والادوفصل اول فیزیک سوم روباتستای سراسری یدورخوندم امابازم خیلی سخته !ازفردام قانون گازاروش میکنم!
ببین دوست من ....
میانگین درصد فیزیک داوطلب ها در سال 90
برای رشته تجربی : 4.8 درصد بود ....47000 نفر منفی زده بودن و 120000 نفر هم بین 0 تا 10 زده بودن
برای رشته ریاضی : 11.7 درصد ..... 26000 نفر منفی زده بودن و 75000 نفر هم بین 0 تا 10 زده بودن
توریاضی 90 هیشکی فیزیکو 100 نزد اما تجربی 2 نفر 100 زده بودن ...
اگر کسی فقط فیزیک رو 100 بزنه بقیه رو 0 بزنه رتبه اش زیر 500 (5000) میاد
ویرایش توسط Bl4Ck_96 : 18 شهریور 1392 در ساعت 20:38 دلیل: (5000)
ریاضی2 ، حسابان بجزفصل آخر ، فیزیک2و3، شیمی3بجز ف3، شیمی 2بجز ف، 5 هندسه2 دوفصل اول، عمومیام زیاد جالب نیست تازه شروع کردم:d![]()
ویرایش توسط ROS3 : 19 شهریور 1392 در ساعت 09:17
منطق
روان شناسي
اقتصاد
عربي 2و3 رو تاحدودي
رياضي تاحدودي
ادبيات 3 تقريبا داره تموم ميشه ولي دقيق نخوندم
ديني 3 80% خوندم
ارايه هاي ادبي 80% خوندم
سومم رو تقريبا دارم تموم ميكنم
ولي اصلا از خوندنم راضي نيستم
مثلا ادبيات با اينكه خوندم ولي انگار هيچي بلد نيستم
بيخودي وقت گذاشتم
فقط عربي وروانشناسي ومنطق واقعا پيشرف كردم تو اين يك ماه كه درس خوندم
من که مشاور نیستم . اگه پولشو داری و می خوای خرج کنی برو پیش یه مشاور خوب تو شهرتون و از فرداش شروع کن با توجه هدفت درس بخون .
اگرم نه که اشکال نداره , بیا تو این تایپک از استاد نوید اتحادیان مقدم به طور رایگان مشاوره بگیر :
سوالات مشاوره ای خود را از استاد مقدم در اینجا بپرسید... - صفحه 3
اگر بهش بگی که پول مشاور و اینجور چیزا نداری , کاملا رایگان برات برنامه اختصاصی می ریزه , فقط تمام شرایطت رو براش توضیح بده , اینم ایمیلش :
navid.etehadian@yahoo.com
با یکی از اون سه راه باهاش در ارتباط باش , برای برنامه کمکت می کنه . اینطوری با برنامه موفقیتت حتمیه
یه توصیه هم از سمت من :
این سه تا رو بعد از توکل بر خدا فراموش نکن : خلاصه نویسی , تستای کنکور سال های قبل , منابع خوب و تست های نزدیک به کنکور
امیدوارم موفق بشی
ویرایش توسط Parniya : 19 شهریور 1392 در ساعت 11:10 دلیل: لینک انجمن های دیگه رو نذارید / همه جا ممنوع هسش ، اینجا هم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)