سلام گلم من گاج رونشرهم اموزشی وتستی ومبتکران وقلم چی وخیلی سبز روهمه روخوندم ریاضیم هم عالیه به نظرم نشرالگو اموزشش خوبه گاج بده برا اختصاصی ومبتکران زیادخوب نیست کتاب مهروماه جامعش هم خوبه
سلام گلم من گاج رونشرهم اموزشی وتستی ومبتکران وقلم چی وخیلی سبز روهمه روخوندم ریاضیم هم عالیه به نظرم نشرالگو اموزشش خوبه گاج بده برا اختصاصی ومبتکران زیادخوب نیست کتاب مهروماه جامعش هم خوبه

ببخشید نزنیدم !!!
همین کتابه آقای mamad.hny ؟
کتاب ریاضیات (2) تیزهوشان
بعد از شما کدوم ویراستشه ؟
توی کامنتا گفته بودن که ویراست اول بهتر بوده و توی ویراست دو داغون شده !!!

آره همین کتابه، من اگه اشتباه نکنم فکر کنم ویراست سومش رو داشتم، فرقش هم با ویراست قبلیش اینه ک چون کتاب ریاضی 2 چند سال پیش عوض شده، ویراست جدیدش هم نسبت به قبلیش یه جاهایی رو حذف کرده، ولی فرق زیادی با قبلی نداره، فقط حجمش کمتره، اگه تو وقت داری و به نظرت میتونی این کتاب رو بخونی و بفهمی، ویراست قبلیش رو بگیر که یه مقدار بیشتر بخونی و سالهای بعد از رقیبات جلوتر یاشی. موفق باشی
دوستان سلام اگه با کتابای گاج(سفید و..) و قلم چی و هر چی دیگه حال نمیکنید(سطحتون بالاست)اول مبتکران رو بعد خیلی سبز ریاضی و اخرش انرژی اتمی پیشنهاد میکنم البته از نظر من برید کتابای المپیادی(انتشارات فاطمی)رو بگیرید نکته های بیشتری داره اگه میخواید در سطح کنکور باشید توصیه نمیشه با تشکر
من خودم دوم تجربی ام گاج سفید دارم.معلممون هم تقریبا تمام نکات فصل رو میگه.تو گاج سفید سولاتی رو که مال کنکور های سال های قبله تقریبا حل میکنم اماسوالات تالیفی زیاد نه.بهتر یه کتابی داشته باشی که آموزش +تست مثل آموزش نشز الگو باشه.
والا من واسه ریاضی دوم
کتابای گاج سفید و خوشخوان واموزش نشرالگو رو دارم.
اما ما چون تو تیزهوشان معلممون جزوه ای از کتاب اموزش نشرالگو نوشته اند.
ما موظفیم که درس نامه ی اون جزوه رو بخونیم ومسائلشو حل کنیم.
من که راضیم تا حالا بهترین کتاب واسه ریاضی دو است .
بنظرمن سطحش خوبه واسه کسی که میخاد ریاضیش بهتر شه.
[CENTER]
احسان منفی، ترمز موفقیت ماست؛ ترمزهای خود را رها کنید.برایان تریسی ENTER
بچه من ریاضی 2 قلم چی رو دارم ولی تو ازمونای قلم چی سوالای ریاضی دو خیلی خیلی سخت تر از کتاب ابی هست به نظرتون چه کتابی مناسبه؟گاج؟نشرالگو؟یا اگه منبع دیگه ایی هست بگین
ریاضی های قلم چی خیلی مزخرفه.نمیدونم خیلی سبز برا پایه دوم کتاب جدا داره یا نه.اگه نداشت گاجو بگیر

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)