دوستان اگه کسی از پیام نور مهر ماه انصراف بده سال بعد کنکور بده و از نیم سال دوم دربیاد اونوقت چون مهر ماه انصراف داده به مشکل میخوره دیگه؟ میشه دیر انصراف داد یا محدودیت داره؟فقط واسه نیم سال دوم میپرسم که به مشکل نخوره
دوستان اگه کسی از پیام نور مهر ماه انصراف بده سال بعد کنکور بده و از نیم سال دوم دربیاد اونوقت چون مهر ماه انصراف داده به مشکل میخوره دیگه؟ میشه دیر انصراف داد یا محدودیت داره؟فقط واسه نیم سال دوم میپرسم که به مشکل نخوره
سلام
هر تاریخی انصراف بدی تا همون تاریخ سال بعدش مهلت معرفی به نظام وظیفه داری
مثلا : 10 مهر 97 میری انصراف میدی ، حالا دقیقا تا قبل از پایان روز 10 مهر 98 مهلت معرفی یا ثبت نام دانشگاه جدید داری ، 10 مهر بشه 11 مهر وارد غیبت میشی و دانشگاه ثبت نامت نمیکنن
حالا بیا حساب کنیم شما میری 20 مهر 97 امسال انصراف میدی بعد یهو سال بعد نیمسال دوم قبول میشی فرضا! ، چون باید حدود بهمن بری ثبت نام کنی دانشگاه و از اون طرف هم باید تا 20 مهر 98 وضعیت خودت رو تعیین تکلیف کنی مجبوری این سه چهار ماه رو بری دفترچه پست کنی و بری خدمت مقدسه!
نکات اخلاقی مهم :
1. اولا اگر امکانش از بابت سنوان مجاز تحصیلی هستش به هیچ وجه انصراف نده و هر وقت قبولیت قطعی شدش برو انصراف بده (برای صدور معافیت تحصیلی جدید دانشجو باید قبل از اتمام سنوات مجاز تحصیلی انصراف بده)
2. خواستی انصراف بدی یطوری تاریخ انصرافت رو هماهنگ کن تا سال بعدش قبل از اون تاریخ (حالا چه قبولی نیمسال اول یا دوم) دانشگاه ثبت نام کرده باش و وارد غیبت نشی
3. ما رو خیر تو رو به سلامت با این عنوان تاپیکت
بدرود عزیز
برای انکساگر بتوانم یک دل را از شکستن باز دارم،به بیهودگی زندگی نخواهم کرد .که ایمان دارد ناممکن وجودندارد/دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان
اگر یارای آن داشته باشم که یک تن را از رنج برهانم ، یا دردی را تسکین بخشم ، یا انسانی تنها را یاری کنم، که دیگر بار بسوی شادی بازگردد ، به عبث زندگی نخواهم کرد
من برای این هدف می خواهم پزشک شوم
پس یعنی الان معافیت بگیریم تا بهمن که میشه یه ترم پول بدیم و انصراف بزنیم که تا سال بعد معافیت بگیریم تا اگه بهمنم قبول شدیم بتونیم بریم درسته؟؟
فقظ عنوان تایپکت منو کشته خخخخ
در مورد سوالت بگم ک ب مشکل بر نمیخوری نگران نباش عزیز![]()
سارینا وب
ارائه دهنده جدیدترین خدمات وبمستری
برنامه نویسی به زبان های php html asp.net css c#
کلیک کن و شاد باش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)