بگم رطوبت از کجا میاد ؟میشه گف شاید از طریق پدیده انتشار آب از سلول دیواره ها خارج میشه و میاد با موسین ترکیب میشه. بخاری که تو زمستون از دهان یا بینی بیرون میاد موید وجود رطوبت تو شش هاست.
      از طرفی توی هوا هم رطوبت وجود داره و این هوا وارد شش هام میشه. پس از بیرونم رطوبت میاد.
      در ضمن اگه تو ریه آب نباشه چجوری اکسیژن و دی اکسید کربن جذب و دفع میشن!؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن