پرسش های متداول پیرامون این کتاب و پاسخ های شنیدنی مولفین....
سوال:این کتاب برای کنکور انسانی کافیه ؟ منظورم اینه که آیا همه مباحث رو پوشش میده ؟ به خصوص تاریخ ادبیات چون من هر چی حفظ میکردم زود از یادم می رفت فکر کم که با تست بهتر بشه یادش گرفت
پاسخ:میدونی که کنکور انسانی شامل آزمون عمومی و اختصاصیه. کتاب، همه ی مباحث اختصاصی رو پوشش میده و نسخه ی عمومیش چن روز بعد از این کتاب درمیاد. از سری کتاب های "میکرو"، یعنی با ریز طبقه بندی درس به درس و جلد سفیدرنگ.
بله، همه ی مباحث اختصاصی رو و از جمله تاریخ ادبیات رو با تست بهتر میشه یاد گرفت و به نظر ما فقط با تست میشه یاد گرفت؛ به این خاطر، کتاب اختصاصی به روش "آموزش در تست" نوشته شد.
موفق باشی.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
سوال:سلام. خسته نباشید. چرا ادبیات اختصاصی دو جلده ؟ من امروز از نمایشگاه گرفتم ولی خانمی که راهنمایی می کرد احتمالا یادش رفت بگه که این کتاب اینجوریه! آخه کتاب دور دنیا در 4 ساعت رو درست معرفی کرد وقتی اومدم خونه واقعا عصبانی شدم. میشه بگید قیمت جلد دوم چقده؟
سرتون تو نمایشگاه خیلی شلوغه واقعا خسته نباشین. کتاباتون هم کلا فوق العاده است. من از کتاباتون نهایت استفاده رو می کنم.
پاسخ:سلام. زنده باشی.
چرا دو جلده؟!! به هزار و دو دلیل که دو تای اولش اینه:
یکی این که کار آموزش مخصوصا تو مباحث عروض و قافیه به عهده ی جلد پاسخه. موشکافی تک تک مصراع ها، وزنشون، اختیارشون و ... و ...
دوم این که توضیح همه ی اینا مسلما حجم زیادی میبره. اون وقت، اگه بیان توی یه جلد، یه کتاب هزار صفحه ای رو احتمالا باید با فرغون حمل کنی!
به خاطر اهمیت بالای پاسخ و حساسیت زیاد دپارتمان ادبیات روی نقد و تحلیل کامل پاسخها، همه ی کتابای موضوعی و میکروی ادبیات گاج دو جلدی ین.
جلد پاسخ کتابی که شما تهیه کردی به زودی درمیاد، اما شما کار رو معطل نذار. به ترتیب تستها که پیش بری، با جلد سوال هم می شه نتیجه ی خوب گرفت. از فرصت باقیمونده نهایت استفاده رو بکن.
موفق باشی.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
سوال: با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات شما نویسندگان قهّار :
یه سوالی دارم من دیروز ( 30 تیر ) رفتم ادبیّات اختصاصی و ادبیّات عمومی رشته ی علوم انسانی رو خریدم .
فقط یه سوال دارم خواهشا خواهشا جوابِ دقیق بدید .
جلد دوم ( پاسخنامه ی تشریحی ) این کتاب ها دقیقا کی منتشر میشه ؟
این ماه ؟
ماه بعد ؟
دو ماه بعد ؟
سه ماه بعد ؟
مهر ؟
... ؟
اگه روز دقیقش رو بگید ممنون می شم .
یا علی (ع)
پاسخ: سلام.
جلد پاسخ کتابهای ادبیات انسانی، خصوصا ادبیات اختصاصی، کار بسیار سنگینی برده و طبیعتا انتشارش همزمان با جلد سوال غیر ممکن بوده.
طبق زمان بندی ِ دپارتمان ادبیات، پاسخ عمومی انسانی اواخر مرداد و پاسخ اختصاصی نیمه ی شهریور ماه.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ
***به تدریج پرسش و پاسخ ها افزوده می شود.