X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا از محتوای این تاپیک رضایت دارید؟

رأی دهندگان
    95. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

82 86.32%
    • خیر

13 13.68%
    صفحه 12 از 60 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 898
    1. Top | #166
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ellie.79 نمایش پست ها
      منم خوندم که برگ رویانی و لپه دو نوع برگ متفاوت هستند . فکر کنم اگه بگه برگ تغییر شکل یافته رویانی باید فقط لپه رو در نطر گرفت و اگه بگه برگ رویانی دیگه لپه مد نظرنیست !
      بله کاملا نظر شما درسته ، حتی کتاب درسی هم بین برگ رویانی و لپه در شکل صفحه ۱۹۸ تفاوت قائل شده

2. Top | #167
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ellie.79 نمایش پست ها
      منم خوندم که برگ رویانی و لپه دو نوع برگ متفاوت هستند . فکر کنم اگه بگه برگ تغییر شکل یافته رویانی باید فقط لپه رو در نطر گرفت و اگه بگه برگ رویانی دیگه لپه مد نظرنیست !
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hameeed نمایش پست ها
      بله کاملا نظر شما درسته ، حتی کتاب درسی هم بین برگ رویانی و لپه در شکل صفحه ۱۹۸ تفاوت قائل شده
      دوستان برگ تغییر شکل یافته ، برگ هست یا نه؟
      اگه جوابتون خیر هست در تصمیم تون تجدید نظر کنید...(چون در کتاب گیاه شناسی مقطع دهم هنرستان دقیقاً به جای اصطلاحی که کتاب ما برای برگ های رویانی به کار برده این برگ ها رو برگ اولیه گیاهان نامیده! پس در اصل منظور از برگ رویانی در کتاب ما صرفاً برگی است که در ابتدا در رویان گیاه تشکیل شده و این در اصل باگ کتاب درسی هست که ذکر نکرده لپه ها همان برگ های اولیه گیاه هستند که به خاطر نقشی که دارند دچار تغییراتی در شکل خود شده اند دقیقاً این جمله ای که گفتم در صفحه ی 48 زیست دوم هم برای فلس رعایت نشده و کتاب درسی صرفاً فلس رو در کنار برگهای جوان جزو بخش های محافظتی مریستم در نظر گرفته در حالی که هر دبیری که به تدریس این صفحه می پردازه موظف هست در حین تدریس این بخش stop کنه و به دانش آموزان بگه که فلس نوعی برگ تغییر شکل یافته هست و طراح کنکور هم مجاز هست که از فلس و نکاتش سوال مطرح کنه و این قانون طراحان تست شده در چند سال اخیر!)
      اما اگر جوابتون بله هست آیا این برگ داخل رویان هست یا نه؟
      قاعدتاً دارید میگید: بله داخل رویان تشکیل میشه و قاعدتاً داخل رویان قرار داره!
      پس نتیجه میگیریم که لپه ها برگ های رویانی هستند.

رفع ابهام 1:چرا کتاب درسی به فلس های پیاز که همه می دانیم برگ های اندوخته دار(مثل لپه ها هستند تقریباً از لحاظ کاری) و تغییر شکل یافته هستند، در صفحه 205 زیست سوم نگفته برگ تغییر شکل یافته؟ چرا اصلاً نگفته فلس و جان خودش رو راحت کنه؟ و دانش آموزان رو در این مورد به جان هم بندازه؟(مثل کاری که در مورد لپه ها با ما کرد؟) چرا دقیقاً ذکر کرده : پیاز دارای برگ های ضخیم و گوشتی هست!!!

نام: 1ss.png نمایش: 65 اندازه: 93.4 کیلو بایت

رفع ابهام 2:
      اگه تستی از کنکور سراسری به عنوان گزینه به شما این جوری سوال بده: نمی توان گفت برگ های نوعی از گیاهان میتوانند دارای نقش حفاظتی باشند. شما چه جوابی میدهید؟ میگید بله؟ یعنی برای شما فلس هایی که از مریستم رأس ساقه محافظت میکنند چون برگ تغییر شکل یافته هستند مهم نیست؟!(عمداً نوشتم نوعی از گیاهان که سریع جبهه نگیرید و بگید که برگ های جوان هم نقش حفاظتی دارند چون طبق متن کتاب در صفحه 48 دوم که نوشته برگ های جوان یا
      فلس های جوانه ممکنه در یک گیاه ابتدا فلس های جوانه تشکیل بشه و نقش حفاظتی داشته باشه واسه همین در جمله ام گفتم"نوعی گیاه")

