کنکور دارد میآید ستاد کوفت سازی احساسات و بازی با اعصاب و روان کنکوریها
واقعا خیلی سریع میگذره سال کنکور
نوشته اصلی توسط saj8jad کنکور دارد میآید ستاد کوفت سازی احساسات و بازی با اعصاب و روان کنکوریها فقط عکس اینو فیلمش کنن خیلی خوبه هم اکنون در سینمای های سراسر ایران
?why do we fall so that we can learn to pick ourselves up
توی عکس جای حسینی بای خالی بود
نوشته اصلی توسط saj8jad کنکور دارد میآید ستاد کوفت سازی احساسات و بازی با اعصاب و روان کنکوریها من چندمین کنکورمه ولی اون توپولی رو نمیشناسم. کیه اون؟
To the hope of it all..
نوشته اصلی توسط Old seyed فقط عکس اینو فیلمش کنن خیلی خوبه هم اکنون در سینمای های سراسر ایران قشنگ شده حالا؟ اینا خودشون فیلمن داداش
نوشته اصلی توسط NiNi من چندمین کنکورمه ولی اون توپولی رو نمیشناسم. کیه اون؟ پروفسور دکتر خلبان عبدالرسول عمادی هستن ایشون
نوشته اصلی توسط saj8jad پروفسور دکتر خلبان عبدالرسول عمادی هستن ایشون :troll (16): عذابِ اُخروی به روایت تصویر..
من از دکتر توکلی بیشتر میترسم تا خود کنکور حسینی بای هم که خودش یه کنکوریه واسه خودش
بطحایی جاش خالیه
♡Be your Own HERO
KONKUR IS COMING
نوشته اصلی توسط Mysterious بطحایی جاش خالیه بر عکس میخواستم بطحایی روهم بزارم ولی دیگه خیلی شلوغ میشد
نوشته اصلی توسط saj8jad کنکور دارد میآید ستاد کوفت سازی احساسات و بازی با اعصاب و روان کنکوریها فقط خنده های خدایی
نوشته اصلی توسط saj8jad بر عکس میخواستم بطحایی روهم بزارم ولی دیگه خیلی شلوغ میشد اتفاقا بطحایی رو بذار جای عمادی بعد عمادی رو کوچیک تر کن بذار پشت بطحایی عالی میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)