X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 26
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

مقایســـــــــه دو کارنامــــــــــه 97

سلام دوستان
      این دو کارنامه رو ببینید:

منطقه3: کارنامه1
      نام: Untitled.png نمایش: 396 اندازه: 209.7 کیلو بایت

منطقه1: کارنامه2
      نام: Untitled.png نمایش: 401 اندازه: 206.7 کیلو بایت

کاری به منطقه هاشون ندارم
      درصد عربی، دین و زندگی و فیزیک هردو کارنامه که مشابه هست (چقدر عربی 100 داشتیم امسال)
      کارنامه اولی نسبت به کارنامه دومی رتبه کشوری و تراز بهتری داره (حدود 200 تراز بهتر و 100 رتبه کشوری بهتر!)
      اما کارنامه اولی (که رتبه و تراز بهتری داره) 16% ادبیاتِ کمتر، 20% زبانِ کمتر، 9% ریاضی کمتر داره اما در عوض 12% زیست بیشتـر و 5% شیمی بیشتـری داره
      بقیه درصدها هم که گفتم مشابهه
      و حالا نکته قابل توجه اینجاست
      اون 12% زیست بهتر و 5% شیمی بهتره کارنامه1 نسبت به کارنامه2 نه تنها کمبود درصدهای ادبیات و زبان و ریاضی رو جبران کرده بلکه وضعیتشم بهتر کرده و 200 تراز بیشتر و 100 رتبه بهتر داده
      یعنی زیست شناسی انقدررر تاثیرگذار هست و اگر خوب بزنیم میتونه تا حدودی کمبود سایر درسهارو جبران کنه
      #زیست_را_بجوید

(اینم بگم همه این کارنامه ها واسه ساله 97 هست همشم درسته)
      ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم...
      ویرایش توسط Amin6 : 27 آبان 1397 در ساعت 17:10

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin6 نمایش پست ها
      سلام دوستان

منطقه3: (کارنامه1

درصد عربی، دین و زندگی و فیزیک هردو کارنامه که مشابه هست (چقدر عربی 100 داشتیم امسال)
      کارنامه اولی نسبت به کارنامه دومی رتبه کشوری و تراز بهتری داره (حدود 200 تراز بهتر و 100 رتبه کشوری بهتر!)
      اما کارنامه اولی (که رتبه و تراز بهتری داره) 16% ادبیاتِ کمتر، 20% زبانِ کمتر، 9% ریاضی کمتر داره اما در عوض 12% زیست بیشتـر و 5% شیمی بیشتـری داره
      حالا سوال من اینه که
      اون 12% زیست بهتر و 5% شیمی بهتره کارنامه1 نسبت به کارنامه2 نه تنها کمبود درصدهای ادبیات و زبان و ریاضی رو جبران کرده بلکه وضعیتشم بهتر کرده و 200 تراز بیشتر و 100 رتبه بهتر داده؟؟؟؟
      این برداشت درسته؟ یعنی زیست شناسی انقدررر تاثیرگذار هست و اگر خوب بزنیم میتونه تا حدودی کمبود سایر درسهارو جبران کنه؟

یه چیزی بگم کف کنی درصد ای دوستم تو این درسا از من بیشتر بود 30درصد ادبیاتش 30درصد دین و زندگیش و 25درصد ریاضیش و من تو این درسا از اون بالاتر بودم 15درصد زیست و 18درصد شیمی و 3درصد فیزیک جالبش اینه ک اون رتبه منطقش8000تا از من بدتر بووووود و 320تا تراز من از اون بهتر!!!!!!!!!!زیست و شیمی خیییییییلی تاثیر داره

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.عجیب و خیلی باحال.چیزه نیست که نشه باور کرد.ولی اینطوریه..و مصداق این هم نیست که ادبیات و عمومیو گند بزنیم و با زیست جبران کنیم...کنکور بیشتر تعادل هارو جم میکنه ..

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin6 نمایش پست ها
      سلام دوستان

منطقه3: کارنامه1
      نام: Untitled.png نمایش: 396 اندازه: 209.7 کیلو بایت

منطقه1: کارنامه2
      نام: Untitled.png نمایش: 401 اندازه: 206.7 کیلو بایت

حالا سوال من اینه که
      اون 12% زیست بهتر و 5% شیمی بهتره کارنامه1 نسبت به کارنامه2 نه تنها کمبود درصدهای ادبیات و زبان و ریاضی رو جبران کرده بلکه وضعیتشم بهتر کرده و 200 تراز بیشتر و 100 رتبه بهتر داده؟؟؟؟
      این برداشت درسته؟ یعنی زیست شناسی انقدررر تاثیرگذار هست و اگر خوب بزنیم میتونه تا حدودی کمبود سایر درسهارو جبران کنه؟

نمیدونم ی جا خاندم دیدم شنیدم
      ...........................................
      هرکی میخاد ادبیات معارف عربی زبان ...... هر چهارتاشونو 100 بزنه ...... کافیه 4 تست زیست بیشتر بزنه

شاید کمی اغراق به نظر بیاد
      ولی خوب فاز میده واسه درک جایگاه زیست

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به یه چیز جالبی برخوردم که شاید برای اونایی که تا حالا جا موندن خیلی حائز اهمیت باشه و یه تکونی به خودشون بدن
      اگه مجله سرای دانش 34 و 36 امسال رو دیده باشین قسمت قهرمان پیشرفت رتبه های 294 و 296 منطقه 3 هستن که درصد های اونا خیلی برام جالب بود اینطور که
      رتبه 294 به ترتیب دفترچه 45/57/82/52/0/52/76/90/76
      ورتبه 296 به ترتیب دفترچه71/74/74/57/0/69/69/94/73
      نکته جالبش اینجاست که عمومی ها تقریبا یکسان ولی 8 درصد زیست اومده 5 درصد ریاضی 17 درصد فیزیک و 26 درصد شیمی رو جبران کرده
      یعنی زیست اونقدر حتی تو درصد های خیلی کم قدرت داره که فیزیک و ریاض به چشمش نمیان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      از اون جالب تر رتبه 1098 منطقه 3 تجربی
      در صد ها به ترتیب
      ادبیات 6
      عربی 8
      معارف 6
      خارجه 2
      زمین شناسی 0
      ریاضی 2
      زیست شناسی 8
      فیزیک 2
      شیمی 6
      زیست کار همه رو یکسره کرده یعنی با 5 درصد زیست بیشتر مطمئنم 100 تا دیگه جا به جا میشد و خارجه 30 درصد و دینی 20 درصد بیشتر این رتبه در حد 600 تا 700 منطقه و حتی 500 منطقه 3 پایین میومد
      رتبه های بالاتر و پایین تر همین شخص اگه نگاه کنید زیست 60 70 درصد و ریاضی فیزیک 50 60 درصد دارن
      مخلص کلام
      #زیست_را_جدی_بگیریم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از تاپیک مفیدتون
      من خودم با وجود اینکه خیلی کندم ولی بیشتر وقتم مشغول همین زیستم و کنارش شیمی هم میخونم تازه شروع کردم عمومیارو هم اضافه کردم اگه برسم ریاضی هم بخونم.....ولی واقعا نمیدونم کی میخام فیزیک بخونم...صفرم که نمیشه زد تاثیر بدی داره روی رتبه...نمیدونم چطور باید جبران کنم این فیزیکو

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeGa-Mind نمایش پست ها
      ممنون از تاپیک مفیدتون
      من خودم با وجود اینکه خیلی کندم ولی بیشتر وقتم مشغول همین زیستم و کنارش شیمی هم میخونم تازه شروع کردم عمومیارو هم اضافه کردم اگه برسم ریاضی هم بخونم.....ولی واقعا نمیدونم کی میخام فیزیک بخونم...صفرم که نمیشه زد تاثیر بدی داره روی رتبه...نمیدونم چطور باید جبران کنم این فیزیکو
      حالا این خوبه
      من میخونمو هیچی نمیشه این فیزیک

