من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
اگه چاره ای نداشتی کتاب زیست مبتکران در صورتی که چاپ شده باشه رو بگیر ,از مشاور تیک شنیدم کتاب خوبیه قبلش هم خودم نگاه بهش انداخته بودم
جنابِ زاپاتا
مثلِ همیشه عنوانِ تاپیکهایِ شما خاصِ
تگ کردنی وسوسه شدم ببینم چه خبره؟ : )))))
Başka bir dünyayam
Ele dünyayam ki , orde ğem yox

یاشیخ!!!!!!
خودتاپیک نیازبه ترجمه داردبرایمان چ برسدبه ارسال کامنت وپست![]()
شما به زیبایی رفتاری هستید که از خود نشان میدهید
چه علاقه ای دارین به حاشیه ساختن؟
دقیقا روی جلد نوشته شده که این کتاب تلفیقی از ازمون پلاس و میکروطلایی هستش حالا اینی که گفتن نویسندش اقای زارع هست بحثش جداس ولی نه اینکه بخوان قالب(یا شایدم غالب!)کنن به مردم
مولف برای کتاب دارای حق عنوان هست و اینجوری نیست که ناشر هر کتابی رو خواست با هر عنوانی خواست بتونه چاپ کنه. در مورد کتابهای میکرو زیست و شیمی، همه دانشآموزان میکرو رو با استفاده از مولفین اصلی اونا میشناسن و استفاده از اعتبار و برند میکرو جهت فروش محتوای دو کتاب دیگه که هیچ ارتباطی به مولفین اصلی این کتابها نداره، باعث فریب دانشآموزانی میشه که با در نظر گرفتن شناختی که از میکرو داشتن، اقدام به خرید این کتاب میکنن.
درود و سلام بر دکتر زارع عزیز.چقد دربه در این سایت و اون سایت گشتم تا شما را پیدا کنم.نه پیجی نه چیزی
الان که این قصه رو میشنوم چه خبر شده خیلی ناراحت شدم.دهم و یازدهم فقط با کتاب شما لذت بردم.از اول مه تا الان هم منتظر کتاب شما بودم چون هیچ کتابی مثل کتاب شما خوب نیست از نظر من.تا ایکنه رو سایت میزنن میکرو.اینقد خوشحال شدم.خرید کردم حالا بعدش دیدم که ترکیب با پلاس و زیست طلایی هست.الان شما دکتر اخر این کتاب دوازدهم رو منتشر میکنین با گاج یا انتشارات دیگه؟یا ن.وقتی اینطور شد بیخیال میشین؟خیلی خیلی منتظریم.
یه نصیحت از من به تو
داوطلبا به دو دسته تقسیم میشن ببین کدومی:
۱-اونایی ک تا ۶۰٪تو زیست راضین و عزم چندانی ندارن برای درصد بالاتر
۲-عدهای ک ب ۶۰٪درصد راضی نیستن و بالاتر میخوان
اگه از دسته اولی ک خیلیم عالی بوده انتخابت برای زیست چون هم تستاش و هم درسنامش کافیه برات
اما اگه از دسته دومی و با تلاش زیادت نمیتونی ب بالای شصت برسی یا متناوبه درصدات میکرو رو از سرت بیرون کن.تعداد غلطاش بسیار زیاده فصل پنج سال یازدهمش ک دیگه شاهکاره همش غلطه و همین غلطها باعث میشه به درصد دلخواهت نرسی.بنظرم درسنامه الگو و تست خیلی سبز کنار هم منابه خوبی هستن اما بهرحال میل خودتونه چون تستای میکرو جوریه که برخلاف گفته خودشون٬به بعضی مطالب بی اهمیت بسیار پرداختن و به بعضی از مطالب مهم خیلی پرداخته.تمامی رتبه برترهای نظام جدید از خیلی سبز یا الگو استفاده میکنن و متفقالقول هستن ک میکرو کیفیت تستاش و غلط های درسنامش آزار دهندس.
پن:ممکنه (یعنی حتما) خیلیا خرده میگیرن به حرفم اما حقیقت تلخه.
همچنین ممکنه بگن خب غلطهارو برای گاج ارسال کن و جایزه بگیر اما کی میاد و حوصله داره ده تا غلطو بنویسه یجا بعدش تایپش کنه تا نهایتا ۴۰ تومن بگیره؟
به شدت موافق سخن دوست عزیزمونم .
یه مشکل که هست اینه که تو عرصه کنکور انتشاراتی که زیادی مشهور بشه و به دهن بیوفتده کم کم و نا محسوس از کیفیتش میزنه اینو باید قبول کنیم .
جناب زارع مولف خوبی هستن اما مشکل اینه که تستهاشون یکم داغونه (البته توهین نه ها) اینجوری که تقریبا تستا به یک دیگر شبیه اند نه از مطالب بلکه از نحوه تست . بیشترشون جای خالی هست .
و مسئله دوم کمی هم به مطالب کم اهمیت زیاد پرداخته شده .
اما انصافی من اول مهر با نظرات منفی دوستان دل رو به دریا زدم و الگو گرفتم . خدا شاهده که اصلا من زیاده گویی یا حتی سوالات چرت ندیدم . پارسال ( دهم) میکرو گرفته بودم اما با وجود درسنامه قویش نمیتونستم تو آزمون ها جواب خوب بگیرم اما با الگو تقریبا خدا رو شکر به درصد 80 ( اگه میانگین بگیریم) رسیدم . اینو بگم : من کل گزینه های الگو رو برسی میکنم و نکته هاش رو مینویسم . اما دهم اینجوری نبود .
حالا من هم سیلیقه خودمو داشتم .و با نگارش و تالیف میکرو حال نمیکردم( چشام آستیگماته) .
حالا دوستان به جای خوندن این مطالب و تضعیف انگیزه بچسبید به درس .![]()
نظر شما کاملاً محترمه اما نیازی نیست ده تا غلط بفرستین. شما دو سه تا از این غلطای علمی زیاد رو که میگین بفرستین کافیه! بههر حال در کنکورهای گذشته ثابت شده که سبک تستهای کتابهای ما بیشترین شباهت رو به کنکور داره و بارها حتی تستهای ما عینا در کنکور اومده و همچنین چند سال گذشته، تنها کتابی بودیم که همه نکات کنکور رو پوشش دادیم، حتی نکات کاملا جدید. و خب اینکه شما بهنظرتون نکتهای بیاهمیت هست، نظر شما بوده و ما با توجه به تجربهای که داریم و شناختی که از کنکور داریم، تشخیصمون این بوده که اون نکتهی بهظاهر بیاهمیت از نظر شما، نکتة مهمی بوده. حالا اینکه شاید این نظر با نظر بقیه کتابها مخالف باشه، دلیل بر اشتباه بودن کار ما نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)