کم اواز هرگز نبینی خجل در جمع کمال شمع اصحاب شدندمن همه کار کردم پارسال این زبانو حتی ۵۰ کلمه مینوشتم و باهاش جمه درست میکردم نه جمله ساختاری و با قواعد به صورت فارسیش مثلا substitution cry ملیت گریه کردن
نمیدونم معنیش رو درست گفتم یا نه چون ۷ ماه قبل خوندم یادم نیس خلاصه که فک کنم باید برم کلاس روی دی ان ای انگلیسیم کار کنم
سلام دوست عزیز
در زبان لغت ها رو باید یاد بگیرید.یعنی لغت ها رو تو جمله و با مثال و ترکیب های اون کلمه یاد بگیرید...حفظ کردن لغات انگلیسی بدون مثال و تمرین هیچ فایده ای نداره.
به عنوان مثال.
شما وقتی میخوای کلمه afraid رو حفظ کنی یا تو مثال حفظ کن یا مثال بزن برا خودت اینجوری از یادت نمیره.مثل این .cats are afraid of dogs
حالا شما باید از پایه های پایین تر شروع کنی و همینجوری رو ترجمه مسلط بشی.زبان مبتکران هم مسلما برای کسی که زبانش ضعیفه خوب نیس و هیچی نمیفهمه.
چند تا نکته واسه ترجمه میگم که رعایت اینها خیلی کمک کننده است.
1-توجه به ترکیبات رایج کلمات و افعال دو کلمه ای
مثال:
take away(بردن دور کردن)
take off(در اوردن-بلند شدن برای هواپیما)
get of(پیاده شدن)
یا
out of date(قدیمی)
on top of(بالای)
on ones own(به تنهایی)
این افعال و ترکیبا به همین صورت معنی میشوند نه کلمه به کلمه....تو فارسی هم داریم.مثلا کلمه زمین و خوردن برای ما به تنهایی معنی میده ولی وقتی ما کلمه زمین خوار رو میبینیم نمیگیم که طرف زمینا رو میخوره بلکه به معنای واحدی اشاره داره و به کسی دلالت داره که زمین ها رو تصاحب میکنه.مثل get(گرفتن) off(خاموش) ولی get off(پیاده شدن)
2-ترجمه درست زمان فعل ها(یادگیری زمان فعل ها برای ترجمه خیلی مهمه)
مینویسم I write
مینوشتم I wrote
داشتم مینوشتم I was writing
نوشته شد It was written
3-جمله را کلمه به کلمه معنی نکن.
مثال
.she tried her best to take my attention away from what they were doing.but she did not succeed
ترجمه غلط: او تلاش کرد او بهتر بگیرد من توجهم دور از چیزی انها بود انجام دادن.....
ترجمه درست:او تمام تلاشش را کرد تا دور کند توجهم را از چیزی که انها انجام میدادند.اما موفق نشد.
.she tried her best to take my attention away from what they were doing.but she did not succeed
بعضی وقت ها هم ما باید حروف اضافه رو خودمون به ترجمه اضافه کنیم مثل (را ) و (که) در مثال بالا.
البته تعدادی از سوالات گرامر رو بدون ترجمه نمیشه پاسخ داد.پس بهتره اول رو ترجمه مسلط شد.

باید تمرین زیاد انجام بدید
8 سوال کنکور درک مطلبه
کل متن رو ک نباید ترجمه کرد
با توجه ب سوالا باید متن رو خوند
اول درک مطلب های کم حجم رو فقط روزنامه وار بخونید حتی آگه معنی کلمات رو نمی دونید در دور بعدی معنی کلمات رو استخراج کنید و در دور سوم به خودتون 4 تا 5 دقیقه وقت بدید و ی بار دیگه بخونید و تست هارو بزنید
و این روش رو تکرار کنید
مبحث مهمیه رهاش نکنین
ممنون دوست عزیز من یه نگاه انداختم واقعا خیلی خوبه این مرسی من اینو بخونم گفتی تا حدی کارت راه میوفته چرا تا حدی؟ من لقمه ۱۲۰۰ ۱۲۰۱ گرامر کاربردی و ۴۰۳۰ متن زبان مهر و ماه رو دارم مشکل اینجاس متن و میزارم جلوم یه کلمشم معنی نمیشه کرد مثلا میگم من می توانم غذا بخورم او نیست در کتابخانهیعنی زبان مثل زبون فارسی نیس همه کلمه ها پشت سر هم باشه همش پراکندس یه کمیش جلوتره اونو باید بیاری اول این یکی رو ببری جلو این مشکل منه فقط یا چون گرامر بلد نیستم اخه ربطی نداره به نظرم
سلام
مشکل شما در اینه که هیچ وقت درست زبان رو پایه ای مطالعه نکردید و به چشم یه درس سطحی باهاش برخورد کردید همونطور که گفتم اگه روزی 20 دقیقه برای اون جزوه وقت بزارید و با دقت مطالعش کنید مشکلتون تا "حد زیادی" بر طرف میشه.
حالا چرا میگم اول جزوه و یادگیری گرامر؟چون اساس زبان ترجمه کردنه و همینطور که خودتون هم اشاره کردید مشکلتون عدم شناخت ساختار جمله هست که این با تمرین کردن قابل حله به این صورت که شما هر روز یه تایمی رو به جزوه اختصاص بدید و یه قسمتی ازش رو بخونید بعد همون قسمتو روی جملات و متون انگلیسی که میتونه متن های کنکور باشه(لقمه 4030) به کار ببرید مثلا یه جمله بخونید و مثل زبان فارسی اجزاشو(فاعل مفعول فعل قید مکان و زمان)رو مشخص کنید اینطوری ترجمه کردن براتون اسون میشه و متن خوانی رو هم یاد میگیرین(به تدریج هر قسمت از گرامر جزوه رو که میخونید روی متن به کار ببرید و متنو برای خودتون تجزیه تحلیل کنید) در کنارش یه تایمی هم به لغت خوندن اختصاص بدید(از لقمه 1200) و همونطور که گفتم سعی کنید فقط خود کلمه و معنیشو نخونید,چون این شیوه یادگیری خسته کننده هست و بازده کمی داره با اون روشایی که گفتم بخونید مثل ساخت یه جمله خنده دار که هم خود کلمه توش باشه هم معنیش یا همون کدگذاری که بهتون گفتم و هر کلمه یاد میگیرید سعی کنید همون روز اونو توی یه جمله به کار ببرید و بگید تا بیشتر یادتون بمونه در کل باید بیشتر با زبان سر و کار داشته باشید
لغت خوندن اونم نه به صورت معمول بلکه با ساختن داستانهای طنز +جزوه گرامر و به کاربردنش روی متن رو موازی با هم پیش ببرید در پایان روز هم تست بزنید و حتی توی تست زدن هم جملات رو به اجزاش تجزیه کنید ,ازتون وقت میگیره ولی نتیجه بخشه.
http://forum.konkur.in/signaturepics/sigpic51091_1.gifیا بدستش بیار
یا
بشین و ببین بقیه چطور بدستش میارن.
ویرایش توسط Heni : 17 مهر 1397 در ساعت 19:38
از نظر خودم باید اینجوری یاد بگیرید که ترجمه نکنید
یه مشکلی که اکثرا دارن اینه که کلمه کلمه به فارسی ترجمه میکنن بعد با کلمات جمله میسازن
ولی اصل یادگیری اینه که کلمه رو مجسم کنی و بفهمیش بدون اینکه به فارسی برگردونیش
مثلا واژه ی cry که میبینی ممکنه ذهنت بگه گریه
ولی باید خود عمل گریه کردن رو تو ذهنت مجسم اینجوری تا یکی تو جملش ازین کلمه استفاده میکنه تو دیگه نیازی نداری به فارسی برگردونیش چون ناخوداگاه میدونی معنی این چیه...
ببین سرعت تجسم کردن خیلی سریع تر از اینه که تو ذهنت یه لغت رو بگی
اون اوایل زبان میخوندم
Car رو میدیدم ذهنم میگفت ماشین!
این car رو میبینم تو ذهنم یه ماشین تجسم میشه
از وقتی این کارو کردم این جمله ای رو تحت لفظی ترجمه نکردم چون معنای کلی جمله رو مغزم درک میکنه!
درک مطلب هم کلا نیاز به خوندن دقیق نداره مفهوم کلی جمله رو باید بفهمی کلمه ای که نفهمیدی رو نادیده میگیری و بدون اون کلمه درک میکنی معنی کلی رو!
لغت حفظ کردن خیلی خوبه چون یه جاهایی که طراح یه واژه ی جدید اورده که بخواد تو حدس بزنیش
تو یه قدم جلوتری و معنی اونو میفهمی...
متن های انگلیسی قالب جملات زو تو ذهن ثبت میکنه...
یادمه تو مدرسه معلم گرامر درس میداد مثال میداد میگفت حل کنید بعد من حل میکردم میپرسید چرا؟ من واقعا نمیدونستم چرا اما مغزم دستور میداد اینجوری جملت درسته!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)