ویرایش توسط mahdi_artur : 30 بهمن 1397 در ساعت 16:50

3. Top | #168
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ص و غ های روز سه شنبه از مبحث تنفس سلولی
      1)می توان گفت اکسیژن موجود در هوای باقی مانده می تواند باعث افزایش کارائی تولید نوعی مولکول 16 کربنه شود.
      2)می توان گفت در طی انرژی زا ترین مرحله فرآیند تبدیل گلوکز به دو پیرووات سه کربنی برخلاف مرحله ی اول این فرآیند فسفات معدنی مصرف می شود.
      3)می توان گفت برخی جانداران بی هوازی برخلاف عامل بوتولیسم دارای زنجیره ی انتقال الکترون می باشند.
      4)می توان گفت درون هر اندامک 2 غشایی، قطعاً تنها آنزیمی که می تواند هم کدون بسازد و هم آنتی کدون برخلاف نوعی rna که تشکیل پیوند پپتیدی در جایگاه a را کاتالیز میکند، وجود ندارد.
      5)در هر گیاه فاقد آنتریدی و آرکگن، هر سلول تمایز یافته روپوستی برگ تغییر شکل یافته می تواند در مرحله بی هوازی تنفس دو عدد یون هیدروژن تولید کند.

4. Top | #169
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها
      دوستان برگ تغییر شکل یافته ، برگ هست یا نه؟
      اگه جوابتون خیر هست در تصمیم تون تجدید نظر کنید...(چون در کتاب گیاه شناسی مقطع دهم هنرستان دقیقاً به جای اصطلاحی که کتاب ما برای برگ های رویانی به کار برده این برگ ها رو برگ اولیه گیاهان نامیده! پس در اصل منظور از برگ رویانی در کتاب ما صرفاً برگی است که در ابتدا در رویان گیاه تشکیل شده و این در اصل باگ کتاب درسی هست که ذکر نکرده لپه ها همان برگ های اولیه گیاه هستند که به خاطر نقشی که دارند دچار تغییراتی در شکل خود شده اند دقیقاً این جمله ای که گفتم در صفحه ی 48 زیست دوم هم برای فلس رعایت نشده و کتاب درسی صرفاً فلس رو در کنار برگهای جوان جزو بخش های محافظتی مریستم در نظر گرفته در حالی که هر دبیری که به تدریس این صفحه می پردازه موظف هست در حین تدریس این بخش stop کنه و به دانش آموزان بگه که فلس نوعی برگ تغییر شکل یافته هست و طراح کنکور هم مجاز هست که از فلس و نکاتش سوال مطرح کنه و این قانون طراحان تست شده در چند سال اخیر!)
      اما اگر جوابتون بله هست آیا این برگ داخل رویان هست یا نه؟
      قاعدتاً دارید میگید: بله داخل رویان تشکیل میشه و قاعدتاً داخل رویان قرار داره!
      پس نتیجه میگیریم که لپه ها برگ های رویانی هستند.

رفع ابهام 1:چرا کتاب درسی به فلس های پیاز که همه می دانیم برگ های اندوخته دار(مثل لپه ها هستند تقریباً از لحاظ کاری) و تغییر شکل یافته هستند، در صفحه 205 زیست سوم نگفته برگ تغییر شکل یافته؟ چرا اصلاً نگفته فلس و جان خودش رو راحت کنه؟ و دانش آموزان رو در این مورد به جان هم بندازه؟(مثل کاری که در مورد لپه ها با ما کرد؟) چرا دقیقاً ذکر کرده : پیاز دارای برگ های ضخیم و گوشتی هست!!!

نام: 1ss.png نمایش: 65 اندازه: 93.4 کیلو بایت

رفع ابهام 2:
      اگه تستی از کنکور سراسری به عنوان گزینه به شما این جوری سوال بده: نمی توان گفت برگ های نوعی از گیاهان میتوانند دارای نقش حفاظتی باشند. شما چه جوابی میدهید؟ میگید بله؟ یعنی برای شما فلس هایی که از مریستم رأس ساقه محافظت میکنند چون برگ تغییر شکل یافته هستند مهم نیست؟!(عمداً نوشتم نوعی از گیاهان که سریع جبهه نگیرید و بگید که برگ های جوان هم نقش حفاظتی دارند چون طبق متن کتاب در صفحه 48 دوم که نوشته برگ های جوان یا
      فلس های جوانه ممکنه در یک گیاه ابتدا فلس های جوانه تشکیل بشه و نقش حفاظتی داشته باشه واسه همین در جمله ام گفتم"نوعی گیاه")
      نام: D140AB37-A4D3-4968-BF4E-151EC12C51C6.jpg نمایش: 65 اندازه: 134.6 کیلو بایت

نام: 892B63DC-CD36-40E3-A8D2-EF6B7020D804.jpg نمایش: 62 اندازه: 115.8 کیلو بایت

((بدون توضیح اضافی ، تصاویر گویا و منبع هم معتبره))

5. Top | #170
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نام: D140AB37-A4D3-4968-BF4E-151EC12C51C6.jpg نمایش: 65 اندازه: 134.6 کیلو بایت

نام: 892B63DC-CD36-40E3-A8D2-EF6B7020D804.jpg نمایش: 62 اندازه: 115.8 کیلو بایت

((بدون توضیح اضافی ، تصاویر گویا و منبع هم معتبره))
      حمید عزیز کلمه : "برگ" یک کلمه ی کلّی هست که شامل : برگهای تغییر شکل نیافته و تغییر شکل یافته میشه!(آخه ما که نمیتونیم به به برگ های تغییر شکل یافته نگیم برگ که ! خود کتاب هم بهت گفتم که به فلس پیاز گفته برگ)
      حالا اگه این برگ در داخل رویان باشه ما بهش میگیم: "برگ رویانی" !
      پس معنای اصطلاح "برگ رویانی" یعنی برگی که میتونه یا تغییر شکل یافته باشه یا تغییر شکل نیافته باشه ولی در هر صورت منشأ رویانی داشته باشه!(اصلاً خود برگ رویانی مثل تمام برگ های موجود در نهاندانگان بعداً رشد میکنه و میزنه از دانه بیرون و همون برگ سبزی که از دانه در اومده در شکل کتاب درسی وقتی داره جوانه زنی رو توضیح میده اون همون برگ رویانی هست!!!!)
      این سوال کنکور نیست بلکه تألیفی هست و جوابش درسته ولی نکته ای که ته پاسخ تشریحی گفته اشتباه هست!!!!
      من منبعم خود کتاب درسی هست نه کانون و جزوه و....

6. Top | #171
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      حمید عزیز کلمه : "برگ" یک کلمه ی کلّی هست که شامل : برگهای تغییر شکل نیافته و تغییر شکل یافته میشه!(آخه ما که نمیتونیم به به برگ های تغییر شکل یافته نگیم برگ که ! خود کتاب هم بهت گفتم که به فلس پیاز گفته برگ)
      حالا اگه این برگ در داخل رویان باشه ما بهش میگیم: "برگ رویانی" !
      پس معنای اصطلاح "برگ رویانی" یعنی برگی که میتونه یا تغییر شکل یافته باشه یا تغییر شکل نیافته باشه ولی در هر صورت منشأ رویانی داشته باشه!(اصلاً خود برگ رویانی مثل تمام برگ های موجود در نهاندانگان بعداً رشد میکنه و میزنه از دانه بیرون و همون برگ سبزی که از دانه در اومده در شکل کتاب درسی وقتی داره جوانه زنی رو توضیح میده اون همون برگ رویانی هست!!!!)
      این سوال کنکور نیست بلکه تألیفی هست و جوابش درسته ولی نکته ای که ته پاسخ تشریحی گفته اشتباه هست!!!!
      من منبعم خود کتاب درسی هست نه کانون و جزوه و....
      برگ رویانی با برگ تغییر شکل یافته رویانی (که همون لپه س) متفاوته . همونطور که در شکل زیر میبینید کتاب هم بینشون تفاوت قائل شده :
      نام: 1736BD0B-ED15-44A4-B5FD-05700CCE57ED.jpeg نمایش: 61 اندازه: 299.1 کیلو بایت

7. Top | #172
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      برگ رویانی با برگ تغییر شکل یافته رویانی (که همون لپه س) متفاوته . همونطور که در شکل زیر میبینید کتاب هم بینشون تفاوت قائل شده :
      نام: 1736BD0B-ED15-44A4-B5FD-05700CCE57ED.jpeg نمایش: 61 اندازه: 299.1 کیلو بایت
      من نمیگم این دو تا یکسان هستند یا تفاوتی ندارند، عرض بنده این هست که این دو تا هر دو تاشون جزو برگ های رویان هستند پس اگه به هر کدوم بگیم برگ رویانی اشتباه نگفتیم.
      مثلاً اگه فامیلی شما: کاویانی باشه ولی اسم برادرتون حامد باشه،چه به برادرتون بگیم آقای کاویانی چه به خودتون کاملاً درست گفتیم ولی دقیق نگفتیم
      شما به من بگید که آیا لپه ها برگ هایی نیستند که داخل رویان قرار دارند؟ اگر برگ نیستند پس چرا کتاب میگه برگ تغییر شکل یافته؟(چرا کتاب به فلس پیاز میگه برگ گوشتی؟) و اگه داخل رویان نیستند پس کجا قرار دارند؟ جواب بدید لطفاً....
      من دارم میگم برگ رویانی چه تغییر شکل یافته باشه چه نباشه برگ که هست و داخل رویان هم که هست پس میتونیم بگیم لپه ها هم برگی هستند که داخل رویان هست پس لپه ها برگ رویانی هستند

ویرایش توسط mahdi_artur : 30 بهمن 1397 در ساعت 21:02

8. Top | #173
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      من نمیگم این دو تا یکسان هستند یا تفاوتی ندارند، عرض بنده این هست که این دو تا هر دو تاشون جزو برگ های رویان هستند پس اگه به هر کدوم بگیم برگ رویانی اشتباه نگفتیم.
      مثلاً اگه فامیلی شما: کاویانی باشه ولی اسم برادرتون حامد باشه،چه به برادرتون بگیم آقای کاویانی چه به خودتون کاملاً درست گفتیم ولی دقیق نگفتیم
      شما به من بگید که آیا لپه ها برگ هایی نیستند که داخل رویان قرار دارند؟ اگر برگ نیستند پس چرا کتاب میگه برگ تغییر شکل یافته؟(چرا کتاب به فلس پیاز میگه برگ گوشتی؟) و اگه داخل رویان نیستند پس کجا قرار دارند؟ جواب بدید لطفاً....
      من دارم میگم برگ رویانی چه تغییر شکل یافته باشه چه نباشه برگ که هست و داخل رویان هم که هست پس میتونیم بگیم لپه ها هم برگی هستند که داخل رویان هست پس لپه ها برگ رویانی هستند
      باشه هرطور که به صلاحتونه اونطور یاد بگیرید بالاخره صلاح مملکت خویش را خسروان دانند.
      در پناه حق موفق باشید و سربلند.

9. Top | #174
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      باشه هرطور که به صلاحتونه اونطور یاد بگیرید بالاخره صلاح مملکت خویش را خسروان دانند.
      حمید عزیز تا الآن از 8 معلم، رتبه برتر و دانشجوی زیست شناسی این سوال رو پرسیدم و منتظر جوابش هستم و اسناد و مدارک و توضیحات جنابعالی و خودم رو هم واسشون فرستادم....به زودی حقیقت ماجرا رو متوجه میشیم، من عددی نیستم که بخوام در این قضیه ها حرفم رو به کرسی بنشونم و حرفی که میزنم سعی میکنم با اسناد و مدارک کافی باشه و در صورتیکه درصدی شک کنم مطمئن باشید کوتاه میام و سعی میکنم حرف درست به کرسی بشینه.

10. Top | #175
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      ص و غ های روز سه شنبه از مبحث تنفس سلولی
      1)می توان گفت اکسیژن موجود در هوای باقی مانده می تواند باعث افزایش کارائی تولید نوعی مولکول 16 کربنه شود.
      2)می توان گفت در طی انرژی زا ترین مرحله فرآیند تبدیل گلوکز به دو پیرووات سه کربنی برخلاف مرحله ی اول این فرآیند فسفات معدنی مصرف می شود.
      3)می توان گفت برخی جانداران بی هوازی برخلاف عامل بوتولیسم دارای زنجیره ی انتقال الکترون می باشند.
      4)می توان گفت درون هر اندامک 2 غشایی، قطعاً تنها آنزیمی که می تواند هم کدون بسازد و هم آنتی کدون برخلاف نوعی rna که تشکیل پیوند پپتیدی در جایگاه a را کاتالیز میکند، وجود ندارد.
      5)در هر گیاه فاقد آنتریدی و آرکگن، هر سلول تمایز یافته روپوستی برگ تغییر شکل یافته می تواند در مرحله بی هوازی تنفس دو عدد یون هیدروژن تولید کند.

جواب ص و غ ها:
      1)ص
      2)ص
      3)ص
      4)ص
      5)ص

11. Top | #176
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      جواب شماره یک از دانشجوی دندانپزشکی مشهد:
      نام: 1.png نمایش: 51 اندازه: 5.5 کیلو بایت
      نام: 2222rrr.png نمایش: 51 اندازه: 5.2 کیلو بایت
      نام: 3rrrrr.png نمایش: 50 اندازه: 5.2 کیلو بایت

12. Top | #177
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ص غ های امروز من:
      1)کپسول باکتری از فاگوسیتوز شدن آن توسط ماکروفاژ در محل فعالیت پلاکتها جلوگیری میکند.
      غ چون محل فعالیت پلاکت خون هست ولی در خون ماکروفاژ نداریم!
      2)باکتری های استرپتوکوکوس نومونیا فاقد توانایی حرکت در مایع پیرامون هستند.
      ص چون منظور از حرکت در مایع پیرامون یعنی حرکت با تاژک که استرپتوکوکوس نومونیا تاژک نداره!
      3)خروج هر سلول زنده از بافت سنگفرشی ساده رگ دیاپدز می باشد.
      غ چون خروج استرپتوکوکوس نومونیا عامل ذات الریه از مویرگ و ایجاد ذات الریه دیاپدز نمی باشد!
      4)آزمایش چارگف در جهت تعیین ساختار سه بعدی DNA انجام شد.
      ص طبق متن کتاب که میگه مشاهدات چارگف یکی از مواردی بود که توانست ساختار سه بعدی DNA را مشخص کند.
      5)می توان گفت در برخی موارد استفاده از آنزیم پروتئینی به تنهایی نمی توانست دلیل مناسبی برای رد ماهیت پروتئینی ماده ژنتیک سلول مورد آزمایش ایوری باشد.
      ص چرا چون بعضی آنزیم های پروتئینی مثل پپسینوزن به تنهایی غیر فعال هستند و نیاز به وجود عاملی دیگه واسه فعال شدن هستند! پس اگه ایوری از این آنزیم ها استفاده میکرد طبیعتاً نتیجه اشتباه میگرفت!
      تموم
      واسه نظام جدید نمیذارید؟ بعد یه سوال تو چن تا منبع متفاوته ، روپوست بالایی در دولپه ای ها فاقد روزنه هست یا تعدادش کمه؟

13. Top | #178
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      جواب شماره یک از دانشجوی دندانپزشکی مشهد:
      نام: 1.png نمایش: 51 اندازه: 5.5 کیلو بایت
      نام: 2222rrr.png نمایش: 51 اندازه: 5.2 کیلو بایت
      نام: 3rrrrr.png نمایش: 50 اندازه: 5.2 کیلو بایت
      این دوستمون هم برگ رویانی رو = برگ تغییر شکل یافته رویانی دونسته.
      من به شخصه علی کرامت رو بیشتر از یه دانشجو قبول دارم ببخشید آقا مهدی . اصراری هم ندارم اینی که من میگم رو ملت یاد بگیرن هر کس هر چیزی رو که به نظرش درسته قبول کنه.
      موفق باشید دوست من

14. Top | #179
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      جسارتن
      برگ روانی برگ تغییر شکل یافته نیست
      برگ تغییر شکل یافته لپه ها هستش
      ولی برک رویانی بعد لپه ها تشکیل میشن کتاب در این مورد چیزی نگفته
      برا همین گنگه این قسمت کتاب ولی طراح کنکور میتونه ازش تست طراحی کنه چون تو کتاب هستش
      ص198 ک و شکل 199ک
      لپه خودش جزیی از رویانه

15. Top | #180
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نکته کاج دانه ش برگ رویانی نداره
      اگرم داره تو کتاب بهش اشاره نشده

صفحه 12 از 60 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن