اولا که من نگفتم با پارتی بازی ، گفتم با زنگ زدن و بدون اعلام عمومی ... دوما من خودم دانشجوی همونجا هستم و دیروز کاملا در جریان همه کاراشون بودم ... قبل این که این مسخره بازی رشته های ذخیره رو بذارن زنگ زدن و دانش آموزایی که یه سری هاشون تراز زیر گروه دوشون حدود ۸۹۰۰ بود رو گفتن اومدن ثبت نام کردن و امروز صبحم براشون جلسه معارفه گذاشتن .
یکی از دوستای نزدیکم اینو گفت:
امروز صبح رفتم نجف آباد خیلی شلوغ بود خودشون خبر نداشتن میگفتن ساعت۳ دیشب به ما گفتن امروزصبحم رییس و معاون همه مسئولا رفته بودن جلسه به ما گفتن منتظر بمونید تانتیجه شو بگیم بهتون جلسه که تموم شد گفتن پرینت قبولیو با یه فرم پرکردیم دادیم بهشون.من فک میکردم تا هزار نهایت ذخیره گرفتن ولی یکی بود اونجا ذخیره ۱۲۰۰ شده بود یکیم ۱۳۰۰ وخورده ای پزشکی تهران.یه خانمی میگفت من ازتهران پرسیدم گفتن تاذخیره۷۰۰ قبول میشن یه خاطر ریزشا دیگه راست ودروغشو نمیدونم.یه خانمی بود گفت ازتهران بهم زنگ زدن دیروز گفتن فردابرو نجف اباد ولی تو سایت هیچی برامون به عنوان قبولی ننوشته پرینت قبولیم که میخواستن نداشت بهش گفتن همچین چیزی نمیشه باید حتماباشه این پرینت.این ذخیره هام مثل اینکه ورودی بهمنن.بعدم گفت اینجا فقط براساس تراز مااولویت بندی میکنم قبولیا را اعلام میکنیم.تاامروز وفردا وقت هست تاساعت۴ واسه فرم پرکردن ازشنبه صبح تاظهرم اگه کسی قبول شه بهش زنگ میزنن تا بعدازظهر شنبه م باید تکمیل کنه ثبت نامو پول و مدارکو همه چی
کسایی که هنوز متوجه قضیه ذخیره ها نشدن این قسمت از مصاحبه شاهانی مشکلشون رو حل میکنه:
و این داوطلبان پنج شنبه و جمعه 12و 13 مهر ماه فرصت دارند تا به واحد دانشگاهی مراجعه نمایند و با تکمیل فرم شماره 15 آمادگی خود را برای ثبت نام در رشته/ محل ذخیره مورد نظراعلام نمایند. پس از این دو روز، واحدهای علوم پزشکی آمار را استخراج می کنند و بر مبنای آمار و ظرفیتی که دارند تعداد پذیرفته شده ها را در سایت واحد اعلام می کنند. همچنین ایشان اشاره کردند : از روز شنبه تا دوشنبه 14 لغایت 16 مهر ماه داوطلبان جهت ثبت نام در محلی که قبولی اعلام گردیده به واحد دانشگاهی مذکور مراجعه نمایند.

دوستان کی این ذخیره های روی سایت رواعلام کردن ؟ دیشب
گول حرفای بعضی ها رو نخورید ، کسایی که دیروز و پریروز در حال ثبت نام بودن باهاشون تماس گرفتن از لیستی که دادن به دانشکده و تو این دو روز ثبت نامشونم تموم شد و امروز صبح هم معارفه داشتن و فقط قرار شد برای شنبه بهشون اطلاع بدن بهمنی هستن یا مهری

در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 39 مهمان)