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تاپیک مفیدی بودمخصوصابرامن که سرفیزیک می خوام کنکوروبذارم کنار.
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lolipop نمایش پست ها
      حالا این خوبه
      نکته ی خیلی جالبترش برای من اینه که انقدر به فیزیک علاقه دارم که بعد چند سسال دوری از درس از اول به عشق فیزیک تصمیم گرفتم دوباره بخونم بعد دیدم همه میگن این رشته ها خب عملا تو ایران به نتیجه ای نمیرسن و ...منم منصرف شدم و تصمیم گرفتم تجربی کنکور بدم از اون موقعی که زیست رو دیدم یادم رفته درسی هم به اسم فیزیک وجود داره بقیه درسا هم به زور یه نیم نگاهی بهشون میندازم.....خدایی زیست اصلاااااا اندازه ی فیزیک شیرین نیست ولی خب حیف....

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نکته ی خیلی جالبترش برای من اینه که انقدر به فیزیک علاقه دارم که بعد چند سسال دوری از درس از اول به عشق فیزیک تصمیم گرفتم دوباره بخونم بعد دیدم همه میگن این رشته ها خب عملا تو ایران به نتیجه ای نمیرسن و ...منم منصرف شدم و تصمیم گرفتم تجربی کنکور بدم از اون موقعی که زیست رو دیدم یادم رفته درسی هم به اسم فیزیک وجود داره بقیه درسا هم به زور یه نیم نگاهی بهشون میندازم.....خدایی زیست اصلاااااا اندازه ی فیزیک شیرین نیست ولی خب حیف....
      اقعا متاسفم
      همه ما آرزوها و علایقمون رو فدای اطرافیان و حرفاشونو این چرت و پرتا کردیم
      شمام که علاقه دارین مطمئنم خوب استارت بزنید حتماااااا موفق میشین
      و

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقعا متاسفم
      همه ما آرزوها و علایقمون رو فدای اطرافیان و حرفاشونو این چرت و پرتا کردیم
      شمام که علاقه دارین مطمئنم خوب استارت بزنید حتماااااا موفق میشین
      و
      ممنون عزیزم...راستش اون ها هم واقعا درست میگفتن نمونش یکی از دوستان خودم بود که ارشد فیزیک داشت از بهترین دانشگاه...و چقدر هم درسش خوب بود تو دانشکاه و فعال و ...ولی الان داره رایگان تو شهرشون تدریس میکنه تا لااقل تو خونه نمونه..

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      علاقه مهمه ولی شرایط ازاون مهم تره.
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      حالا این خوبه
      خاصیت فیزیک اینه که هی میخونی و نمیفهمی....هی میخونی و نمیفهمی تا اینکه از یه جایی به بعد کاملا درکش میکنی و دیگه نیازی به حفظ فرمول نداری...سر آزمون خیلی راحت فرمولی رو که میخوای درست میکنی!!
      فقط باید خیلی زیاد تست زد
      ویرایش توسط INFERNAL : 24 دی 1397 در ساعت 20:24

14. Top | #14
      در انتظار تایید ایمیل

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این که میگن رقابت سر یه تسته همینه دیگه
      مخصوصا درسایی که ضریبشون بالاست
      یه تست بیشتر میزنی ولی ترازت به اندازه 10تا تست جابجا میشه

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون عزیزم...راستش اون ها هم واقعا درست میگفتن نمونش یکی از دوستان خودم بود که ارشد فیزیک داشت از بهترین دانشگاه...و چقدر هم درسش خوب بود تو دانشکاه و فعال و ...ولی الان داره رایگان تو شهرشون تدریس میکنه تا لااقل تو خونه نمونه..
      بله درست میگفتن
      شرایطم جزء اون چیزاس که باید بخاطرش علاقتو بزاری کنار

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن