سلام من تو فیزیک خیلی مشکل دارم ! و چون علاقه زیادی به درسش ندارم خیلی نمیخونم چیکار کنم بتونم بهتر بخونمش و یادش بگیرم کمک اموزشی چی خوبه ؟
سلام من تو فیزیک خیلی مشکل دارم ! و چون علاقه زیادی به درسش ندارم خیلی نمیخونم چیکار کنم بتونم بهتر بخونمش و یادش بگیرم کمک اموزشی چی خوبه ؟
ادمیان به رودخانه ایی میمانند : اب تمام رودخانه ها در همه جا یکسان و یکجور است
لیکن هر رودخانه ایی گاهی باریک گاهی سیر جریان سریع است
گاهی عریض است گاهی ارام گاهی تمیز است گاهی سرد است و گاه گل الود
سلام،این همه انتشارات و مولف و...کتابی هست که بدون فصل بندی و...سوال داده باشه؟؟یعنی این که مثلا سوالات حرکت شناسی باشه ولی ندونی که از کجا و چه مبحثی داره می پرسه،مثل کنکور که نمیدونی سوال از کدوم بخش یا حداقل کدوم قسمته،اینطوری خیلی خوبه...اصلا همچین چیزی داریم؟؟؟اصلا هچین چیزی هست؟؟!!!تعجبم را بگیرید!!!خخخخ خخ![]()
رمز موفقیت شما چیه ؟خدای این چ سوالیه ؟اقا این سوال برای تمام افراد یک جواب داره
اول تلاششششو پشت کار دوم تلاش و پشت کار سوم تلاش و پشت کار ........یک دنباله با جملات ثابت ..... نود و نه استعداد
حفظ کردن درست فرمولا!!!
دیگه خیلی از سوالا شده جاگذاری...والله!!!
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
به نظر من هر کی یه نمنمکی به فیزیک علاقه داشته باشه راحت بالای 40 میتونه بزنه.
چه برسه کسی که عاشقش باشه.![]()
الان 20 درصد سوالات کنکور فقط جایگزاری داده ها توی فرمول ها هست.
فیزیک مثل ریاضی نیست که گسترده باشه.تقریبا تیپ سوالات مشخصه اگه یکم خوب کار کنی و تست های 3 سال گذشته رو با تجزیه و تحلیل کار کنی میتونی در صد خوبی بزنی.البته با این شرایط کنکور 93 باید هر انتظاری از کنکور های بعدی داشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)