X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

به نظرتون روانشناسی دانشگاه اصفهانو برم یا ١سال دیگه بخونم واسه پزشکی

سلام به همه من با رتبه ١۶٠٠٠ روانشناسی صنعتی سازماتی دانشگاه اصفهان(روزانه)اوردم واین چهارمین کنکورم هستش درسم خوبه,ولی اگه بخونم.حالا میخوام امسال نرم دانشگاهو بخونم واسه پزشکی میخواستم نظراتونو بهم بگین.سوال مهمترم اینه که اگه نرم دانشگاه اتفاقی برام نمیوفته مثلا محروم شدن از کنکور سال دیگه یا… وسوال دومم اینه که روانشناسی بالینی بهتره یا صنعتی سازمانی.

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sprite نمایش پست ها
      سلام به همه من با رتبه ١۶٠٠٠ روانشناسی صنعتی سازماتی دانشگاه اصفهان(روزانه)اوردم واین چهارمین کنکورم هستش درسم خوبه,ولی اگه بخونم.حالا میخوام امسال نرم دانشگاهو بخونم واسه پزشکی میخواستم نظراتونو بهم بگین.سوال مهمترم اینه که اگه نرم دانشگاه اتفاقی برام نمیوفته مثلا محروم شدن از کنکور سال دیگه یا… وسوال دومم اینه که روانشناسی بالینی بهتره یا صنعتی سازمانی.
      شما اگر به صورت روزانه قبول شدید،از کنکور سال بعد محروم می شوید و امکان شرکت در کنکور سال آینده رو ندارید.
      "هذا من فضل ربّی"

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببینید آقا یا خانم sprite شما با توجه به اینکه واسه چهارمین بار کنکور دادین و 16000 شدین بعید میدونم حتی با وجود قبول شدن پزشکی بتونید ادامه بدید!چون درساش واقعا سختن.به نظر من این رتبه واسه چهارمین بار بعیده بتونه از پس درسای پزشکی تو دانشگاه بربیاد.
      توصیه من اینه که همین روانشناسیو برید چون سال بعدم از کنکور سراسری محرومید
      موفق باشید
      در نهایت برای دیگران خاطره ای بیش نخواهیم بود
      سعی کنیم بهترین خاطره باشیم...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از جوابتون پس در صورت محرومیت باید برم ولی واقعا من ۴سالو اصلا نخوندم وکلا استعدادو درسم خوبه همیشه شاگرد اول بودم وبه ریاضیات علاقه دارم ولی به حفظیات اصلا یعنی بخوام بخونم میارم ولی حالا که محروم میشم میرم ی سوال دیگم اینه که روانشناسی بالینی بهتره یا صنعتی سازمانی واینکه میشه از گرایش صنعتی با بالینی رفت؟دمتون گرم

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      به تعداد سال هاي كنكور دادن نيست كه منم سال سوممه دارم كنكور ميدم ولي سال هاي قبل وقت نداشتم درس بخونم و رتبه خوبي كسب نميكردم ولي الان درصدهاي 100 رو تو آزمون هاي قلمچي در دروس فيزيك و شيمي و زيست شناسي دارم ميزنم. شما اگر استعدد داشته باشين ميتونين قبول بشين. البته در صورتي كه رشتتون روزانه هست حق شركت در كنكور سال آينده رو ندارين اصلا. اگر هم شركت كنين حتي اگر كارت ورود به جلسه هم واستون بياد و برين سر كنكور، هنگام انتخاب رشته، قسمت هاي روزانه و شبانه رو مينويسه غير مجاز. (‌امسال يكي از دوستام اينطوري شده بود ) همين روانشناسي رو بهتره برين البته اصلا آينده مشخصي واسش وجود نداره

6. Top | #6
      royan
      نمایش مشخصات
      شما در صورتی که نری دو سال از کنکور محروم هستید.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از جواب هاتون ولی کسی جواب این سوالو نداد که روانشناسی صنعتی بهتره یا بالینی واینکه میشه از گرایش صنعتی به بالینی رفت

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تغير گرايش به عهده معاون آموزشي دانشگاه و مدير گروه هست.

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بستگی به روحیاتتون داره
      من به شخصه بالینی رو ترجیح میدم
      بازار کار بهتری هم داره
      تالار کاملا تخصصی شیمی (المپیاد و کنکور)
      http://iroch.ir

iroch.ir/forum

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن