X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 37
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

کتابای سنجش 90 بعد...

سلام دوستان...

امسال برای اولین بار کتابای سنجش 90 به بعد سازمان سنجش منتشر شد که شامل سوالات کنکور های 90 به بعد وازمون های جامع سنجش هست .این کتاب ها تا حالا برای همه دروس عمومی واختصاصی تجربی (بجز شیمی)منتشر شده...
      با توجه به اینکه این کتاب ها تازه منتشر شدن در مورد کیفیت این کتابا مطلبی در سطح وب وجود نداره...اگه کسی از این کتابا استفاده کرده لطفا تجربشو با ما هم در میان بذاره

2. Top | #2
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      دکتر سبطی کتاب ادبیاتش رو پیشنهاد دادن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چجوریه؟ازمونای جامع داره فقط؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      سلام دوستان...

امسال برای اولین بار کتابای سنجش 90 به بعد سازمان سنجش منتشر شد که شامل سوالات کنکور های 90 به بعد وازمون های جامع سنجش هست .این کتاب ها تا حالا برای همه دروس عمومی واختصاصی تجربی (بجز شیمی)منتشر شده...
      با توجه به اینکه این کتاب ها تازه منتشر شدن در مورد کیفیت این کتابا مطلبی در سطح وب وجود نداره...اگه کسی از این کتابا استفاده کرده لطفا تجربشو با ما هم در میان بذاره
      سلام
      چیز خاصی نداره ، همون سوالات کنکور داخل و خارج هستش + سوالات آزمون های جامع سنجش به همراه پاسخ های تشریحی
      بدرد دوران عید و جمع بندی میخوره ، دقیقا مثل کتابای دور دنیا یا زرد کانون هستش با این تفاوت که کتابای 90 به بعد بصورت درس به درس و جدا هستش ، همین

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      سلام
      چیز خاصی نداره ، همون سوالات کنکور داخل و خارج هستش + سوالات آزمون های جامع سنجش به همراه پاسخ های تشریحی
      بدرد دوران عید و جمع بندی میخوره ، دقیقا مثل کتابای دور دنیا یا زرد کانون هستش با این تفاوت که کتابای 90 به بعد بصورت درس به درس و جدا هستش ، همین
      والا سبطی خیلی از ادبیاتش تعریف کرد...از بچه ها از زبانش خیلی تعریف می کردن بخصوص پاسخ های تشریحیش.گفتم شاید از دور دونیا بهتر باشه...

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      والا سبطی خیلی از ادبیاتش تعریف کرد...از بچه ها از زبانش خیلی تعریف می کردن بخصوص پاسخ های تشریحیش.گفتم شاید از دور دونیا بهتر باشه...
      به نظر شخصی منم از دور دنیا بهتر هستش حداقل به دلیل اینکه همه سوالات یکجا هستش + سوالات سنجش جامع رو هم داره این

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کتاب های خوبی هستن هم سوالای کنکور هم سوالای آزمون های جامع سنجش رو دارن که میتونن به عنوان نمونه سوال خوب باشن البته نه برای الان برای دوران جمع بندی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر شخصی منم از دور دنیا بهتر هستش حداقل به دلیل اینکه همه سوالات یکجا هستش + سوالات سنجش جامع رو هم داره این
      یعنی بجای دور دنیااینارو بگیریم؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مینووو نمایش پست ها
      یعنی بجای دور دنیااینارو بگیریم؟
      من خودم باشه آره دلیلش رو هم گفتم بخاطر یکجا بودن سوالات هر درس و همچنین سوالات آزمون های جامع سنجش
      البته خواستید بگیرید چاپ جدیدش رو بگیرید که سوالات کنکور 97 + سنجش های 97 رو هم داشته باشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودم باشه آره دلیلش رو هم گفتم بخاطر یکجا بودن سوالات هر درس و همچنین سوالات آزمون های جامع سنجش
      البته خواستید بگیرید چاپ جدیدش رو بگیرید که سوالات کنکور 97 + سنجش های 97 رو هم داشته باشه
      مگ نباید توی جمع بندی مث کنکور از خودمون ازمون بگیریم به روش سه روز یکبار...که دور دنیا همینجوریه....پس چرا درس به درس؟

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      مگ نباید توی جمع بندی مث کنکور از خودمون ازمون بگیریم به روش سه روز یکبار...که دور دنیا همینجوریه....پس چرا درس به درس؟
      اون سه روز یک بار کلا فسلفش متفاوته و داستانش فرق میکنه ، شما دفترچه عمومی و تخصصی رو همزمان پاسخ میدید و به بررسی و رفع مشکلاتتون میپردازید
      دور دنیا و 90 به بعد اینطوریه که مثلا شما تصمیم میگیرید در عرض 1.5 ساعت 3 یا 4 تا آزمون درس ادبیات رو حل و بررسی کنید ، این مورد بیشتر جنبه آموزشی داره ، برعکس اون فرآیند 3 روز یک بار که جنبه سنجشی داره بیشتر

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اون سه روز یک بار کلا فسلفش متفاوته و داستانش فرق میکنه ، شما دفترچه عمومی و تخصصی رو همزمان پاسخ میدید و به بررسی و رفع مشکلاتتون میپردازید
      دور دنیا و 90 به بعد اینطوریه که مثلا شما تصمیم میگیرید در عرض 1.5 ساعت 3 یا 4 تا آزمون درس ادبیات رو حل و بررسی کنید ، این مورد بیشتر جنبه آموزشی داره ، برعکس اون فرآیند 3 روز یک بار که جنبه سنجشی داره بیشتر
      وای من خیلییییی گیج شدم...مگ یک ماه قبل کنکور بخاطر سنجش توی روش سه روز یکبار از دور دنیااستفاده نمیکنن؟این جمع بندی که جنبه اموزش داره واس چه زمانی هست دیگ؟قبل روش سه روز یکبار؟
      انشالله ک از سوالام کلافه نشین

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      وای من خیلییییی گیج شدم...مگ یک ماه قبل کنکور بخاطر سنجش توی روش سه روز یکبار از دور دنیااستفاده نمیکنن؟این جمع بندی که جنبه اموزش داره واس چه زمانی هست دیگ؟قبل روش سه روز یکبار؟
      انشالله ک از سوالام کلافه نشین
      از دور دنیایی که 12 مرحله سوالات کنکور عمومی و اختصاصی مثلا گروه تجربی رو داره چرا ، دقیقا به همون منظوری که میگید 3 روز یک بار استفاده میشه که جنبه سنجشی هم داره ، یعنی شما بعد آزمونی که از خودتون میگیرید مثل کنکور میرید درصد گیری میکنید ببینید در چه وضعیتی هستید

ولی دور دنیای یا زرد عمومی که 30 36 مرحله آزمون های عمومی رو فقط داره یا همین 90 به بعد اینا جنبه جمع بندی و مرور دروس رو بصورت مبحثی داره که
      در دوران عید به بعد (یعنی قبل از شروع روش 3 روز یکباری که میگید) بیشتر ازشون استفاده میشه مثل موج آزمون های الگو یا کتاب آزمون های خیلی سبز تقریبا

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      اگه به آموزش باشه خب تو کتابایی که واسه آموزش خوندیم خیلی تستاش یافت میشه
      اگرم به سنجش باشه خب دوردنیا میتونه بهتر و قابل اعتماد تر باشه (بحث کیفیت و دقت پاسخ تشریحی منظورمه !)
      ................
      فقط یه چیزش خیلی بیشتر واسم جذبه داره که به کتاب زیستش فک کنم
      اونم همین پاسخ تشریحی به یه سری از تستاشه که خود سنجش چه جوابی واسشون داره

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دور دنیا رو تیکه تیکه کن میشه سنجش ۹۰ به بعد هر درس جدا

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن