X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Question سوال در مورد آموزش زبان انگلیسی !

سلام دوستان وقت تون بخیر.

بعد مدت ها اومدم به انجمن .... فرم اصلیش عوض نشده ظاهرا !

بریم سر اصل مطلب ... دوستان من میخوام زبان یاد بگیرم... وقت کلاس رفتن هم ندارم ... میخوام زبان رو در حد عالی و در وقت مناسب (حتی الامکان سریع) یاد بگیرم.

میخواستم بدونم اگه ازینا که پکیج معرفی میکنن یا بسته های اموزشی دارن میشناسین بهم معرفی کنید ممنون میشم.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سطح انگلیست چیه در حد ای ام ویندوزی یا نه متوسط یه چی متوجه میشی در کل من برا همه روزتا استون پیشنهاد میکنم البته باید تایم بزاری دیگه یه چیز دیگه essential grammar in useهم عالیه دیگه من یه مدت برنامه جم تی وی رو دیدم یه برنامه اش انگلیسی یاد میداد نمیدونم چه ساعتی میده ولی بری اینستاگرمش میتونی ببینی برنامه اشو اموزشش خیلی خوب موفق باشی سوال داری بپرس

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shirin.sa نمایش پست ها
      سطح انگلیست چیه در حد ای ام ویندوزی یا نه متوسط یه چی متوجه میشی در کل من برا همه روزتا استون پیشنهاد میکنم البته باید تایم بزاری دیگه یه چیز دیگه essential grammar in useهم عالیه دیگه من یه مدت برنامه جم تی وی رو دیدم یه برنامه اش انگلیسی یاد میداد نمیدونم چه ساعتی میده ولی بری اینستاگرمش میتونی ببینی برنامه اشو اموزشش خیلی خوب موفق باشی سوال داری بپرس
      سطح انگلیسی ام بدک نیست... تقریبا لغات پرکاربرد رو بلدم... (البته نه خیلی) شاید در حد ۳۰ ۴۰ درصد ... گرامر هم کم و بیش بلدم ...
      شاید اگه ۰ تا ۱۰۰ زبان رو بخوای حساب کنی من نهایتا ۱۵ یا ۲۰ درصد بلدم.

ممنون میشم بیشتر توضیح بدی که مثلا برای لغات چیکار کنم... برای گرامر هم اونی که گفتی رو تهیه میکنم.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستش زبانت خوبه خیلیم بد نی واسه یادگرفتن لغت من اینکارو میکنم یه کتاب داستان بیس بگیر درطح پایین کتاب فروشی ها اغلب دارن چند صفحه بیشتر نیس بگیر اونا خیلی واسه زبانت خوبه واسه لغت هایی که واست اشناس لازم نیس بنویسی معنیشو و لازمم نیس تو ذهنت تکرارش کنی درضمن خط به خط معنیش کن نه لغت به لغت چرا چون کلمات جدیدو باخوندن متن میفهمی حالا که فهمیدی یه جا بنویس تو خود کتاب نه هاا یه جایی که هروز یه دید کوتاه بزنی بهش من خودم از لایتنر استفاده نمیکنم خیلی رو مخ بودش واسه من این روش خوب بود اگه واسه مهاجرت زبان میخونی بهتره بری کلاس بلاخره حضوری یه چی دیگه اس اما واسه دانشگاه میگی به نظرم همون تو اون پورسه یه ساله زبانت خوب میشه از جلف بازیا که میگن موزیک گوش کنیو فیلم ببینی واسه ادمایی که زبانشون عالیه به نظرم 504 برا دبیرستانه شما 600 و بگیربعد برو سراغ 1100 البته اینا و کی میگم باید حوصله کنی بلاخره هرکه طاووس باید جور هنوستان کشد یه چیز دیگه از چندتا استاد که تو خارج درس خوندم شنیدم هروز یه لغت از دیکشنری و بخونید خیلی خوبه اگه اینکاروانجام بده حتی از الفباش نگذر تو یه سال 365 تا لغت اصلی کلی هم کنارش لغت هایی که تو متنش برا مفهومش قرار داره میفهمی من خودم انجام دادم بعد به استاد زبانم گفتم کف کرده بود ازم پرسید از کجا یاد گرفتی گف بهترین کاره ببخشید اگر طولانی شد درضمن به نظم افعال بی قاعده با قاعده گرامرو باید قشنگ بلد باشید چون شما اگه کلی لغ بلد باشی اما بلد نباشی چجوری باید اینارو کنارهم بگی فک کنم عمرتو هدر دادی اگه زبانی غیر انگلیسی بخوای یه جا هس بهت معرفی میکنم ببخشید اگر طولانی شدش

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bl4Ck_96 نمایش پست ها
      سطح انگلیسی ام بدک نیست... تقریبا لغات پرکاربرد رو بلدم... (البته نه خیلی) شاید در حد ۳۰ ۴۰ درصد ... گرامر هم کم و بیش بلدم ...
      شاید اگه ۰ تا ۱۰۰ زبان رو بخوای حساب کنی من نهایتا ۱۵ یا ۲۰ درصد بلدم.

ممنون میشم بیشتر توضیح بدی که مثلا برای لغات چیکار کنم... برای گرامر هم اونی که گفتی رو تهیه میکنم.
      یه کتاب دیگه ایی هم دارم شما بیس بگیر اونم خوبه اسمش oxford word skills اسم این کتابیایی که میگم تجربه یه عالمه کتاب به درنخور انگلیسیه که اینا خیلی خوب بودن بیس این کتاب جلش نارجیه روشنه بلاشم نوشتهbasic امیدوارم مفید واقع شده باشه
      ویرایش توسط shirin.sa : 18 مهر 1397 در ساعت 12:51

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام علیکم
      کشته مرده ی این نظردادن شیرین هستم ، آی ام ویندوز (من پنجره ها هستم) !!!
      برای معرفیش هم شبکه جم تی وی رو معرفی کرد (استغفرالله خخخ)
      بعدش بدون تعیین سطح گرفتن و پرس و پاسخ انگلیسی ، ایشون تعیین کرد که زن شروع کننده بد نیست و خوبه!!!
      البته دستشون درد نکنه هرکس روش خودش رو داره و حتما این روش روی شیرین عزیز جواب داده
      خب دوست عزیز
      اول باید ببینی زبان یاد گرفتن رو واس چی میخوای ، واس صحبت کردن ، واس بورسیه گرفتن ، واس تحصیل در خارج از کشور ، واس فقط ترجمه و نیازی به صحبت نداری
      هرکدوم روش خودش رو داره ، مثلا همین معنی کردن لغات و نوشتن معنی جملات ، بدرد ترجمه گری و تئوری میخوره و بدرد اسپیکینگ نمیخوره
      یا دیدن فیلم های انگلیسی ، بدرد صحبت کردن میخوره ، بدرد ترجمه نمیخوره
      اگر برای بورسیه و اپلای تحصیلی میخوای در خارج از کشور ، هر کشور متفاوته ، و حتما نیاز به مدرک زبان انگلیسی داری ، بدون اون نمیتوانی بورسیه بشیی ، حالا مدرک ایلتس یا مدرک تافل یا مدارک دیگه ، هرکدوم کلاس ها و آزمون خودش رو داره
      اگر واس صحبت کردن عادی میخوای ، مثلا در حد یه سفر ، دوباره راه خودشو داره و بیشتر برمیگرده به اسپیکینگ ، اگر برای تجارت و کار و مهاجرت میخوای مجدد کتابها و صوت های خاص خودش داره
      حالا شما هدفت چیه؟!
      " God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
      |
      خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      راستش زبانت خوبه خیلیم بد نی واسه یادگرفتن لغت من اینکارو میکنم یه کتاب داستان بیس بگیر درطح پایین کتاب فروشی ها اغلب دارن چند صفحه بیشتر نیس بگیر اونا خیلی واسه زبانت خوبه واسه لغت هایی که واست اشناس لازم نیس بنویسی معنیشو و لازمم نیس تو ذهنت تکرارش کنی درضمن خط به خط معنیش کن نه لغت به لغت چرا چون کلمات جدیدو باخوندن متن میفهمی حالا که فهمیدی یه جا بنویس تو خود کتاب نه هاا یه جایی که هروز یه دید کوتاه بزنی بهش من خودم از لایتنر استفاده نمیکنم خیلی رو مخ بودش واسه من این روش خوب بود اگه واسه مهاجرت زبان میخونی بهتره بری کلاس بلاخره حضوری یه چی دیگه اس اما واسه دانشگاه میگی به نظرم همون تو اون پورسه یه ساله زبانت خوب میشه از جلف بازیا که میگن موزیک گوش کنیو فیلم ببینی واسه ادمایی که زبانشون عالیه به نظرم 504 برا دبیرستانه شما 600 و بگیربعد برو سراغ 1100 البته اینا و کی میگم باید حوصله کنی بلاخره هرکه طاووس باید جور هنوستان کشد یه چیز دیگه از چندتا استاد که تو خارج درس خوندم شنیدم هروز یه لغت از دیکشنری و بخونید خیلی خوبه اگه اینکاروانجام بده حتی از الفباش نگذر تو یه سال 365 تا لغت اصلی کلی هم کنارش لغت هایی که تو متنش برا مفهومش قرار داره میفهمی من خودم انجام دادم بعد به استاد زبانم گفتم کف کرده بود ازم پرسید از کجا یاد گرفتی گف بهترین کاره ببخشید اگر طولانی شد درضمن به نظم افعال بی قاعده با قاعده گرامرو باید قشنگ بلد باشید چون شما اگه کلی لغ بلد باشی اما بلد نباشی چجوری باید اینارو کنارهم بگی فک کنم عمرتو هدر دادی اگه زبانی غیر انگلیسی بخوای یه جا هس بهت معرفی میکنم ببخشید اگر طولانی شدش

ممنون از توضیحاتت... زبان لاتین هم به شدت علاقه دارم ...
      اونم معرفی کنی که عالی میشه ... کلا زبان یاد گرفتن رو دوست دارم.... یاد میگیرم ولی فراموش میکنم ))

کتاب ۵۰۴ رو دارم و تقریبا ۲۰ درصدش رو الان خوندم ... حالا در کنارش یه کتاب داستان هم میگیرم تا ببینیم چجوری پیش میره.
      بازم ممنون

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AceTaminoPhen نمایش پست ها
      سلام علیکم
      کشته مرده ی این نظردادن شیرین هستم ، آی ام ویندوز (من پنجره ها هستم) !!!
      برای معرفیش هم شبکه جم تی وی رو معرفی کرد (استغفرالله خخخ)
      بعدش بدون تعیین سطح گرفتن و پرس و پاسخ انگلیسی ، ایشون تعیین کرد که زن شروع کننده بد نیست و خوبه!!!
      البته دستشون درد نکنه هرکس روش خودش رو داره و حتما این روش روی شیرین عزیز جواب داده
      خب دوست عزیز
      اول باید ببینی زبان یاد گرفتن رو واس چی میخوای ، واس صحبت کردن ، واس بورسیه گرفتن ، واس تحصیل در خارج از کشور ، واس فقط ترجمه و نیازی به صحبت نداری
      هرکدوم روش خودش رو داره ، مثلا همین معنی کردن لغات و نوشتن معنی جملات ، بدرد ترجمه گری و تئوری میخوره و بدرد اسپیکینگ نمیخوره
      یا دیدن فیلم های انگلیسی ، بدرد صحبت کردن میخوره ، بدرد ترجمه نمیخوره
      اگر برای بورسیه و اپلای تحصیلی میخوای در خارج از کشور ، هر کشور متفاوته ، و حتما نیاز به مدرک زبان انگلیسی داری ، بدون اون نمیتوانی بورسیه بشیی ، حالا مدرک ایلتس یا مدرک تافل یا مدارک دیگه ، هرکدوم کلاس ها و آزمون خودش رو داره
      اگر واس صحبت کردن عادی میخوای ، مثلا در حد یه سفر ، دوباره راه خودشو داره و بیشتر برمیگرده به اسپیکینگ ، اگر برای تجارت و کار و مهاجرت میخوای مجدد کتابها و صوت های خاص خودش داره
      حالا شما هدفت چیه؟!
      راستش خارج از کشور که خیلی بعیده برم... بیشتر واسه تحصیلات عالیه میخوام ... مثلا کارشناسی ارشد و دکتری ... نمیخوام که مدرک داشته باشم فقط میخوام در اون حد یاد بگیرم .... اسپیکینگ هم یاد بگیرم بد نیست ولی برام تو اولویت نیست.
      ممنون

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bl4Ck_96 نمایش پست ها
      سلام دوستان وقت تون بخیر.

بعد مدت ها اومدم به انجمن .... فرم اصلیش عوض نشده ظاهرا !

بریم سر اصل مطلب ... دوستان من میخوام زبان یاد بگیرم... وقت کلاس رفتن هم ندارم ... میخوام زبان رو در حد عالی و در وقت مناسب (حتی الامکان سریع) یاد بگیرم.

میخواستم بدونم اگه ازینا که پکیج معرفی میکنن یا بسته های اموزشی دارن میشناسین بهم معرفی کنید ممنون میشم.
      افرادی هستن توی دنیا که دارن تعداد زیادی زبان رو با هم یاد میگیرن و بهشون میگن polyglot.
      صرفا جهت اطلاع شما. هیچکدوم از این افراد زبان رو با کتاب و پکیج و ... یاد نگرفتن! هیچکدوم! همونجوری که بچه یه ساله با کتاب و ... حرف زدن یاد نمیگیره! برای اینکه بدونید روش صحیحش چیه این رو
      ببینید https://www.youtube.com/watch?v=J_EQDtpYSNM

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببین خودت داری راه کل انداختنو باز میکنی عزیم من خودم قصدم جوریه که طرف مقابلم بفهمه من چی میگم واغلب هم دوس دارم کمی طنز داشته باشم توحرفام ولی درکل من خودم کلاس زبان که میرفتم خیلی قشنگ و شیک و مجلسی 80 الی 100 برا تعیین سطح برات میگیرن من حرفم اینه که البته جای دیگه هم گفتم اگه برا مهاجرت میرید کلاس برید چون این کشور زبون مادریش انگلیسی نیس اون مربی کمک میکنه البته ادم با هوش باشه خود خوان میشه که من تو خونه میخونم چون مثل قدیم وقت کلاس رفتن ندارم اما اگه واسه دانشگاه و کنکور میخواید توضیح فقط متن بخون درضمن متن این کتابای که میگمو خوندم ودارم میخونم یادش به خیر یه استادی بود دکترا میخوند تو دانشگاه تهرن اومد ازم ازمون تعیین سطح بگیره گف بیا ببینم حرف زدنت چجوریه منم قشنگ حرف زدم براش گف کلاس رفتی گفتم نه قبلا میشناختمش ادم خوبی بود بیچاره قلبش مریض بود موقع دویدن برای اینکه به قطار برسه همونجا قلبش میگیره میمیره ایوای خیلی ادم خوبی اه یه دفعه یادش افتادم من استادمووووووووووووووو میخوام
      اول داشتی از خودت تعریف میکردی و هندونه زیربغلت میذاشتی بعد یهو زدی زیر گریه و رفتی توی قطار و استاد ... امان از دست شما دخترا
      هر کسی روش خودشو داره واس یاد گیری ، روشی ک من یا تو یا بقیه استفاده میکنن جوری نیس ک همه بتوانن با همون جواب بگیرن واس همین باید اول استعداد و موقعیت زندگی شخص رو در نظر گرفت کسگم
      " God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
      |
      خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AceTaminoPhen نمایش پست ها
      اول داشتی از خودت تعریف میکردی و هندونه زیربغلت میذاشتی بعد یهو زدی زیر گریه و رفتی توی قطار و استاد ... امان از دست شما دخترا
      هر کسی روش خودشو داره واس یاد گیری ، روشی ک من یا تو یا بقیه استفاده میکنن جوری نیس ک همه بتوانن با همون جواب بگیرن واس همین باید اول استعداد و موقعیت زندگی شخص رو در نظر گرفت کسگم
      با ادم مریض کاری ندارم نمیدونم تو ذهنت به چی فک میکنی که دوس داری یه نظر بی ربط بدی و بحث الکی بکنی

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نرم افزار memrise یه نرم افزار بسیار عالیه واسه یادگرفتن لغت
      برنامه های مرورش عالیه
      بهترین نرم افزار گوگل پلی شده بارها

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن