سلام
کسی با این کتاب نتیجه گرفته ؟
یعنی واقعا از 0 خودشو رسونده به 40. 50 ؟
سلام
کسی با این کتاب نتیجه گرفته ؟
یعنی واقعا از 0 خودشو رسونده به 40. 50 ؟

30سال کانون کسی روکه منفیه واصلاپایه خوبی نداره به30_40درصدمیرسونه البته اصل این گفته غلطه چون بایدبه بودجه بندی حواسمون باشه مثلامعادله ونامعادله ودرجه2وتابع کلامستقیم وغیرمستقیم حدود5تست داررندولی مثلثات به تنهایی توکنکورهای94به بعداز1تست تا3تست داشته یامثلابحث مشتق وکاربردبه تنهایی5تست داره ومهمه که ازمباحث پایه ای برای کسی که ضعیف هست شروع کنیم به آموزش مثلاتوان ورادیکال واتحادوتجزیه وهورنرومعادله ونامعادله بعدش تابع بعدش براکت وقدرمطلق بعدش مثلثات وبعدش حدوپیوستگی ومجانب بعدش کاربردمشتق وانتگرال
تکلیف مباحث جدامثل آنالیزواحتما وآماروهندسه ومقاطع مخروطی هم که مشخصهپس نتیجه این میشه که 30سال کانون فقط میتونه یه کاتالیزورباشه نه منبع اصلی تخته سیاه میتونه مکمل خوبی برای رسیدن به60درصدباشه با30سال کانون ولی خیلی سبزجامع اگه متوسط باشیدمیتونیدباهاش بالایی70هم برسید
من خودم چاپ96خیلی سبزجامع رودارم تک جلدیه البتتهآی کیوهم دارم ولی اون تستهای علامتدارش روواسه جمع بندی گذاشتم
![]()
شما به زیبایی رفتاری هستید که از خود نشان میدهید
خودت چ کتابایی داری؟ به نظرم قبل ابی کانون یه کتاب دیگه بخونی بهتر باشه. من خودم از مهروماه میخونم خیلی خوب و مفصل همه چیزرو گفته. درسنامه هارو زود تموم کن برو سراغ تستا بعدش تستای ابی رو هم کار کن به جای مهروماه خیلی سبز یا تخته سیاه هم میتونی کار کنی...من خودم صفرم مهروماه هم همه چی رو از صفر گفته اصلا هم سنگین نیست یه خورده مفصله باید زودتر بری سراغش و تمومش کنی
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
بنظر من خیلی سبز جامع رو کار کن
درسنامه فوق العاده روانی از لحاظ بیان داره
تستاش هم خوبن
اما مهروماه خیلی بد توضیح داده و من بشخصه نمیتونم باهاش جوردربیام
آبی کانون رو هم نداشتم و نمیتونم راجع بهش توضیح بدم.
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)