چه وضعیه ناموسا؟؟امسال چهار بار استرس کشیدیم برای نتایج...چه قدر تحمل داریم مگه ناموسا؟
اینجا کسی هست که مطمین باشه بررسی اینا بین تموم اولویاتیه که زدیم یا فقط اونایی که واسشون فرم پر کردیم؟
خب اونایی که از آزاد انصراف دادن رو میتونه شاهانی برگردونه جای قبلی شون اما اونایی که از دولتی انصراف دادن رو فک نکنم بتونه
تازه نظام وظیفه شاید دوباره معافیت تحصیلی براشون صادر نکنه آخه فک نکنم قوانین نظام وظیفه این اجازه رو بده هر چند بار که دلشون بخواد براشون معافیت صادر بشه باز لغو بشه
چه شیر تو شیری شد امسال![]()
به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از مهر، علیرضا رهایی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پذیرش دانشجو در تعداد کمی از رشته محل های مربوط به پردیس های بین المللی و پردیس های علوم و تحقیقات دانشگاه متوقف شده که درحال رایزنی برای حل مشکل هستیم.
وی افزود: امیدواریم با رایزنی های انجام شده بتوانیم در این رشته محل ها نیز پذیرش دانشجو صورت گیرد.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: تعداد این رشته محل ها بسیار کم است و حدود ۳ درصد ظرفیت پذیرش دانشگاه را به خود اختصاص داده است.
رهایی اظهارداشت: در صورت رفع مشکل در مرحله تکمیل ظرفیت در این رشته محل ها اعلام ظرفیت خواهیم داشت.
انتهای پیام/
من به واحد خرم اباد زنگ زدم گفت کار تموم شده هستش و کسایی که قبول شدند لغو نمیشوند و دیگر هیچ
فقط خدا لعنتشون کنه که ادمو صدبار هوایی میکنن نمیزارن درس بخونیم
ولی خب واقعا دارن اذیت می کنن و من اصلا نمی تونم عین ادم درس بخونم و این مشخص نبودن تکلیفم خیلی داره اذیتم می کنه
دوستان پرستاری داره
شمارشم اینه من واقعا نمیخوام دروغ بگم تو اینجا
06633120370
اگه مبخواید خودتون زنگ بزنید
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)