سلام من تو فیزیک خیلی مشکل دارم ! و چون علاقه زیادی به درسش ندارم خیلی نمیخونم چیکار کنم بتونم بهتر بخونمش و یادش بگیرم کمک اموزشی چی خوبه ؟
سلام من تو فیزیک خیلی مشکل دارم ! و چون علاقه زیادی به درسش ندارم خیلی نمیخونم چیکار کنم بتونم بهتر بخونمش و یادش بگیرم کمک اموزشی چی خوبه ؟
ادمیان به رودخانه ایی میمانند : اب تمام رودخانه ها در همه جا یکسان و یکجور است
لیکن هر رودخانه ایی گاهی باریک گاهی سیر جریان سریع است
گاهی عریض است گاهی ارام گاهی تمیز است گاهی سرد است و گاه گل الود
سلام،این همه انتشارات و مولف و...کتابی هست که بدون فصل بندی و...سوال داده باشه؟؟یعنی این که مثلا سوالات حرکت شناسی باشه ولی ندونی که از کجا و چه مبحثی داره می پرسه،مثل کنکور که نمیدونی سوال از کدوم بخش یا حداقل کدوم قسمته،اینطوری خیلی خوبه...اصلا همچین چیزی داریم؟؟؟اصلا هچین چیزی هست؟؟!!!تعجبم را بگیرید!!!خخخخ خخ
رمز موفقیت شما چیه ؟خدای این چ سوالیه ؟اقا این سوال برای تمام افراد یک جواب داره
اول تلاششششو پشت کار دوم تلاش و پشت کار سوم تلاش و پشت کار ........یک دنباله با جملات ثابت ..... نود و نه استعداد
حفظ کردن درست فرمولا!!!
دیگه خیلی از سوالا شده جاگذاری...والله!!!
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
به نظر من هر کی یه نمنمکی به فیزیک علاقه داشته باشه راحت بالای 40 میتونه بزنه.
چه برسه کسی که عاشقش باشه.
الان 20 درصد سوالات کنکور فقط جایگزاری داده ها توی فرمول ها هست.
فیزیک مثل ریاضی نیست که گسترده باشه.تقریبا تیپ سوالات مشخصه اگه یکم خوب کار کنی و تست های 3 سال گذشته رو با تجزیه و تحلیل کار کنی میتونی در صد خوبی بزنی.البته با این شرایط کنکور 93 باید هر انتظاری از کنکور های بعدی داشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)