سلام
ميخواستم ببينم كسي از كتاباي جديد ميكرو طبقه بندي گاج براي شيمي پيش دانشگاهي و شيمي ٢ استفاده كرده؟ اگه استفاده كرده لطفا نظرش رو راجع به اين كتابا بگه و همچنين بگه كه براي پيش دانشگاهي گاج بهتره يا مبتكران يا خيلي سبز؟ ممنونم پيشاپيش
سلام
ميخواستم ببينم كسي از كتاباي جديد ميكرو طبقه بندي گاج براي شيمي پيش دانشگاهي و شيمي ٢ استفاده كرده؟ اگه استفاده كرده لطفا نظرش رو راجع به اين كتابا بگه و همچنين بگه كه براي پيش دانشگاهي گاج بهتره يا مبتكران يا خيلي سبز؟ ممنونم پيشاپيش
من استفاده نکردم ولی میگن خیلی سبز و مبتکران بهتره گاجه
آخه هرجا بحث سر كتاب كمك درسي شيمي بوده، هيچوقت حرفي از گاج نبوده و هميشه بين مبتكران و خيلي سبز مقايسه كردن، از طرفي سري جديد كتاباي گاج عاليييين و از چند نفري هم تعريف كتاب شيميش رو شنيدم، براي همين اگر كسي استفاده كرده لطفا نظرش رو بگه، ممنون
ویرایش توسط استاد مشمولی : 14 شهریور 1392 در ساعت 00:14
ویرایش توسط mamad.hny : 14 شهریور 1392 در ساعت 00:30
من هم شیمی مبتکران هم خیلی سبز و هم گاج داشتم ! خیلی سبز و مبتکران بیشتر مفهومی توضیح داده و پر حجم هم هستند با طنز مطلب رو گفته ! تست های مسائل خوبی دارند و برای درصد بالا عالین !!!
اما گاج تمام تمرکزش بر روی کتاب بوده ! تست های سراسری رو به خوبی اورده حجمش کمتره ! از مطالب اضافی پرهیز کرده و طنز زیاد به کار نبرده !
نتیجه گیری »
اگه وقت زیادی داری و میانه خوبی با یادگرفتن طنز داری مبتکران یا خیلی سبز بگیر البته به خودتم بستگی داره ! من از خوندن مبتکران و خیلی سبز خسته میشدم چون یه نکته رو دو صفحه توضیح میداد و اخرش نکته رو می گفت مثلا یه موازنه رو دو صفحه توضیح میداد !! که واقعا وقت گیر بود !!!
اما گاج در عین اینکه کمتر مطرحه اما واقعا کامل کتاب رو پوشش میده و برای درصد حداقل 80 کافیه ! البته گاج جامع هم جدیدا اومده که عالیه واقعا ! و تمام سوالات استاندارند !
در کل گاج رو پیشنهاد می کنم و اگه میخواهید درصد بالایی بزنید حتما از مسائل خیلی سبز یا مبتکران استفاده کنید !
اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !
بله درسته شیمی 3 گاج حجمش نسبت به شیمی 2 بیشتره !!! من طبق اینکه دوست عزیزمون گفتند شیمی 2 و شیمی پیش ( حرفی از شیمی 3 نبردند عرض کردم ) در ضمن شیمی گاج با وجود حجمی که داره مثل مبتکران مطالب رو زیاد توضیح نداده و خسته کننده نیست ! در کل شیمی بستگی به دانش اموز داره از نظر من ! طرفداران مبتکران و خیلی سبز زیاده اما هر کسی سلیقه ای باید شیمی رو بخونه ! من در کل گاج رو پیشنهاد کردم چون خسته کننده نیست ...
اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !
به نظر من اگر میخوای مفهومی یاد بگیری و از یادگیری خسته نشی و طنز هم بین رس خوندن داشته باشی برو سراغ مبتکران و مهندس بازرگان ولی گه دنبال تست و توضیح خلاصه ای گاج بهتره خیلی سبز و نمیدونم ولی به نظر من مبتکران عالیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)