من برادرمو ثبت نام کردم کانون 1500 پول دادم.الان دوستش سوالاتو داده بهش واقعا متاسفم واسه کانون
من برادرمو ثبت نام کردم کانون 1500 پول دادم.الان دوستش سوالاتو داده بهش واقعا متاسفم واسه کانون
?
میدونید مشکل کجاست ؟حقوق پایین کارمندای قلمچی.برای جبرانش هر کاری میکنند چون میدونن اساس این بنیاد بر دروغه به همین خاطر راحت پا میذارن روی وجدانشون.
به شما هم پیشنهاد میکنم با برادرتون صحبت کنید و براش چند نمونه دانش آموز برتر واقعی قلمچی رو مثال بزنید.(راستش من با گزینه دو موافقم هرچند اون هم فروش سوال داره اما خیلی خیلی نادره)
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
اینایی که تقلب میکنن رو بذارید حساب بچه زرن**** که گزینه۲و گاج و سنجش میرن یا خودشون میخونن
اینجوری رقابت واقعی مشخص میشه
داداش سه ساله لو میره متاسفانه گزینه2 و سنجشم همینطوره مملکت پرشده از پول حروم خدا بهمون و بهشون رحم کنه
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
من که،فردا امتحان دارم.فعلاً برم بخوابم.انشاءالله یه تراز عالی بیاریم و چشم اونایی رو که،سؤالها رو میخرند،کور کنیم.
مرد باشیم و مردانه رفتار کنیم و هرگز از راه نادرست عمل نکنیم برای اثبات مردانگیمان.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)