خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 12 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 175
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      بازی افتضاح __________حیف زمانی که آدم صرف تماشا این دربی میذاره!!!!

فعلن ...!!!

2. Top | #32

نمایش مشخصات
      آخه چه بازی ای بود خداییش....................................

همه ی دنیا فوتبال میبینن ماهم

حیف این همه هوادار و بیننده

اصن حیف وقت

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      26.png
      0 : 0

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هیف این همه کری های این چند روز هیف هوادار ببین چطوری دارن با اعصاب این ملت بازی میکنن سرمایه به این بزرگی
      خدایش امسال بخاطر دایی و رویانیان چون بدم میاد ازشون واسه برخورد با علی کریمی یه دونه بازی پرسپولیس رو نگاه نکرده بودم گفتم دربی رو ببینم یه عشقی کنم که ریدن به بازی هردو تیم
      اقا رسما دیگه روی هیچ تیمی دیگه تعصب ندارم تعصب مال دهه 50 تا 70 بود نه الا بازیکنا هیچی از فوتبال حالیشون نیست
      نمونش دهنوی هیچی از فوتبال حالیش نیست طرف کارگر جوشکاری بوده تیم خودم رو گفت دیگه بماند استقلال
      هر بازیکن یه تن اسم با خودش داره اما اییییییی
      دربی اروپا رو نگاه میکنی ادم عشق میکنه و حسرت میخوره
      تازگیا لیگ افغانستان شروع شده دیشب خلاصه یکی از بازیاشو دیدم باور کنید از بازی امروز قشنگتر بود

فوتبالی که سیاست و فدراسیون خنده داشته باشه بازیکنه از سن 25 سالگی با مافیا بیان تو فوتبال و هیچ کار پایه ای نشه از این بیشتر نباید انتظار میداشتم .............
      ویرایش توسط behnamhbk : 15 شهریور 1392 در ساعت 23:19

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      پرسپولیس سرور استقلالــــــــــــــــــ ــــه

6. Top | #36
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      باور کنید ما بچه تر که بودیم با 4 تا دمپایی دو تا دروازه درست میکردیم و پا برهنه تو کوچه با توپ پلاستیکی 2 لایه بازی می کردیم بازیمون خیلی جذاب تر از این میشد !‌ حق داره این مربی تیم ملی کیجوش تو بازی های ایران خوابش می بره !

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اره بابا ....... بازی تیم انگِلهم (angelhem) تو لیگ سوئد از اینا جذاب تر بود.....

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mk.meydani نمایش پست ها
      باور کنید ما بچه تر که بودیم با 4 تا دمپایی دو تا دروازه درست میکردیم و پا برهنه تو کوچه با توپ پلاستیکی 2 لایه بازی می کردیم بازیمون خیلی جذاب تر از این میشد !‌ حق داره این مربی تیم ملی کیجوش تو بازی های ایران خوابش می بره !
      ای گفتی
      بازی با محله های دیگه برگزار میکردیم درحد لالیگا
      هیف بند پ نداشتیم والا باورکنید از همون بچه های پابرهنه دهه 60 تا 70 { بچه های الا باکلاسن توپ نایک و کفش ادیداس }اینا کلی بازیکن میبودن که صدتا اینای که تو زمین بودن می ارزیدن

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اره بابا خود من تا ترکیب ذخیره تیم ملی رفتم اما چون پارتی نداشتم اخر انداختنم بیرون ..........

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.joon37 نمایش پست ها
      اره بابا خود من تا ترکیب ذخیره تیم ملی رفتم اما چون پارتی نداشتم اخر انداختنم بیرون ..........

حتما دور دهنت شکلاتی بود فهمیدن چه اسطوره ای هستی نخواستن شکوفا بشی!!!!

فعلن ...!!!

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnamhbk نمایش پست ها
      هیف این همه کری های این چند روز هیف هوادار ببین چطوری دارن با اعصاب این ملت بازی میکنن سرمایه به این بزرگی
      خدایش امسال بخاطر دایی و رویانیان چون بدم میاد ازشون واسه برخورد با علی کریمی یه دونه بازی پرسپولیس رو نگاه نکرده بودم گفتم دربی رو ببینم یه عشقی کنم که ریدن به بازی هردو تیم
      اقا رسما دیگه روی هیچ تیمی دیگه تعصب ندارم تعصب مال دهه 50 تا 70 بود نه الا بازیکنا هیچی از فوتبال حالیشون نیست
      نمونش دهنوی هیچی از فوتبال حالیش نیست طرف کارگر جوشکاری بوده تیم خودم رو گفت دیگه بماند استقلال
      هر بازیکن یه تن اسم با خودش داره اما اییییییی
      دربی اروپا رو نگاه میکنی ادم عشق میکنه و حسرت میخوره
      تازگیا لیگ افغانستان شروع شده دیشب خلاصه یکی از بازیاشو دیدم باور کنید از بازی امروز قشنگتر بود

فوتبالی که سیاست و فدراسیون خنده داشته باشه بازیکنه از سن 25 سالگی با مافیا بیان تو فوتبال و هیچ کار پایه ای نشه از این بیشتر نباید انتظار میداشتم .............
      میگم یه بار دهنوی اومد 90 گفت من شاگرد قالی فروشی بودم آخر شاگر جوشکار بود یا قالی فروش؟؟؟؟

فعلن ...!!!

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ای گفتی
      بازی با محله های دیگه برگزار میکردیم درحد لالیگا
      هیف بند پ نداشتیم والا باورکنید از همون بچه های پابرهنه دهه 60 تا 70 { بچه های الا باکلاسن توپ نایک و کفش ادیداس }اینا کلی بازیکن میبودن که صدتا اینای که تو زمین بودن می ارزیدن

این بازی با محله های دیگه رو خوب اومدی______چه عشقی میکردیم با همین توپ پلاستیکیا اونم 3 پوسته_ دورانی بودا یادش به خیر!!!

فعلن ...!!!

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پاپا پوریا نمایش پست ها
      میگم یه بار دهنوی اومد 90 گفت من شاگرد قالی فروشی بودم آخر شاگر جوشکار بود یا قالی فروش؟؟؟؟
      خودش میگفت تو یه کارخونه جوشکار بوده بعد ساعت کاریش رکورد زه یه تک کار کرده
      بعد مدیر عامل شرکته خوشش اومده اینقدر کاریه مثل ال..
      میبرتش تو تیم فوتبال کارگرا و........اینطوری اومده بالا
      در اینکه ادم جنگنده و کاری هست شکی نیست ولی به فوتبال نمیاد این

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      خودش میگفت تو یه کارخونه جوشکار بوده بعد ساعت کاریش رکورد زه یه تک کار کرده
      بعد مدیر عامل شرکته خوشش اومده اینقدر کاریه مثل ال..
      میبرتش تو تیم فوتبال کارگرا و........اینطوری اومده بالا
      در اینکه ادم جنگنده و کاری هست شکی نیست ولی به فوتبال نمیاد این

ولی به کشتی خیلی میاد____فن کمرش به علی کریمی رو دیدی؟؟؟ تو بازی امروزم همش می خواست زیر یه خم بگیره و تو سر کله حریف میزد لامصب خخخخ____________به قول آقای عامل کشتی گیر چغر و خوش بدنیه__________یادم باشه برا المپیک رووش حساب کنم!!!

فعلن ...!!!

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پاپا پوریا نمایش پست ها
      ولی به کشتی خیلی میاد____فن کمرش به علی کریمی رو دیدی؟؟؟ تو بازی امروزم همش می خواست زیر یه خم بگیره و تو سر کله حریف میزد لامصب خخخخ____________به قول آقای عامل کشتی گیر چغر و خوش بدنیه__________یادم باشه برا المپیک رووش حساب کنم!!!

د ن د!!!!!! نشد!!قبول دارم امروز خوب نبود. ولی بازیکن خوبیه!!که اگه نبود تمام تیما امسال دنبالش نبودن!!!!!

کارگر قالی باقی بوده!!!!که ربطیم نداره!!!!مگه بقیه کی بودن!!!حداقل با پارتی بالا نیومده!!!خیلیم جنگندست!!!!!!!

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ!!!کش یو خوب اومدی!!!!!
      مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري

صفحه 3 از 12 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن