X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

پیام نور با پولام رفته تایلند

دوستان اگه کسی از پیام نور مهر ماه انصراف بده سال بعد کنکور بده و از نیم سال دوم دربیاد اونوقت چون مهر ماه انصراف داده به مشکل میخوره دیگه؟ میشه دیر انصراف داد یا محدودیت داره؟فقط واسه نیم سال دوم میپرسم که به مشکل نخوره       

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      دوستان اگه کسی از پیام نور مهر ماه انصراف بده سال بعد کنکور بده و از نیم سال دوم دربیاد اونوقت چون مهر ماه انصراف داده به مشکل میخوره دیگه؟ میشه دیر انصراف داد یا محدودیت داره؟فقط واسه نیم سال دوم میپرسم که به مشکل نخوره

سلام

هر تاریخی انصراف بدی تا همون تاریخ سال بعدش مهلت معرفی به نظام وظیفه داری
      مثلا : 10 مهر 97 میری انصراف میدی ، حالا دقیقا تا قبل از پایان روز 10 مهر 98 مهلت معرفی یا ثبت نام دانشگاه جدید داری ، 10 مهر بشه 11 مهر وارد غیبت میشی و دانشگاه ثبت نامت نمیکنن
      حالا بیا حساب کنیم شما میری 20 مهر 97 امسال انصراف میدی بعد یهو سال بعد نیمسال دوم قبول میشی فرضا! ، چون باید حدود بهمن بری ثبت نام کنی دانشگاه و از اون طرف هم باید تا 20 مهر 98 وضعیت خودت رو تعیین تکلیف کنی مجبوری این سه چهار ماه رو بری دفترچه پست کنی و بری خدمت مقدسه!

نکات اخلاقی مهم :
      1. اولا اگر امکانش از بابت سنوان مجاز تحصیلی هستش به هیچ وجه انصراف نده و هر وقت قبولیت قطعی شدش برو انصراف بده (برای صدور معافیت تحصیلی جدید دانشجو
      باید قبل از اتمام سنوات مجاز تحصیلی انصراف بده)
      2. خواستی انصراف بدی یطوری تاریخ انصرافت رو هماهنگ کن تا سال بعدش قبل از اون تاریخ (حالا چه قبولی نیمسال اول یا دوم) دانشگاه ثبت نام کرده باش و وارد غیبت نشی
      3. ما رو خیر تو رو به سلامت با این عنوان تاپیکت

بدرود عزیز

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها

سلام

هر تاریخی انصراف بدی تا همون تاریخ سال بعدش مهلت معرفی به نظام وظیفه داری
      مثلا : 10 مهر 97 میری انصراف میدی ، حالا دقیقا تا قبل از پایان روز 10 مهر 98 مهلت معرفی یا ثبت نام دانشگاه جدید داری ، 10 مهر بشه 11 مهر وارد غیبت میشی و دانشگاه ثبت نامت نمیکنن
      حالا بیا حساب کنیم شما میری 20 مهر 97 امسال انصراف میدی بعد یهو سال بعد نیمسال دوم قبول میشی فرضا! ، چون باید حدود بهمن بری ثبت نام کنی دانشگاه و از اون طرف هم باید تا 20 مهر 98 وضعیت خودت رو تعیین تکلیف کنی مجبوری این سه چهار ماه رو بری دفترچه پست کنی و بری خدمت مقدسه!

نکات اخلاقی مهم :
      1. اولا اگر امکانش از بابت سنوان مجاز تحصیلی هستش به هیچ وجه انصراف نده و هر وقت قبولیت قطعی شدش برو انصراف بده (برای صدور معافیت تحصیلی جدید دانشجو
      باید قبل از اتمام سنوات مجاز تحصیلی انصراف بده)
      2. خواستی انصراف بدی یطوری تاریخ انصرافت رو هماهنگ کن تا سال بعدش قبل از اون تاریخ (حالا چه قبولی نیمسال اول یا دوم) دانشگاه ثبت نام کرده باش و وارد غیبت نشی
      3. ما رو خیر تو رو به سلامت با این عنوان تاپیکت

بدرود عزیز
      چاره ای ندارم داش گفت ۱ میلیون میشه هزینه دو ترم چون دیگه نمیتونم مرخصی بگیرم واحد انتخاب کرد حداقلشو گفت هر ترم ۵۰۰ تومن تقریبا

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط banafsheh نمایش پست ها
      عنوان تاپیکت داغونِم کــــــرد
      نقل تاپیک نیس این حرف دل همس که باید در جملات منطقی با اصول هخامنشی ترکیب میشد

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      چاره ای ندارم داش گفت ۱ میلیون میشه هزینه دو ترم چون دیگه نمیتونم مرخصی بگیرم واحد انتخاب کرد حداقلشو گفت هر ترم ۵۰۰ تومن تقریبا
      خب پس بابت تاریخ انصراف حسابی حواست رو جمع کن که از اون ور غیبت نخوری

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      شما شهریه ثابت میدادی ومرخصی می گرفتی فوقش200 می دادی واگر انتخاب واحدکنی تا1/000 هم بادی بدی
      برای انکس
      که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
      اگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .
      اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
      من برای این هدف می خواهم پزشک شوم

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

دوست عزیز هیچ وقت از دانشگاه انصراف نده تا زمان قطعی اعلام نتایج کنکور من خودم این اشتباه رو کردم و چون هر فرد یه بار حق انصراف رو راره بعدش یا باید بری دانشگاه جدید یا باید بری خدمت

8. Top | #8
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen2 نمایش پست ها
      دوست عزیز هیچ وقت از دانشگاه انصراف نده تا زمان قطعی اعلام نتایج کنکور من خودم این اشتباه رو کردم و چون هر فرد یه بار حق انصراف رو راره بعدش یا باید بری دانشگاه جدید یا باید بری خدمت
      نظام قدیمم دیگه تیر اخرمه امسال

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      پس یعنی الان معافیت بگیریم تا بهمن که میشه یه ترم پول بدیم و انصراف بزنیم که تا سال بعد معافیت بگیریم تا اگه بهمنم قبول شدیم بتونیم بریم درسته؟؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      فقظ عنوان تایپکت منو کشته خخخخ
      در مورد سوالت بگم ک ب مشکل بر نمیخوری نگران نباش عزیز

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن