X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

میشه پذیرش کنکور 98 رو پیش بینی کرد؟

با توجه به اینکه امسال دو مدل سوال میدن و گفتن سهمیه بندی هم نداریم بین نظام قدیم و جدید به نظرتون میشه از کارنامه های پارسال برای قبولی و درصد های مورد نیاز استفاده کرد؟
      به نظرتون چقدر و جطور درصدا و تراز ها تغییر میکنه؟
      اگه مثل تفاوت 97 با 96 بالا بره 2000 زیر گروه یک تو منطقه دو که میشه 4000 کشوری اونطوری که گزینه دو میگه میره تو چه رتبه ای؟

ویرایش توسط ALIREzzzO : 12 آذر 1397 در ساعت 12:40

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اینا رو بچه ها نمیدونن ک !!!فقط سازمان سنجش میدونه بعد فک نکنم دیگه بشه سر درصد ای سال قبل حساب باز کرد نمونش همین کنکور97ک با درصد ای خوب رتبه ها نجومی شدن

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فک کنم امسال داوطلب بیشتری شرکت کنه و اوضاع قبولی هم بی ریخت خواهد شد

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      امسال رو نميشه پیش بینی کرد

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه مثل تفاوت 97 با 96 بالا بره 2000 زیر گروه یک تو منطقه دو که میشه 4000 کشوری اونطوری که گزینه دو میگه میره تو چه رتبه ای؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khate نمایش پست ها
      اینا رو بچه ها نمیدونن ک !!!فقط سازمان سنجش میدونه بعد فک نکنم دیگه بشه سر درصد ای سال قبل حساب باز کرد نمونش همین کنکور97ک با درصد ای خوب رتبه ها نجومی شدن
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam13 نمایش پست ها
      فک کنم امسال داوطلب بیشتری شرکت کنه و اوضاع قبولی هم بی ریخت خواهد شد
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_hp نمایش پست ها
      امسال رو نميشه پیش بینی کرد

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALIREzzzO نمایش پست ها
      با توجه به اینکه امسال دو مدل سوال میدن و گفتن سهمیه بندی هم نداریم بین نظام قدیم و جدید به نظرتون میشه از کارنامه های پارسال برای قبولی و درصد های مورد نیاز استفاده کرد؟
      به نظرتون چقدر و جطور درصدا و تراز ها تغییر میکنه؟
      دوست عزیز عذر میخوام ولی شما کی وقت میکنی درس بخونی؟! از این مسائل حاشیه ای بکشید بیرون اگر میخوای موفق بشی، الان چند تاپیک رو دیدم که شما استارترش بودید
      شما یه زحمت بکش آمار نحوه پاسخگویی داوطلبان کنکور 97 رو که همین هفت هشت روز پیش پیک سنجش منتشرش کرد رو بررسی کن متوجه میشی اوضاع احوال به چه صورت هستش
      هر سال رقابت اصلی برای رشته محل های تاپ فقط بین 8-10 درصد داوطلبان کنکور در کل کشور هستش
      هر ساله تعداد زیادی از دانش آموزان به دلیل ناآگاهی و سوداگران کنکور برای کسب منافع حداکثری میان شلوغش میکنن و جو راه میندازن و میگن امسال کنکور قراره منفجر بشه، داوطلبا بشن بیشتر از شونصد هزار نفر و سوالات رو نجومی بدن و از این داستانا
      در صورتی که داوطبان هر چقدر که بشن چه نظام قدیم و چه نظام جدیدم که باشه
      رقابت نهایت بین 10 درصد کل تعداد داوطلبان هستش، باقی رسما نخودین! هر کسی هم میخاد بدش بیاد بیاد اینو من نمیگم ، آمار چند ساله برگزاری کنکور از عهد قجر تا الان میگه

شما درصدهای رتبه 1 کنکور 97 رو با درصدهای رتبه 1 کنکور 96 مقایسه کنید ، به همین ترتیب برای رتبه های 2 ، 3 ، 4 ، 5 و ...

کارنامه رتبه
      1 کنکور 96 ، جناب قاسمی نژاد :

کارنامه رتبه
      1 کنکور 97 ، جناب براتی :

نتیجه گیری بررسی دو کارنامه به عهده خودتون!

8. Top | #8
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      هر سال نتايج منحصر به فرد خودشو داره

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      دوست عزیز عذر میخوام ولی شما کی وقت میکنی درس بخونی؟! از این مسائل حاشیه ای بکشید بیرون اگر میخوای موفق بشی، الان چند تاپیک رو دیدم که شما استارترش بودید
      شما یه زحمت بکش آمار نحوه پاسخگویی داوطلبان کنکور 97 رو که همین هفت هشت روز پیش پیک سنجش منتشرش کرد رو بررسی کن متوجه میشی اوضاع احوال به چه صورت هستش
      هر سال رقابت اصلی برای رشته محل های تاپ فقط بین 8-10 درصد داوطلبان کنکور در کل کشور هستش
      هر ساله تعداد زیادی از دانش آموزان به دلیل ناآگاهی و سوداگران کنکور برای کسب منافع حداکثری میان شلوغش میکنن و جو راه میندازن و میگن امسال کنکور قراره منفجر بشه، داوطلبا بشن بیشتر از شونصد هزار نفر و سوالات رو نجومی بدن و از این داستانا
      رقابت نهایت بین 10 درصد کل تعداد داوطلبان هستش، باقی رسما نخودین! هر کسی هم میخاد بدش بیاد بیاد اینو من نمیگم ، آمار چند ساله برگزاری کنکور از عهد قجر تا الان میگه

شما درصدهای رتبه 1 کنکور 97 رو با درصدهای رتبه 1 کنکور 96 مقایسه کنید ، به همین ترتیب برای رتبه های 2 ، 3 ، 4 ، 5 و ...

کارنامه رتبه

کارنامه رتبه

در رابطه با خط اول شما باید بگم آفرین به شما که ایشون رو شناختی.. اگه ایشون تاحالا به جا این همه تاپیک و بحث و جدال نشسته بود درسشو بخونه تا الان کنکور که هیچی هفت خوان رستم رو هم رد کرده بود! ولی چه فایده آخره کار ما مقصریم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کارنامه رتبه

کارنامه رتبه

داداش الان نمیشه همه درسا رو خوب بست میخوام یسری مباحث رو از ریاضی و فیزیک حذف کنم تا به زیست و شیمی بهتر برسم
      این مقایسه برای رتبه یکه که میگه درصدا حدودا کمتر شده.درحالیکه همه داد میزنن که درصدا خیلی بیشتر شده شاید تو رتبه های بالاتر هم حق با اونا بوده مثلا حدودای 2000
      تو که دستی بر اتش داری ازت دو تا سوال دارم تا چقدر میشه رو کارنامه های سال پیش رو قبولی امسال حساب کرد؟بعد بخمین رتبه گزینه دو چقدر درسته ؟

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

کافیه فقط 15 دقیقه این آمار رو بررسی و حلاجی کنید تا ببینید واقعیت کنکور چیست و داستان از چه خبره
      بعد آمار امسال رو هم برای اینکه خیالتون از هفتاد و دو و نیم دولت راحت بشه با آمار کنکور 96 مقایسه کنید تا درک صحیح تری نسبت به کنکور و عملکرد دانش آموزان پیدا کنید

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shayan_senator نمایش پست ها
      در رابطه با خط اول شما باید بگم آفرین به شما که ایشون رو شناختی.. اگه ایشون تاحالا به جا این همه تاپیک و بحث و جدال نشسته بود درسشو بخونه تا الان کنکور که هیچی هفت خوان رستم رو هم رد کرده بود! ولی چه فایده آخره کار ما مقصریم
      من تازه دیروز تصمیم گرفتم شروع کنم متاسفانه میخوام ببینم چه خاکی باید سرم کنم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کافیه فقط 15 دقیقه این آمار رو بررسی و حلاجی کنید تا ببینید واقعیت کنکور چیست و داستان از چه خبره
      بعد آمار امسال رو هم برای اینکه خیالتون از هفتاد و دو و نیم دولت راحت بشه با آمار کنکور 96 مقایسه کنید تا درک صحیح تری نسبت به کنکور و عملکرد دانش آموزان پیدا کنید

داداش چیزی که میدونی رو بگو خب

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      داداش الان نمیشه همه درسا رو خوب بست میخوام یسری مباحث رو از ریاضی و فیزیک حذف کنم تا به زیست و شیمی بهتر برسم
      این مقایسه برای رتبه یکه که میگه درصدا حدودا کمتر شده.درحالیکه همه داد میزنن که درصدا خیلی بیشتر شده شاید تو رتبه های بالاتر هم حق با اونا بوده مثلا حدودای 2000
      تو که دستی بر اتش داری ازت دو تا سوال دارم تا چقدر میشه رو کارنامه های سال پیش رو قبولی امسال حساب کرد؟بعد بخمین رتبه گزینه دو چقدر درسته ؟
      نه دوست عزیز شما مثل اینکه جدی جدی شوخیت گرفته واقعا!
      شما بیش از 7 ماه مهلت داری بعد برگشتی میگی نمیشه درسا رو خوب بست!؟ ، مگه قراره چکار کنی دقیقا!؟ ، تازه شما خوبه فارغ التحصیل هم هستی ، اگر جای این دوازدهمیا طفلیا باشی چی میگفتی پس
      اولا توصیه من اینه که هیچ مبحثی رو حذف نکنی، ثانیا اگر بازم رو مواضعت همچنان پایدار بودی میتونی
      فقط هندسه1 رو از ریاضی و سینماتیک و دینامیک رو از فیزیک حذف کنی ، هر چند از الان کار بسیار اشتباه و عبثی هستش که بخوای مبحثی رو حذف کنی
      شما برای اینکه خیالت راحت بشه
      حدودا بین 5 تا 10 درصد برای هر درس به درصدهای خام کارنامه مورد نظرت اضافه کن
      مثلا رتبه رتبه 567 امسال در درس فیزیک 53 درصد زده ، شما اون درس رو 60 در نظر بگیر ، یعنی 7 درصد بیشتر در نظر بگیر ، برای سایر درصدهای خام اون رتبه این افزایش رو اعمال کن
      در مورد گزینه دو هم ، تخمین رتبه دقیقه نمیده ، چون تراز کل داوطبان رو در اختیار ندارن فلذا قابل استناد نیست

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      من تازه دیروز تصمیم گرفتم شروع کنم متاسفانه میخوام ببینم چه خاکی باید سرم کنم
      عزیز دل ، خوبه آفرین که تصمیم گرفتی شروع کنی
      خیلی خوبه که از الان به فکر افتادی مورد میشناسم قبل عید تازه یادش اومده عی گویا قراره برای کنکور بخونه و ...

داداش چیزی که میدونی رو بگو خب
      من چیز خاصی رو نمیدونم گرامی
      شما ببین برای هدفت که رشته x دانشگاه y شهر z هستش
      چه محدوده رتبه ای نیازی داری ، چه محدوده درصدهای خامی رو نیازی داری ، با توجه به آمار امسال میشه فهمید که اوضاع چطور بوده و باید چکار کرد دیگه چیز خاصی نداره باور کن

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن