خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات

معرفی کتاب : ادبیات اختصاصی جامع

cover-adabiat-ekhtesasi-page.jpg

پرسش های متداول پیرامون این کتاب و پاسخ های شنیدنی مولفین....

سوال:این کتاب برای کنکور انسانی کافیه ؟ منظورم اینه که آیا همه مباحث رو پوشش میده ؟ به خصوص تاریخ ادبیات چون من هر چی حفظ میکردم زود از یادم می رفت فکر کم که با تست بهتر بشه یادش گرفت

پاسخ:میدونی که کنکور انسانی شامل آزمون عمومی و اختصاصیه. کتاب، همه ی مباحث اختصاصی رو پوشش میده و نسخه ی عمومیش چن روز بعد از این کتاب درمیاد. از سری کتاب های "میکرو"، یعنی با ریز طبقه بندی درس به درس و جلد سفیدرنگ.
      بله، همه ی مباحث اختصاصی رو و از جمله تاریخ ادبیات رو با تست بهتر میشه یاد گرفت و به نظر ما فقط با تست میشه یاد گرفت؛ به این خاطر، کتاب اختصاصی به روش "آموزش در تست" نوشته شد.
      موفق باشی.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ

سوال:سلام. خسته نباشید. چرا ادبیات اختصاصی دو جلده ؟ من امروز از نمایشگاه گرفتم ولی خانمی که راهنمایی می کرد احتمالا یادش رفت بگه که این کتاب اینجوریه! آخه کتاب دور دنیا در 4 ساعت رو درست معرفی کرد وقتی اومدم خونه واقعا عصبانی شدم. میشه بگید قیمت جلد دوم چقده؟

سرتون تو نمایشگاه خیلی شلوغه واقعا خسته نباشین. کتاباتون هم کلا فوق العاده است. من از کتاباتون نهایت استفاده رو می کنم.

پاسخ:سلام. زنده باشی.
      چرا دو جلده؟!! به هزار و دو دلیل که دو تای اولش اینه:
      یکی این که کار آموزش مخصوصا تو مباحث عروض و قافیه به عهده ی جلد پاسخه. موشکافی تک تک مصراع ها، وزنشون، اختیارشون و ... و ...
      دوم این که توضیح همه ی اینا مسلما حجم زیادی میبره. اون وقت، اگه بیان توی یه جلد، یه کتاب هزار صفحه ای رو احتمالا باید با فرغون حمل کنی!
      به خاطر اهمیت بالای پاسخ و حساسیت زیاد دپارتمان ادبیات روی نقد و تحلیل کامل پاسخها، همه ی کتابای موضوعی و میکروی ادبیات گاج دو جلدی ین.
      جلد پاسخ کتابی که شما تهیه کردی به زودی درمیاد، اما شما کار رو معطل نذار. به ترتیب تستها که پیش بری، با جلد سوال هم می شه نتیجه ی خوب گرفت. از فرصت باقیمونده نهایت استفاده رو بکن.
      موفق باشی.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ

سوال: با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات شما نویسندگان قهّار :
      یه سوالی دارم من دیروز ( 30 تیر ) رفتم ادبیّات اختصاصی و ادبیّات عمومی رشته ی علوم انسانی رو خریدم .
      فقط یه سوال دارم خواهشا خواهشا جوابِ دقیق بدید .
      جلد دوم ( پاسخنامه ی تشریحی ) این کتاب ها دقیقا کی منتشر میشه ؟
      این ماه ؟
      ماه بعد ؟
      دو ماه بعد ؟
      سه ماه بعد ؟
      مهر ؟
      ... ؟
      اگه روز دقیقش رو بگید ممنون می شم .
      یا علی (ع)

پاسخ: سلام.
      جلد پاسخ کتابهای ادبیات انسانی، خصوصا ادبیات اختصاصی، کار بسیار سنگینی برده و طبیعتا انتشارش همزمان با جلد سوال غیر ممکن بوده.
      طبق زمان بندی ِ دپارتمان ادبیات، پاسخ عمومی انسانی اواخر مرداد و پاسخ اختصاصی نیمه ی شهریور ماه.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ

***به تدریج پرسش و پاسخ ها افزوده می شود.
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی
      ویرایش توسط Amiir : 26 شهریور 1392 در ساعت 11:42

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خدایش استاد من این کتابو خریدم حرف نداره دمتون گرم .

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      محشــــــــــــــــره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      محشره!ولی شعار آموزش در تست اصلا درست نیست!تست جنبه آموزشی نداره عزیزان!

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mootala نمایش پست ها
      محشره!ولی شعار آموزش در تست اصلا درست نیست!تست جنبه آموزشی نداره عزیزان!
      تست های این کتاب به روش آموزش طراحی شده!

به طوری که شما اگه برای تاریخ ادبیات فقط تست بزنید مسلط میشید!

و همچنین آرایه و سبک شناسی! حتی عروض و قافیه!

یعنی اگر تمام تست هارو جواب بدید و با تست ها مرور کنید کتاب لازم نیست!

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      تست های این کتاب به روش آموزش طراحی شده!

به طوری که شما اگه برای تاریخ ادبیات فقط تست بزنید مسلط میشید!

و همچنین آرایه و سبک شناسی! حتی عروض و قافیه!

یعنی اگر تمام تست هارو جواب بدید و با تست ها مرور کنید کتاب لازم نیست!
      درسته!
      تودرسایی مث تاریخ ادبیات وکلا مباحث حفظیش نکات لازمو گفته!
      آموزش همینه دیگه

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DaRya-Sh نمایش پست ها
      درسته!
      تودرسایی مث تاریخ ادبیات وکلا مباحث حفظیش نکات لازمو گفته!
      آموزش همینه دیگه
      دقیقا همینطوره! میتونیم از تستاش برای مرور استفاده کنیم! چون تمام مباحث رو پوشش داده!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      آقایان مولف این کتاب زحمت زیادی واسه این کتاب کشیدن!ولی چرا همونقدر که واسه ادبیات موضوعی کار کردن برای این کار نکردن؟اینم آموزش داشت شما بدتر یاد میگرفتی؟شاید میخوای بگی این اختصاصی اون عمومیه!ولی عمومی انسانیا هم فرق داره با بقیه رشته ها!اونم اومدن کتاب زدن ادبیات عمومی انسانی که فقط تست کنکور و آموزش نداره!آقای توکلی معاون سازمان سنجش چند روز قبل کنکور93 در شبکه 2 میگفتن:تست جنبه آموزش نداره،تست واسه تمرینه!میخوام بگم:انسانی کیلو چنده؟فقط کتاب بنویسید واسه تجربیا و ریاضیای گل که یه موقع خدایی نکرده،زبونم لال کمبود نداشته باشن!

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      با حرفتون موافقم که در حق ما اجحاف شده! ولی نوشتن کتاب اموزش برای تاریخ ادبیات کارِ خیلی سختیه!

برای این کار از کتابِ ادبیات اخر اختصاصی مهر ماه استفاده کنید که به صورتِ خلاصه نویسی شده همه مباحث رو پوشش داده!

اول از روی کتاب درس رو بخونید و بعد از روی درسنامه خلاصه مرور کنید

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      من هم گاجو گرفتم هم مهروماه رو،میدونم سخته،ولی اگه پول بیشتر کاسب بودن سختیش از بین میرفت!تازه من صحبتم بیشتر روی ادبیات عمومی انسانیه،با آقای شجاعی یا نجاتی ارتباطیم ندارم تا به گوششون برسونم کتاب ادبیات موضوعی انسانی رو بنویسن!وبلاگشون هم تار عنکبوت زده!!

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      کتاب ادبیات عمومی انسانی رو گاج منتشر کرده!

البته با توجه به نبودنِ مفاهیم معنایی خاصی در ادبیات اختصاصی سال سوم و مشترک بودن اکثر مباحث زبان فارسی مثل شمارش تکواژ و واژه در زبان فارسی میتونیم با ادبیات اختصاصی های دیگه هم کنار بیایم!

برای لغت کلک معلم رو بگیرید لغت های سوم انسانی رو هم داره!

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      اگه پیامم به گوششون برسه شاید فرجی بشه!ادبیات عمومی انسانی فقط تست،که مثل اونو ادبیات میکرو واسه بقیه رشته ها داریم که بهتر از مال ماست،ادبیات موضوعی رو میگم!بیخیال با بحث من و شما کار به جایی نمیرسه!

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      اگر در موردِ به گوش رسیدن هستش مطمئنا با حرف ما کتاب چاپ نمیکنن!

ما انسانی ها به جز کتاب های مزخرف کانون پناهِ دیگه ای نداریم!

فقط انتشارات مشاوران که تخصصی انسانی کار میکنه محشره!

من درسمو بدون کتاب تست میخونم و همه کتاب تست هامو که خریده بودم اهدا کردم به دوستانم

خوشبختانه نتیجه هم میگیرم

هر کسی یه متودی داره!

به نظرم تست زدن تو کارِ انسانی شاید کار بیهوده ای باشه کمی!

فقط هنگاهی تست زدن خوبه که کتاب تست همه مباحث رو پوشش داده باشه!

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      آی قربونت خوب شد گفتی!کانونم یه کتاب آبی برا ادبیات ما داره!اسمش زبان و ادبیات فارسی کنکور انسانی هستش!میخوام بدونم اون چجوریه؟تست یا آموزشم داره؟اگه داره موضوعیه؟همه مباحثو پوشش میده؟مشاورانم قراره چاپ کنه که اونم شانس ما بر اساس منابع بقیه رشته ها چاپ میکنن!

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نمیدونم شما دنبالِ چه نوع درسنامه ای هستید! ادبیات عمومی به جز زبان فارسی که درسنامه نمیتونه داشته باشه!

اون کتاب هم امروز دستم بود ها نگاه نکردم! ولی برا ادبیات اختصاصی بهترین گاج نقره ای هستش!

ولی کانون کتاب های دیر آپدیت میشه! پیشنهاد میکنم گاج رو کار کنید حواب میگیرید!

70 80 بزنید خوبه بسه!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن