سلام دوستان عزیز خسته نباشید این کارنامه واقعا با عقل جور در نمیاد اخه مگه میشه بازیست نهایتا 14 و فیزیک 23 و دینی 45 و این حدودا 1241 منطقه 3 شد؟
ممنون میشم نظرتونو بگید
فایل پیوست 85438
سلام دوستان عزیز خسته نباشید این کارنامه واقعا با عقل جور در نمیاد اخه مگه میشه بازیست نهایتا 14 و فیزیک 23 و دینی 45 و این حدودا 1241 منطقه 3 شد؟
ممنون میشم نظرتونو بگید
فایل پیوست 85438
آقا من این درصدا رو در تخمین رتبه 96 زدم رتبه اش شد بین 2500 تا 3000 !!!!! تازه 97 خیلی بدتر از 96 رتبه ها اومد یعنی تو 97 قطعاً 4000 تا 4500 میشده!!!!!! اینم مدرک:
البته یه چیزیم بگم به ما چه که این یارو چیکار کرده مهم اینه که الآن اون داره به ریش ما میخنده و ما اینجا نشستیم داریم درصدای این یارو رو مواخذه میکنیم...هعی....
هر یه سوال از ده تا (که کانون اینطور کارنامه میده) چند درصد کارنامه ی کنکوره؟ چطور اینو محاسبه میکنید؟ با تناسب؟
الان اینا تعداد سوالای درست طرف هستن دیگه...غلطاش و نزده ها چی؟
این دیگه چ مدله
نمیشد مث گزینه دو درصدای طرف رو بزاره!
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
نمیدونم چرا به این کارنامه ها اعتمادی نیست .............کارنامه رو خودتون اگه دوستی فامیلی کسی دارین قبول شده از اون بگیرید
سلام.
بنظر من هم احتمال سهمیه داشتن ایشان بالاست.
ضمن اینکه ریاضی 90 درصد،شیمی 60 درصد و زبان 70 درصد هم کمک کرده احتمالا.
خب زبان آخرین درس عمومی کنکور هستش و خیلی از بچه ها مانند خیلی از دوستان من هم وقت نکردن اصلا به این درس برسن.البته ضریب این درس کمه و اونقدر تاثیری نداره پس درس ریاضی بیشتر کمک کرده.
سهمیه هم که احتمالش هست.
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 27 مهمان)