می خواهم درس خوندن واسه کنکور 93 رو به طور جدی شروع کنم. البته تا حالا یه چیزهایی خوندم یا شایدم هیچی نخونده باشم! اما فعلاً خیلی سردرگم هستم. یه سال باید درس بخونم اما فکر میکنم که انرژی و توانش رو ندارم. نمی تونم واسه خودم برنامه داشته باشم. درس می خونم اما خیلی نامنظم. هر چی هم سعی می کنم منظم باشم، اصلاً نمیشه ...
اعتماد به نفسم خیلی پایینه و نمی دونم که باید چیکار کنم. دوست دارم خوب درس بخونم تا بتونم یه رشته خوب و یه دانشگاه خوب قبول بشم اما اصلاً نمی تونم واسه درس خوندن تمرکز داشته باشم. دوستام و همکلاسی هام خیلی وقته که درس خوندن رو به طور جدی شروع کردن، اما من هنوز نتونستم. گاهی فکر میکنم دیگه دیر شده. گاهی هم دوست دارم کلاً بیخیال درس و کنکور بشم. اما خوب نمیشه. اگه درس نخونم چیکار کنم؟! تازه میشم مسخره همه فامیل!
خلاصه ش رو بگم! خیلی سردرگم و نا امیدم. ای کاش میشد یه جوری از این وضعیت در بیام. ای کاش میشد یه شب میخوابیدم و صبح بیدار میشدم و حالم کلاً عوض میشد. خیلی بده که آدم سردرگم و نا امید باشه. آخه چرا درس خوندن باید اینقدر سخت باشه؟! یعنی هیچ راهی وجود نداره؟
خیلی از دوست های گل که میخوان درس خوندن رو واسه کنکور شروع کنن، دچار یه همچین حالت هایی میشن؛ سردرگمی، یاس و نا امیدی، اعتمادبنفس پایین، بی نظمی و بی برنامه بودن و ... از جمله مسایلی هستش که واسه این دسته از بچه ها ایجاد میشه. جالبه بدونین که بیشتر این حالت ها رو خیلی راحت میشه عوضش کرد اما اگه راهش رو بلد باشیم. متاسفانه بیشتر بچه ها، راه های در اومدن از این شرایط رو بلد نیستن و در نتیجه بیشتر تو این شرایط غرق میشن و خدایی نکرده ممکنه کار به جاهای باریک هم بکشه...
اگه شما هم جزو کسایی هستید که این حالت ها رو دارید، اصلا نگران نباشید! اولاً لازمه بدونید که این جور حس ها کاملاً طبیعیه و واسه خیلی ها پیش میاد. دوماً هم اینکه راه حلش خیلی ساده است، فقط کافیه که اراده کنید. هر موقع که اراده کردید، کافیه یه تماس با ما بگیرین تا با کمک مشاورین و کارشناسان نخبه بتونین همه این مشکلات رو حل کنین ...